tomek1950 04.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. +1 i sypie śnieg będzie gołoleć (dź) Goło leć i zamieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. +1 i sypie śnieg będzie gołoleć (dź) Goło leć i zamieć. przeziombia sie a dochtorka chyba w Liverpoolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wymieniłem dziś opony na zimowe. Mam nadzieję, że uda się wyjechać. W razie czego mam łańcuchy i łopatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. +1 i sypie śnieg będzie gołoleć (dź) Goło leć i zamieć. przeziombia sie a dochtorka chyba w Liverpoolu Jamles, jesli dochtorka w Liverpoolu to zaordynuj sobie grypolin i okłady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. +1 i sypie śnieg będzie gołoleć (dź) Goło leć i zamieć. przeziombia sie a dochtorka chyba w Liverpoolu Jamles, jesli dochtorka w Liverpoolu to zaordynuj sobie grypolin i okłady. okłady tyż w.......................Liverpoolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 W okolicach "komturii" napadało nad ranem około 10 cm śniegu. Teraz jest -2 stopnie i nie pada. +1 i sypie śnieg będzie gołoleć (dź) Goło leć i zamieć. przeziombia sie a dochtorka chyba w Liverpoolu Jamles, jesli dochtorka w Liverpoolu to zaordynuj sobie grypolin i okłady. okłady tyż w.......................Liverpoolu To masz przechlapane. pociesz się tym, że jak Ci się niepogorszy, to ciężko Ci bedzie zejść. Na wszelki wypadek weź podwójną dawkę grypolinu. A jakiejś agencji to w pobliżu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.11.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 no tak , Wy tu gadu gadu a innym tlenu brakuje ( tego w piance z zupki chmielowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A o czym Wy tu rozmawiacie, bo ja wątki pogubiłam, chyba muszę się cofnąć do poprzedniej strony Tomku, Ty jeszcze w przecudnej Komturii jesteś? Bodziu, to zapodaj coś odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.11.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 już podaje skoro dama prosi ... gdzie ci menczyzni .... http://www.bdd.net/graphics/products/tyskie.gifhttp://www.bdd.net/graphics/products/tyskie.gifhttp://www.bdd.net/graphics/products/tyskie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 ...prawdziwi tacy, orły sokoły i żubryyyyyy ....chyba nawet odpowiedni kufelek posiadam, drugi dla Ciebie http://www.artisco.pl/images/realizacje/kufel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A o czym Wy tu rozmawiacie, bo ja wątki pogubiłam, chyba muszę się cofnąć do poprzedniej strony Tomku, Ty jeszcze w przecudnej Komturii jesteś? Bodziu, to zapodaj coś odpowiedniego Tak Tolu, siedzę w "komturii" przy kominku bo tu najcieplej. Jest 20 stopni, a w kuchni 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tomku, a jutro też będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Niedawno byłem w Cieszynie. Akurat tego dnia była tam TYSKA biesiada. Niestety musiałem wracać do Warszawy. Ciekawe, czy Bodzio lub Jamles byli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 gdzie ci menczyzni .... jajka zbierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Sorry, Oktoberfest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Niedawno byłem w Cieszynie. Akurat tego dnia była tam TYSKA biesiada. Niestety musiałem wracać do Warszawy. Ciekawe, czy Bodzio lub Jamles byli? to trzeba było zrobić dzyń, dzyń, to tylko jakieś 60km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.11.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 ...prawdziwi tacy, orły sokoły i żubryyyyyy ....chyba nawet odpowiedni kufelek posiadam, drugi dla Ciebie http://www.artisco.pl/images/realizacje/kufel.jpg Tola - jesteś niesamowita... już leje po ściance ... to pyrsk Tolu i Tomku ...i ...Leszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A jakiejś agencji to w pobliżu nie ma? no jest pzu, hestia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A jakiejś agencji to w pobliżu nie ma? no jest pzu, hestia.... albo nieruchomości na nieruchomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A jakiejś agencji to w pobliżu nie ma? no jest pzu, hestia.... albo nieruchomości na nieruchomość tyż a kto dogonił lisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts