Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak dla mnie to chcesz dać, młodzi będą zachwyceni :D

wiesz moze to głupie co napisze...jestem zła na moja chrzesniaczke....dlaczego?

przypomina sobie o mnie tylko w momentach kiedy mozna cos dostac :cry: nie pamieta ani o imieninach, ani urodzinach - ja mam 14 listopada ona 16 listopada....imieniny tez popularne ,nigdy nie złozyła mi zyczen....nie lubie czegos takiego....wrrrr

Przykre jest takie zachowanie. Nie pamietają, zeby kartę z życzeniami wysłać, ale na wesele zaproszą, bo jesteś chrzestną i dasz kasę :x

Moi teściowie tak mieli. Przez 10 lat zero kontaktu, teraz chrześnica teścia na wesele zaprosiła. Dostała od niego 2000zł - i olała zaupełnie, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Żadnego dzień dobry, dobranoc, dziekuję czy pocałuj mnie w d*pę :evil:

no wlasnie mam takie same myśli...ze dokładnie mnie zupełnie oleją....bo im sie wydaje ze sie nalezy bom chrzestna

jak dla mnie to dużo chcesz dać, młodzi będą zachwyceni :D

też mi sie wydaje że dużo....tym bardziej jeśli nie sprawdza sie jako chrześnica ;-)

Oleśnica....to juz niedaleko do mnie :D

jesli bedzie moja połowa to zatrzymamy sie we Wrocławiu ( on tam sie urodził a w zyciu nie był w tym miescie wiecej) albo najpierw w Olesnicy a pozniej wrocław....

no i moja polowa jest bardziej mniej rozrzutna....mowi ze tysiak to gora!

no i moja polowa jest bardziej mniej rozrzutna....mowi ze tysiak to gora!

I moim zdaniem ma rację.

I tej wersji się trzymajcie. Chyba, że macie chęć wydać więcej.

Polecam obejrzenie Panoramy Racławickiej.

Dzień dobry bardzo :)

Coś dobrego wam dorzucę

http://www.labaguette.com/images/misc2.jpg

(do kawy to może niekoniecznie, ale nie sądzę, żeby dziewczyny protestowały ;) )

Zastanawiam się jak oni te truskawki w czekoladzie maczają? Ręcznie? Niemożliwe :)