Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przecież dzisiaj Hubertus, wszyscy na.....polowaniu 8)

http://hubertus.pensjon.pl/images/mgla03.jpg

wszystkiego NAJ.... Hubertom, Bercikom i miłośnikom polowań i leśnej hipiki 8) :D :wink:

Kto dogonił lisa zapytujesz ?

W imieniu Synka dziękuję za życzenia, buziaczków nie przekazał :wink:

Miłośnikiem leśnej hippiki byłam przez lat wiele, ale lisa nigdy nie udało mi się złapać :(

Zdjęcie piękne...tak kiedyś bywało...ech...

Jeśli chodzi o polowania to odczuwam pewien niesmak. Niedaleko komturii obok tabliczki z napisem: "Wstep wzbroniony - ostoja zwierzyny" jest mysliwska ambona.

I skąd się biora przepiękne trofea porozwieszane na ścianach w domach mysliwych, skoro oni prowadzą selekcję i strzelają do... najsłabszych sztuk?

o, to, to...muchy i komary to ja też, niestety.

Do innych stworzeń szacuneczek mam, choć kretom dobrze nie życzę, zwłaszcza tym, które mojego trawnika nie szanują.

o, to, to...muchy i komary to ja też, niestety.

Do innych stworzeń szacuneczek mam, choć kretom dobrze nie życzę, zwłaszcza tym, które mojego trawnika nie szanują.

Bo to sa Tolu obce krety. Przychodzą z zagra.... . Nasze, polskie, narodowe ............. .............. .............. szanują trawniki ;) buszuja tylko na polach.

O żeszszsz, zagramniczne huncwoty, powiadasz? :roll:

To na nie możesz napuścić tych myśliwych z okolic. Tylko czy ich usatysfakcjonuje krecie futerko na ścianie? :roll:

Tomku, życzę ciepłej nocy w Komturii i mówię dobranoc. Niech w nocy już nie sypie z nieba to białe szaleństwo.

Dziękuję Tolu. W komturii jest 23 stopnie, do rana bedzie nie mniej niz 19. Na scianach jest 20 cm styropianu :)

Na Mazurach sypie bardzo gęsty śnieg. Napadało już jakieś 20 cm. Nie wiem, czy dam radę wyjechać mimo zimowych opon. Może założę łańcuchy.

A co masz zamiar wracać do Warszawy 8)

Tak, muszę rano być w Warszawie.