jamles 06.11.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to kto miał urodziny.....te 40 Jamles, a Ivonesca to niedawno siedemdziesiąte obchodziła i ja ....... babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A Wam co się stało?...jesienna depresja? U mnie zmasowany atak zimy. Pada już drugą dobę, wieje niemiłosiernie, jest na minusie, zimno tak, że myśli zamarzają. To co za oknem, to środek zimy stulecia, a nie listopad. A ja niestety muszę wyjść z domu, odkopać samochód ( ciekawe, czy odpalę) i próbowac jeździć po ulicach, które nie są ulicami, tylko lodowiskiem. Zima jak zwykle zaskoczyła drogowców, którzy piaskarki i pługi trzymają na uwięzi, w myśl zasady, że dopóki pada, to się nie odśnieża. Z zasypanego, zmarzniętego miasta, dla Kawiarni Klubowej mówiła - tola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A Wam co się stało?...jesienna depresja? U mnie zmasowany atak zimy. Pada już drugą dobę, wieje niemiłosiernie, jest na minusie, zimno tak, że myśli zamarzają. To co za oknem, to środek zimy stulecia, a nie listopad. A ja niestety muszę wyjść z domu, odkopać samochód ( ciekawe, czy odpalę) i próbowac jeździć po ulicach, które nie są ulicami, tylko lodowiskiem. Zima jak zwykle zaskoczyła drogowców, którzy piaskarki i pługi trzymają na uwięzi, w myśl zasady, że dopóki pada, to się nie odśnieża. Z zasypanego, zmarzniętego miasta, dla Kawiarni Klubowej mówiła - tola. odstąpię deszcz drugi dzień leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to kto miał urodziny.....te 40 Jamles, a Ivonesca to niedawno siedemdziesiąte obchodziła i ja ....... babcie ołmy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A Wam co się stało?...jesienna depresja? U mnie zmasowany atak zimy. Pada już drugą dobę, wieje niemiłosiernie, jest na minusie, zimno tak, że myśli zamarzają. To co za oknem, to środek zimy stulecia, a nie listopad. A ja niestety muszę wyjść z domu, odkopać samochód ( ciekawe, czy odpalę) i próbowac jeździć po ulicach, które nie są ulicami, tylko lodowiskiem. Zima jak zwykle zaskoczyła drogowców, którzy piaskarki i pługi trzymają na uwięzi, w myśl zasady, że dopóki pada, to się nie odśnieża. Z zasypanego, zmarzniętego miasta, dla Kawiarni Klubowej mówiła - tola. znamy to znamy ...u nas tak było w tamtym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.11.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 to kto miał urodziny.....te 40 Jamles, a Ivonesca to niedawno siedemdziesiąte obchodziła i ja ....... babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 zimnica..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 zimnica..... przecież jest jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 zimnica..... przecież jest jesień ale jest 1 na minusie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 U mnie nie ma jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A u nas nawet przestało padać Ale nadal jest zimno i szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 zimnica..... przecież jest jesień ale jest 1 na minusie.... a u mnie same plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 zimnica..... przecież jest jesień ale jest 1 na minusie.... a u mnie same plusy To źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 dla wszystkich zmarzluchów -wrzątek http://j.o2.pl/kuchnia/mat/menu44/zdjecia/samowar2.jpg grzać się i nie narzekać za parę miesięcy będzie tak gorąco ,że znów będzie narzekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Dzięki Ew-ka ale my som nagrzani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Już 11, a kawy nie ma. Że o ciasteczku nie wspomnę. I pusto tak jakoś. Czy wszyscy wyjechali? Do Londynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Tomek nastraszyles mnie tymi oponami:( jakie burchle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 witajcie .... hmm..kawke to trzeba sobie samemu chyba zapodac pusto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Tomek nastraszyles mnie tymi oponami:( jakie burchle??? Dwie opony miały z boku dość znaczne wybrzuszenia. Ujawniło się to po przejechaniu ok. 40.000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Dziendoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts