Teska 05.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Aga ha ha ha jeszcze zima przed nami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 No i stało się. Miasto zasypane po dachy. Czarna nawierzchnia ulic to tęskne wspomnienie. Całą noc i cały dzień padało niesamowicie, wiało i -5 na termometrze, tak więc nic się nie topi. Ale jeśli u Agi pada deszcz, to może i tu wszystko się jeszcze zmieni. Musi, liście z trawnika nie zgrabione przecież Jeśli ktoś upiec nie zdążył, a ma ochotę, to zapraszam na coś pachącego http://www2.serbiancafe.com/kuvar/img/1943_sernik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 cześć dziewwczyny ......zapłakane deszczem wieje i pada ....brrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 od kilku godzin męczy mnie pewna sprawa ...mam nadzieję ,że szybko ją wspólnie rozwiążemy ....a mianowicie jest w języku polskim słowo określające słodkie zawiniątko dawane gościom na odchodne ....za chiny nie mogę sobie przypomnieć - szukam na internecie i nic ......pomóżcie bo mi sie styki smażą w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 No i stało się. Miasto zasypane po dachy. Czarna nawierzchnia ulic to tęskne wspomnienie. Całą noc i cały dzień padało niesamowicie, wiało i -5 na termometrze, tak więc nic się nie topi. Ale jeśli u Agi pada deszcz, to może i tu wszystko się jeszcze zmieni. Musi, liście z trawnika nie zgrabione przecież Jeśli ktoś upiec nie zdążył, a ma ochotę, to zapraszam na coś pachącego http://www2.serbiancafe.com/kuvar/img/1943_sernik.jpg munio ,munio... serniczek? chętnie sie poczęstuję, u mnie wiatr duje i deszcz pada Cześć Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 od kilku godzin męczy mnie pewna sprawa ...mam nadzieję ,że szybko ją wspólnie rozwiążemy ....a mianowicie jest w języku polskim słowo określające słodkie zawiniątko dawane gościom na odchodne ....za chiny nie mogę sobie przypomnieć - szukam na internecie i nic ......pomóżcie bo mi sie styki smażą w głowie Nie wiem, czy to słowo jest w słowniku, ale moja kochana Babcia zawsze na drogę dawała "Gościniec"...takie właśnie słodkie zawiniątko, często w białą lnianą ściereczkę. Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 od kilku godzin męczy mnie pewna sprawa ...mam nadzieję ,że szybko ją wspólnie rozwiążemy ....a mianowicie jest w języku polskim słowo określające słodkie zawiniątko dawane gościom na odchodne ....za chiny nie mogę sobie przypomnieć - szukam na internecie i nic ......pomóżcie bo mi sie styki smażą w głowie Nie wiem, czy to słowo jest w słowniku, ale moja kochana Babcia zawsze na drogę dawała "Gościniec"...takie właśnie słodkie zawiniątko, często w białą lnianą ściereczkę. Cześć Andre tak myślałam ,że to gościniec .......ale potrzebowałam potwierdzenia ( pod tą nazwą w internecie są zajazdy i hotele ) dzieki Tolusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 U nas cały czas pada i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 To co by tu w ten niedzielny, pogodowo paskudny wieczór popełnić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 U mnie idzie nalewka z malin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Szczęściara, to musi niezwykle smaczne być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Szczęściara, to musi niezwykle smaczne być Smaczne bardzo szkoda że tak mało tego jest Nic to w przyszłym roku mamy zamiar nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 To jakbyś tak w podlaskie się wybierała, to ja poproszę o przywiezienie, choćby tyle, co się w buteleczce od syropu na kaszel zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Puk,puk, czy tu jeszcze ktoś przy piwku siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.11.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Nikogo nie ma Wobec tego gaszę światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 dzień dobry coś na słotę.... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/be/Coffee_cup.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witajcie ech...Iva kawusia to jak najbardziej....deszcz brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 dzień dobry coś na słotę.... chyba ...osłot(d)ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dziękuję. Byle do szosy. Tylko 4 km. to tylko 20min przez zaspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 dzień dobry coś na słotę.... chyba ...osłot(d)ę też tak można czytać PS. Przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts