premiumpremium 04.12.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Najwyżej później...ta nadwaga...ale co ja się teraz będę przejmować troszku uwazaj..pozniej mozna nie zgubic! Uważam. Dlatego chodzimy z juzkiem na basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Najwyżej później...ta nadwaga...ale co ja się teraz będę przejmować troszku uwazaj..pozniej mozna nie zgubic! Uważam. Dlatego chodzimy z juzkiem na basen o to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Teska jak będziesz tak blisko to nie zapomnij że masz tu znajomych Za te pseudo ciasteczka podziekuje Wszytskim Górniką i Baśką wszytskiego najlepszego Aga - dzięki.....przypomnę sie napewno Będę czekać na wiadomośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Teska jak będziesz tak blisko to nie zapomnij że masz tu znajomych Za te pseudo ciasteczka podziekuje Wszytskim Górniką i Baśką wszytskiego najlepszego Aga - dzięki.....przypomnę sie napewno Będę czekać na wiadomośc Bardzo chetnie w drodze powrotnej wybiore lub wybierzemy sie do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Teska jak będziesz tak blisko to nie zapomnij że masz tu znajomych Za te pseudo ciasteczka podziekuje Wszytskim Górniką i Baśką wszytskiego najlepszego Aga - dzięki.....przypomnę sie napewno Będę czekać na wiadomośc Bardzo chetnie w drodze powrotnej wybiore lub wybierzemy sie do Ciebie Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Witam Teska jak będziesz tak blisko to nie zapomnij że masz tu znajomych Za te pseudo ciasteczka podziekuje Wszytskim Górniką i Baśką wszytskiego najlepszego Aga - dzięki.....przypomnę sie napewno Będę czekać na wiadomośc Bardzo chetnie w drodze powrotnej wybiore lub wybierzemy sie do Ciebie Już się cieszę no i oczywiscie w moje okolice tez zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ...a mnie to ...nikt nie zaprasza obiecuje, że w tym wieku przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ...a mnie to ...nikt nie zaprasza obiecuje, że w tym wieku przyjade bodzio...tez Ciebie zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ...a mnie to ...nikt nie zaprasza obiecuje, że w tym wieku przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ...a mnie to ...nikt nie zaprasza obiecuje, że w tym wieku przyjade bodzio...tez Ciebie zapraszam... już sie pakuje ... może pod Oleśnicą sie strzaśniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A mnie? też moge ... spakować pod warunkiem że bedziesz grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 A mnie? też moge ... spakować pod warunkiem że bedziesz grzeczny Jak niemowlę... to znaczy będę krzyczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Dziękuje w imieniu wszystkiich górników wszystkim stawiam piwo ( wszak jest po trzynastej ) to ja podziękuję za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 wszystkiego najlepszego naszym drogim górnikom obyście mieli tyle wyjazdów co zjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zgodnie z zapowiedią, górnicy i dolnicy, wasze zdrowie, obyście zawsze wyjechali zdrowi i cali na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zgodnie z zapowiedią, górnicy i dolnicy, wasze zdrowie, obyście zawsze wyjechali zdrowi i cali na górę. ja nie zjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja nie zjeżdżam jamlesiku ...zjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja nie zjeżdżam jamlesiku ...zjeżdżaj .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts