jea 06.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witajcie...mokro Ivonesca piękna piana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witajcie...mokro Ivonesca piękna piana specjalnie po dluzszej nieobecności sie starałam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dziękuję. Byle do szosy. Tylko 4 km. to tylko 20min przez zaspy Jakoś dojechałem. choć ciekawie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 dzień dobry coś na słotę.... chyba ...osłot(d)ę też tak można czytać PS. Przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe mnie za wcześnie ale już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dziękuję. Byle do szosy. Tylko 4 km. to tylko 20min przez zaspy Jakoś dojechałem. choć ciekawie nie było. wiem, przeczytałem na "olsztyńskiej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam To trzeba pędzić na olsztyńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A dziś widziałem na ulicy popis chamstwa. Skrzyżowanie ze światłami. Paliło się czerwone. Z prawego pasa rusza Volvo w lewo by ominąć stojący przed nim samochód i skręcić w prawo. Uderza bokiem w stojącego na lewym pasie Lanosa i... ucieka. Kierowca Lanosa ruszył w pościg, ale nie sądzę by miał szansę dogonić chama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A dziś widziałem na ulicy popis chamstwa. Skrzyżowanie ze światłami. Paliło się czerwone. Z prawego pasa rusza Volvo w lewo by ominąć stojący przed nim samochód i skręcić w prawo. Uderza bokiem w stojącego na lewym pasie Lanosa i... ucieka. Kierowca Lanosa ruszył w pościg, ale nie sądzę by miał szansę dogonić chama. Ale jak się ma VOLVO to wszytsko można Niedługo na naszych ulicach będą jeździły takei same samochody jak np. we Włoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Przeważnie kasę mają nie ci co powinni. A cham z dużą kasą staje się jeszcze większym chamem. Smutne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Przeważnie kasę mają nie ci co powinni. A cham z dużą kasą staje się jeszcze większym chamem. Smutne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 dzień dobry coś na słotę.... chyba ...osłot(d)ę też tak można czytać PS. Przesyłam spóźnione życzenia urodzinowe mnie za wcześnie ale już się cieszę jesssuuuu...to jak ja czytałam poprzednie strony musze się wrócić raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 stuknęła mi 40 setka ale nie ma z kim poLLLLuuulllać chyba sobie lusterko kupię jamles ....nareszcie osiągnąłeś prawdziwie wiek męski .....GRATULUJĘ o...tu się zasugerowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 stuknęła mi 40 setka ale nie ma z kim poLLLLuuulllać chyba sobie lusterko kupię Gratulacje witamy w klubie "czterdziestolatków" WIEEEEEEEEEEEKIEEEE LLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUU i tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 tak szybko czytałam strony gdy mnie nie było że doczytałam sie że to twoje 40 urodziny nie wiem tylko czy Cię odmłodziłam czy dodałam lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to kto miał urodziny.....te 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to kto miał urodziny.....te 40 Jamles, a Ivonesca to niedawno siedemdziesiąte obchodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to kto miał urodziny.....te 40 Jamles, a Ivonesca to niedawno siedemdziesiąte obchodziła a ja za dwa tygodnie bede obchodzila....90 gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A mbz faktycznie dawno tu nie było. Może teraz bedzie goscic częściej? Dzieki Tomek Moze sie uda. A teraz dzien dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 tak szybko czytałam strony gdy mnie nie było że doczytałam sie że to twoje 40 urodziny nie wiem tylko czy Cię odmłodziłam czy dodałam lat 40 lat minęło w ub. stuleciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to kto miał urodziny.....te 40 Jamles, a Ivonesca to niedawno siedemdziesiąte obchodziła i ja ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts