Teska 08.12.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A ja jem kapustę kiszoną no tak...a słodycze już były??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.12.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam Jak byłam w ciązy z moją starszą córkę to też ojadałam siękiszoną kapustą i obok warzywniaka nie mogłam przejśc a potem na ulicy z woreczka jadłam Też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 O mało nie dostałem zawału próbując wejść na forum Zobaczyłem bowiem: Przepraszamy, strona nie istnieje (error 404) Zapraszamy na http://www.muratordom.pl I logo: muratordom najlepsza strona domowa (nie udało się skopiować). Wchodziłem z "ulubionych", więc moja pomyłka chyba wykluczona. tez miałam....teraz dało sie wejsc....cos sie chrz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam Jak byłam w ciązy z moją starszą córkę to też ojadałam siękiszoną kapustą i obok warzywniaka nie mogłam przejśc a potem na ulicy z woreczka jadłam ja namiętnie jadłam.......frytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.12.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 O mało nie dostałem zawału próbując wejść na forum Zobaczyłem bowiem: Przepraszamy, strona nie istnieje (error 404) Zapraszamy na http://www.muratordom.pl I logo: muratordom najlepsza strona domowa (nie udało się skopiować). Wchodziłem z "ulubionych", więc moja pomyłka chyba wykluczona. tez miałam....teraz dało sie wejsc....cos sie chrz...... Dajcie spokój, wchodziłam na forum 10 minut Ale najpierw nie mogłam wejść ani z poczty, ani przez murator.pl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 O mało nie dostałem zawału próbując wejść na forum Zobaczyłem bowiem: Przepraszamy, strona nie istnieje (error 404) Zapraszamy na http://www.muratordom.pl I logo: muratordom najlepsza strona domowa (nie udało się skopiować). Wchodziłem z "ulubionych", więc moja pomyłka chyba wykluczona. tez miałam....teraz dało sie wejsc....cos sie chrz...... Dajcie spokój, wchodziłam na forum 10 minut Ale najpierw nie mogłam wejść ani z poczty, ani przez murator.pl ... ale teraz chodzi jakos lepiej..znaczy wogole chodzi nie jestem w ciazy...a namietnie zjadam jeżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja nie jestem w ciąży, a lubię sobie pojeść dobre rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.12.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Teska, przepis na makowca chcesz na forum czy na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.12.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja nie jestem w ciąży, a lubię sobie pojeść dobre rzeczy Mój mąż też nie jest, a też lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja nie jestem w ciąży, a lubię sobie pojeść dobre rzeczy Mój mąż też nie jest, a też lubi Premiumpremium, pozdrawiam Twojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.12.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Ja nie jestem w ciąży, a lubię sobie pojeść dobre rzeczy Mój mąż też nie jest, a też lubi Premiumpremium, pozdrawiam Twojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Teska, przepis na makowca chcesz na forum czy na priv? dzięki za przepisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.12.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Premiumpremium,a nie podzielisz się przepisem z KK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Premiumpremium,a nie podzielisz się przepisem z KK? przepisik na makowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Też chcem przepisik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Też chcem przepisik Czesc! całkim prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witaj Teska Jak prosty to tym bardziej chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witaj Teska Jak prosty to tym bardziej chcem mo to podam...chyba premiuma sie nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.12.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Składniki ciasta krucho-drożdżowego: 40dkg mąki pszennej 15dkg masła 5dkg drożdży 3 łyżki śmietany, lekko kwaśnej 2 łyżki cukru pudru 2 całe jajka i 1 żółtko 1/3 łyżeczki soli Na stolnicy siekasz w/w składniki, aby dobrze się złączyły. Następnie ciasto zagniatasz rękami. Gotowe, cienko rozwałkowujesz na lekko posypanej mąką stolnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 I co dalej Myslisz że mi z takiego przepisu wyjdzie makowiec jak tu nic o maku nie ma do mnie jak do dziecka wszytsko po kolei i dokładnie łącznie z temp puieczenia w piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts