Ew-ka 09.12.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 poszłam dzisiaj do moich ulubionych sklepów i ....nie ma Pani mówi ,że tylko raz mieli możliwość zamówienia ...mnóstwo ludzi sie o to pyta a tu..... zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja robię jutro wielką świąteczno-ciążową wyprawę do łódzkiej Manufaktury i nastawiłam się na szukanie tam właśnie tej pachnącej przyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 poszłam dzisiaj do moich ulubionych sklepów i ....nie ma Pani mówi ,że tylko raz mieli możliwość zamówienia ...mnóstwo ludzi sie o to pyta a tu..... zonk no wlasnie...poki co...kupiłam dzis kardamon w ziarenkach...i kawusia pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. ja teraz przy heinekenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. ja teraz przy heinekenie... Taaaa.... Wy to przynajmniej mozecie... Ja przy wodzie mineralnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. ja teraz przy heinekenie... Taaaa.... Wy to przynajmniej mozecie... Ja przy wodzie mineralnej ale mozesz...cos słodkiego do tej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. ja teraz przy heinekenie... Taaaa.... Wy to przynajmniej mozecie... Ja przy wodzie mineralnej ale mozesz...cos słodkiego do tej wody Ale właśnie nie wiem na co mam ochotę Ciasto z galaretką vs pistacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. ja teraz przy heinekenie... Taaaa.... Wy to przynajmniej mozecie... Ja przy wodzie mineralnej ale mozesz...cos słodkiego do tej wody Ale właśnie nie wiem na co mam ochotę Ciasto z galaretką vs pistacje najpierw galaretka...a pozniej pistacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. ja teraz przy heinekenie... Taaaa.... Wy to przynajmniej mozecie... Ja przy wodzie mineralnej ale mozesz...cos słodkiego do tej wody Ale właśnie nie wiem na co mam ochotę Ciasto z galaretką vs pistacje najpierw galaretka...a pozniej pistacje Mówisz...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 A ja dziś bez piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 A ja dziś bez piwa. nie mozliwe????? a przy czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Ja wolę kawę "solo". Ma swój smak. Tak samo piwo. Dolewanie soku uważam za zbrodnię na piwie. A już za takie "niby piwne" wynalazki jak (---------) nie będę reklamował powinno się karać dożywotnim zakazem picia prawdziwego piwa. Mój pies też tego nie chciał pić. Nawet w czasie mgły. ja teraz przy heinekenie... Taaaa.... Wy to przynajmniej mozecie... Ja przy wodzie mineralnej ale mozesz...cos słodkiego do tej wody Ale właśnie nie wiem na co mam ochotę Ciasto z galaretką vs pistacje najpierw galaretka...a pozniej pistacje Mówisz...??? pewnie.....a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 A ja dziś bez piwa. nie mozliwe????? a przy czym? Głownie przy ognisku palonych liści. Piję herbatkę. Coś mi zaszkodziło. Miałem dziś wracać do Warszawy i nie jestem w stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 A ja dziś bez piwa. nie mozliwe????? a przy czym? Głownie przy ognisku palonych liści. Piję herbatkę. Coś mi zaszkodziło. Miałem dziś wracać do Warszawy i nie jestem w stanie. no tak pisales a moze to te flaczki zaszkodziły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 podejrzewam, że kiełbaska. Może gdybym ja podlał czyms mocniejszym... Ale tak sam, do lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.12.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 podejrzewam, że kiełbaska. Może gdybym ja podlał czyms mocniejszym... Ale tak sam, do lustra? e tam...nie zawstydzaj.... ja hmmm..czesto zapodaje sobie drineczka...w samotnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 09.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witanko !!!!! Co pijecie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.12.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witanko !!!!! Co pijecie ???? Herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 09.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witanko !!!!! Co pijecie ???? Herbatkę Ale z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts