ewusia 29.11.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 hej Iva, jaką świąteczną kawusię zaserwowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witaj Ewa też mi się tak skojarzyła i mimo że nie jestem zwolennikiem dekoracji świątecznych już od połowy listopada to ta kawa jakaś taka optymistyczna jest - troszkę tajemnicza i poęknie pachnąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.11.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no to do świątecznie pachnącej kawy serwuję krajankę piernikową z masą marcepanowa, pyyyycha..... http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/5670.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 mniam...pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 no tak....człowiek je...a tyłeczek rośnie.... mniam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 witam wszystkich.... u mnie znow mleko za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 moze podpowiecie.... jade w przyszłym roku na slub mojej chrzesnicy do Oleśnicy.....co sie daje na prezent?? pieniadze? cos do domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dzień doberek Mam już dość tego mleka za oknem , poproszę małą czarną Teska , jak nie masz możliwości skonsultowania prezentu z innymi gośćmi to bezpieczniejsze będą pieniądze . Żeby się nie okazało że Młodzi dostali na przykład 3 ekspresy do kawy albo 5 robotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dzień doberek Mam już dość tego mleka za oknem , poproszę małą czarną Teska , jak nie masz możliwości skonsultowania prezentu z innymi gośćmi to bezpieczniejsze będą pieniądze . Żeby się nie okazało że Młodzi dostali na przykład 3 ekspresy do kawy albo 5 robotów uczciwie powiem wole dac kase...młodzi beda napewno wiedzieli na co ja wydac... tylko własnie ile????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.11.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Hmmmm , zupełnie nie mam pojęcia ile się teraz daje Młodym W rodzinie czas ślubów chwilowo minął , jesteśmy na etapie Komunii . Jeśli jest to Twoja chrześnica to pewnie wypadałoby dać trochę więcej niż inni Z drugiej strony każdy przecież daje tyle na ile go stać . W zeszłym roku na Komunii dzieci w rodzinie dostawały od 100 do 1000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Teska, ja jestem świeżo po weselu mojej córci i mogę Ci powiedzieć jak było u niej. Najwiecej kasy dali dziadkowie i chrzestna - rozpiętośc od 1000 do 2500. Natomiast generalnie w kopertach było 200-500 zł w zależności od mozliwości finansowych darczyńcy. Prezentów w zasadzie nie było, ot, parę drobiazgów od kolegów i koleżanek. Kwiatów w zasadzie też nie było ale to na ich życzenie. Zamiast kwiatów dostali maskotki, które poszły potem do zaprzyjaźnionego szpitala na onkologię dziecięcą.Tak więc myślę że warto skontaktować się z rodzicami młodych i po prostu podpytać co sprawi im przyjemnośc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Teska, ja jestem świeżo po weselu mojej córci i mogę Ci powiedzieć jak było u niej. Najwiecej kasy dali dziadkowie i chrzestna - rozpiętośc od 1000 do 2500. Natomiast generalnie w kopertach było 200-500 zł w zależności od mozliwości finansowych darczyńcy. Prezentów w zasadzie nie było, ot, parę drobiazgów od kolegów i koleżanek. Kwiatów w zasadzie też nie było ale to na ich życzenie. Zamiast kwiatów dostali maskotki, które poszły potem do zaprzyjaźnionego szpitala na onkologię dziecięcą. Tak więc myślę że warto skontaktować się z rodzicami młodych i po prostu podpytać co sprawi im przyjemnośc.... dzięki Ewusia jej rodzice zupełnie chca tylko kasy kasy..wiesz taka pazernosc bo jak masz dom to im sie wydaje ze na kasie spisz.... myslalm dac od 1500 do 2000 tys. ( ile to juz skonsultuje jak moja połowa wroci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 29.11.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jak dla mnie to dużo chcesz dać, młodzi będą zachwyceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jak dla mnie to chcesz dać, młodzi będą zachwyceni wiesz moze to głupie co napisze...jestem zła na moja chrzesniaczke....dlaczego? przypomina sobie o mnie tylko w momentach kiedy mozna cos dostac nie pamieta ani o imieninach, ani urodzinach - ja mam 14 listopada ona 16 listopada....imieniny tez popularne ,nigdy nie złozyła mi zyczen....nie lubie czegos takiego....wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witaski wszystkim ewusia jak Cię wkurza to obniż stawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.11.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 http://www.hit-narzedzia.com.pl/images/1073max.jpg teraz się lepiej czyta ale jak wypić kawę i zjeść jakieś ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.11.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jak dla mnie to chcesz dać, młodzi będą zachwyceni wiesz moze to głupie co napisze...jestem zła na moja chrzesniaczke....dlaczego? przypomina sobie o mnie tylko w momentach kiedy mozna cos dostac nie pamieta ani o imieninach, ani urodzinach - ja mam 14 listopada ona 16 listopada....imieniny tez popularne ,nigdy nie złozyła mi zyczen....nie lubie czegos takiego....wrrrr Przykre jest takie zachowanie. Nie pamietają, zeby kartę z życzeniami wysłać, ale na wesele zaproszą, bo jesteś chrzestną i dasz kasę Moi teściowie tak mieli. Przez 10 lat zero kontaktu, teraz chrześnica teścia na wesele zaprosiła. Dostała od niego 2000zł - i olała zaupełnie, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Żadnego dzień dobry, dobranoc, dziekuję czy pocałuj mnie w d*pę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 jak dla mnie to dużo chcesz dać, młodzi będą zachwyceni też mi sie wydaje że dużo....tym bardziej jeśli nie sprawdza sie jako chrześnica Oleśnica....to juz niedaleko do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.11.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 http://www.hit-narzedzia.com.pl/images/1073max.jpg teraz się lepiej czyta ale jak wypić kawę i zjeść jakieś ciasteczko jamles - w tej masce chcesz czytać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 http://www.hit-narzedzia.com.pl/images/1073max.jpg teraz się lepiej czyta ale jak wypić kawę i zjeść jakieś ciasteczko Leszku, świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts