jea 14.11.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Teska, wszystkiego naj... na 18 urodziny Tomek....dzięki..... ja mam ogóry kiszone...bedzie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Teska podaj rękę skorpionie z tym że mój czas jeszcze nie nadszedł a kiedy??? 22 listopada http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=4419&postdays=0&postorder=asc&start=25000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.11.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzień dobry, podlasie wita i moknie na deszczu. Teska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO http://www.flowerstopoland.com/images/b2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witajcie... Teska, wszystkiego najlepszego jakas kawka sie znajdzie??pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Czy z okazji okrąglaczka, ktoś może Żuberka poleje? Czy Tyskie Żubry już śpią? gratki jeden tu nie zagląda bo na niego tutaj krzyczą jak ktoś narozrabia, to i burę dostać musi i po co się przyznawałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Czy z okazji okrąglaczka, ktoś może Żuberka poleje? Czy Tyskie Żubry już śpią? gratki jeden tu nie zagląda bo na niego tutaj krzyczą jak ktoś narozrabia, to i burę dostać musi i po co się przyznawałeś? jak się coś zbroji to chyba trzeba umieć się przyznać ale zapomniałem, że to milczenie jest złotem a Ty głosowałaś na "swetra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 a Ty głosowałaś na "swetra" ...a jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam Teska wszystkiego najlepszego http://www.kwiatyonline.pl/documents/products/product_10.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Najgorszy z możliwych. Pierwsza poza "pudłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam Teska wszystkiego najlepszego http://www.kwiatyonline.pl/documents/products/product_10.jpeg dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Najgorszy z możliwych. Pierwsza poza "pudłem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Najgorszy z możliwych. Pierwsza poza "pudłem" o, kurcze, szkoda ile głosów zabrakło a może ktoś zrezygnuje dobrze, że nie jestem ze stolicy, bo za niegłosowanie już bym nieżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Najgorszy z możliwych. Pierwsza poza "pudłem" o, kurcze, szkoda ile głosów zabrakło a może ktoś zrezygnuje dobrze, że nie jestem ze stolicy, bo za niegłosowanie już bym nieżył Ja też dobrze że nie ze stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Najgorszy z możliwych. Pierwsza poza "pudłem" A moze to i lepiej, lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja dziś jestem ugotowany. Nogi składają mi sie w drugą stronę. Od 8 rano robiłem za gazeciarza. jaki wynik Najgorszy z możliwych. Pierwsza poza "pudłem" o, kurcze, szkoda ile głosów zabrakło a może ktoś zrezygnuje dobrze, że nie jestem ze stolicy, bo za niegłosowanie już bym nieżył Ja też dobrze że nie ze stolycy uffff i ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 widzisz Jamles nie tylko Ty nie poszedłeś do urny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 mnie zmogła choroba....ale u nas były takie wybory...na wójta była jedna kandydatka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Teska podaj rękę skorpionie z tym że mój czas jeszcze nie nadszedł a kiedy??? 22 listopada aleś przyszpiegował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts