jamles 28.11.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam wszystkich serdecznie a w szczególności Maluszka - gdzie byłaś jak Cię nie było? :D :D we w pracy byłam. mam nadzieję, że teraz będzie troszkę luzu więc od czasu do czasu zajrzę na forum na Wyspach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam wszytskich a w szczehgólności Maluszka Już myślałam że zaginęłaś na dobre Fajnei że znów jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.11.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Muszę iść do okulisty i zrobić sobie nowe okulary. Ale takie tylko do forum??? Tak, bo do normalnego czytania to wystarczają mi te które mam. I panoramiczny monitor bo mi się forum nie mieści na ekranie. A może dokupię drugi zwykłyi postawię obok, z prawej strony? Połowa na jednym ekranie, druga połowa na drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Muszę iść do okulisty i zrobić sobie nowe okulary. Ale takie tylko do forum??? Tak, bo do normalnego czytania to wystarczają mi te które mam. I panoramiczny monitor bo mi się forum nie mieści na ekranie. A może dokupię drugi zwykłyi postawię obok, z prawej strony? Połowa na jednym ekranie, druga połowa na drugim Nie no, to już wypas będziesz miał zupełny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam wszystkich serdecznie a w szczególności Maluszka - gdzie byłaś jak Cię nie było? :D :D we w pracy byłam. mam nadzieję, że teraz będzie troszkę luzu więc od czasu do czasu zajrzę na forum na Wyspach no na Bahamach :D Aga - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja też chyba muszę inwestować w nowy monitor bo mi się też nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam wszystkich serdecznie a w szczególności Maluszka - gdzie byłaś jak Cię nie było? :D :D we w pracy byłam. mam nadzieję, że teraz będzie troszkę luzu więc od czasu do czasu zajrzę na forum na Wyspach no na Bahamach :D Aga - dzięki poważnie też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 a ja nie mam problemów z tym nowym forum. wszystko się mieści (może dlatego, że mam ogromniasty monitor ), trzcionka jest dla mnie ok - z reguły jej używam, nic nie jest za jasne. Może to wina mojego monitora albo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ja też chyba muszę inwestować w nowy monitor bo mi się też nie mieści może jakąś salę w Multikinie wynajmniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam wszystkich serdecznie a w szczególności Maluszka - gdzie byłaś jak Cię nie było? :D :D we w pracy byłam. mam nadzieję, że teraz będzie troszkę luzu więc od czasu do czasu zajrzę na forum na Wyspach no na Bahamach :D Aga - dzięki poważnie też chcę ja też bardzo bym chciała - może kiedyś spełni się nasze marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam wszystkich serdecznie a w szczególności Maluszka - gdzie byłaś jak Cię nie było? :D :D we w pracy byłam. mam nadzieję, że teraz będzie troszkę luzu więc od czasu do czasu zajrzę na forum na Wyspach no na Bahamach :D Aga - dzięki poważnie też chcę też mam dość tej mgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Maluszku nie ma za co Jamles u nas nei ma takiego dobrobytu więc co mam sobie wynająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 witam wszystkich serdecznie a w szczególności Maluszka - gdzie byłaś jak Cię nie było? :D :D we w pracy byłam. mam nadzieję, że teraz będzie troszkę luzu więc od czasu do czasu zajrzę na forum na Wyspach no na Bahamach :D Aga - dzięki poważnie też chcę też mam dość tej mgły U mnie za oknem jest taka mgła, że mam wrażenie, iż ciężko pada śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Maluszku nie ma za co Jamles u nas nei ma takiego dobrobytu więc co mam sobie wynająć REDAKCJĘ i................wrócić stare forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 co do mgły to mam jej już serdecznie dość wczorajszy powrót do domu wieczorem, wśród mgły był koszmarem - nic nie było widać szczęście, że dojechaliśmy cało do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 co do mgły to mam jej już serdecznie dość wczorajszy powrót do domu wieczorem, wśród mgły był koszmarem - nic nie było widać szczęście, że dojechaliśmy cało do domu. u mnie jest już lepiej widzę.....krecie kupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A u nas teraz piekne słoneczko ale mgły też mamy I niew eim co lepsze czy zima czy mgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A u nas teraz piekne słoneczko ale mgły też mamy I niew eim co lepsze czy zima czy mgła Zima zima!!! Ja chcę już zimę, śnieg, choinkę i prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.11.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie chcę śniegu reszta może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie chcę śniegu reszta może być ja kce tamto forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts