Teska 04.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Może czas na drugą kawe ino jakom? z kardamonkiem....mniam.... a co to jest? ja myślałem o jakiejś brendowej wkładce kardamonek to taka przyprawa, musisz kupic w ziarnach...do kawki...3 ziarenka...super smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/4881_1.jpg To bardzo dobra szkocka whisky o dymnym aromacie. Bardzo dobra do kawy.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Napije się ktoś ze mną? http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_zdjecie,_cukierniczka_zdjecie_cukierniczki_250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Własnie piję, z czerwonego muratorowego kubeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Własnie piję, z czerwonego muratorowego kubeczka Echh... Szczęściarzu. Ja takiego nie mam Dlatego piję z zielonego w kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zielony w kratkę też ładny. A czerwony też będziesz miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zielony w kratkę też ładny. A czerwony też będziesz miała. A skąd go będę miała? Jeszcze częstuję: http://secure.sweettooth1.com/images/raffaello.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Własnie piję, z czerwonego muratorowego kubeczka a ja z zółtego muratorowego kubeczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zielony w kratkę też ładny. A czerwony też będziesz miała. A skąd go będę miała? Jeszcze częstuję: http://secure.sweettooth1.com/images/raffaello.jpg mniam,,,mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dostałam 30 takich kokosowych kulek od męża. I ćwiczę właśnie siłe woli, aby tego nie zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dostałam 30 takich kokosowych kulek od męża. I ćwiczę właśnie siłe woli, aby tego nie zjeść ups...nie wytrzymałabym... ale Tobie zycze...silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dostałam 30 takich kokosowych kulek od męża. I ćwiczę właśnie siłe woli, aby tego nie zjeść ups...nie wytrzymałabym... ale Tobie zycze...silnej woli No nie wytrzymuję. Ale wiem, ze nie mogę więcej niż 2 dziennie Teraz z kolei przerzuciłam sie na lody czekoladowe z Zielonej Budki http://www.dailycafe.pl/dailycafe/gfx/smaki_wiosna/8.jpg Jak to dobrze być w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dostałam 30 takich kokosowych kulek od męża. I ćwiczę właśnie siłe woli, aby tego nie zjeść ups...nie wytrzymałabym... ale Tobie zycze...silnej woli No nie wytrzymuję. Ale wiem, ze nie mogę więcej niż 2 dziennie Teraz z kolei przerzuciłam sie na lody czekoladowe z Zielonej Budki http://www.dailycafe.pl/dailycafe/gfx/smaki_wiosna/8.jpg Jak to dobrze być w ciąży ech.....masz super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Najwyżej później...ta nadwaga...ale co ja się teraz będę przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.12.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Najwyżej później...ta nadwaga...ale co ja się teraz będę przejmować kochanego ciała nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Najwyżej później...ta nadwaga...ale co ja się teraz będę przejmować kochanego ciała nigdy za wiele Tak, tak, tylko bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zielony w kratkę też ładny. A czerwony też będziesz miała. A skąd go będę miała? Od REDAKCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.12.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zielony w kratkę też ładny. A czerwony też będziesz miała. A skąd go będę miała? Od REDAKCJI Echh... Ja się nie znam Ja nie taki muratorowiec jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zielony w kratkę też ładny. A czerwony też będziesz miała. A skąd go będę miała? Od REDAKCJI Echh... Ja się nie znam Ja nie taki muratorowiec jak Wy Z czasem bedziesz specjalistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Najwyżej później...ta nadwaga...ale co ja się teraz będę przejmować troszku uwazaj..pozniej mozna nie zgubic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts