jea 11.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dzień dybry Dziń dybry Dżin...był wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dzień dybry Dziń dybry Dżin...był wczoraj eee, w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Dzień dybry Dziń dybry Dżin...był wczoraj Ale taki http://www.sklep.bas-com.pl/photo/vhs0128.jpg czy taki http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a1/Gin_and_Tonic.jpg/450px-Gin_and_Tonic.jpg ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Bo to jest tak, ze od 3 miesięcy ten Kamis jest w sprzedaży, a sklepy go nie zamawiają. Pani hostessa od Kamisa właśnie mi powiedziała, ze lepiej zapytać w małych sklepikach niż w hipermarketach, bo jest większe prawdopodobieństwo, ze będzie w warzywniaku niż oszołomie te małe tez oblazłam...i nic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 nie, taki http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/016/1683.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 czesc! najpierw była wiosna...w nocy mrozik..a teraz leje deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Bo to jest tak, ze od 3 miesięcy ten Kamis jest w sprzedaży, a sklepy go nie zamawiają. Pani hostessa od Kamisa właśnie mi powiedziała, ze lepiej zapytać w małych sklepikach niż w hipermarketach, bo jest większe prawdopodobieństwo, ze będzie w warzywniaku niż oszołomie te małe tez oblazłam...i nic..... Ja jeszcze u siebie przejdę po sklepach. Jak na razie byłam w 4 mniejszych (nie słyszeli o młynku), ale chyba obiorę kierunek Globi, Carrefour, Kaufland itp... Ecchhh... czego to się nie zrobi dla jednej przyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A to zdjęcie dla wszystkich miłosników piwka http://www.joemonster.org/mg/albums/zyciowe/wc/marzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.12.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 A to zdjęcie dla wszystkich miłosników piwka http://www.joemonster.org/mg/albums/zyciowe/wc/marzenie.jpg Oj, mój mąż z pewnoscia chetnie zanurkowałby w takim kufelku z piwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.12.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Bo to jest tak, ze od 3 miesięcy ten Kamis jest w sprzedaży, a sklepy go nie zamawiają. Pani hostessa od Kamisa właśnie mi powiedziała, ze lepiej zapytać w małych sklepikach niż w hipermarketach, bo jest większe prawdopodobieństwo, ze będzie w warzywniaku niż oszołomie te małe tez oblazłam...i nic..... Ja jeszcze u siebie przejdę po sklepach. Jak na razie byłam w 4 mniejszych (nie słyszeli o młynku), ale chyba obiorę kierunek Globi, Carrefour, Kaufland itp... Ecchhh... czego to się nie zrobi dla jednej przyprawy carfura i kauflanda obeszlam...nie maja..geanty tesco itp tez nie...makro selgeosy...berti, lewiatan i inne nic w kazdym razi epoki co nabyłam kardamon...i wlasniepije kawke z kardamonkiem i cynamonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Bo to jest tak, ze od 3 miesięcy ten Kamis jest w sprzedaży, a sklepy go nie zamawiają. Pani hostessa od Kamisa właśnie mi powiedziała, ze lepiej zapytać w małych sklepikach niż w hipermarketach, bo jest większe prawdopodobieństwo, ze będzie w warzywniaku niż oszołomie te małe tez oblazłam...i nic..... Ja jeszcze u siebie przejdę po sklepach. Jak na razie byłam w 4 mniejszych (nie słyszeli o młynku), ale chyba obiorę kierunek Globi, Carrefour, Kaufland itp... Ecchhh... czego to się nie zrobi dla jednej przyprawy carfura i kauflanda obeszlam...nie maja..geanty tesco itp tez nie...makro selgeosy...berti, lewiatan i inne nic w kazdym razi epoki co nabyłam kardamon...i wlasniepije kawke z kardamonkiem i cynamonkiem Mmmm... Dla mnie nie pora dziś na kawę Za to zapaliłam sobie podgrzewacze z olejkiem goździkowym i nastrajam się powoli świątecznie, chociaż za oknem nic na to nie wskazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Bo to jest tak, ze od 3 miesięcy ten Kamis jest w sprzedaży, a sklepy go nie zamawiają. Pani hostessa od Kamisa właśnie mi powiedziała, ze lepiej zapytać w małych sklepikach niż w hipermarketach, bo jest większe prawdopodobieństwo, ze będzie w warzywniaku niż oszołomie te małe tez oblazłam...i nic..... Ja jeszcze u siebie przejdę po sklepach. Jak na razie byłam w 4 mniejszych (nie słyszeli o młynku), ale chyba obiorę kierunek Globi, Carrefour, Kaufland itp... Ecchhh... czego to się nie zrobi dla jednej przyprawy carfura i kauflanda obeszlam...nie maja..geanty tesco itp tez nie...makro selgeosy...berti, lewiatan i inne nic w kazdym razi epoki co nabyłam kardamon...i wlasniepije kawke z kardamonkiem i cynamonkiem Mmmm... Dla mnie nie pora dziś na kawę Za to zapaliłam sobie podgrzewacze z olejkiem goździkowym i nastrajam się powoli świątecznie, chociaż za oknem nic na to nie wskazuje... znaczy sie trujesz siebie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Czemu się truję??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja jutro spróbuje pokukac po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.12.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Czemu się truję??? bo to PANI sama chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.12.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja jutro spróbuje pokukac po sklepach Witam wieczornie Zajrzę jutro do Auchan , może tam będą mieć ten młynek . Można jeszcze w Piotrze i Pawle spróbować , no i w Bomi , ale u nas tego sklepu akurat nie ma . Najwyżej poproszę siostrzyczkę z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.12.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja jutro spróbuje pokukac po sklepach Witam wieczornie Zajrzę jutro do Auchan , może tam będą mieć ten młynek . Można jeszcze w Piotrze i Pawle spróbować , no i w Bomi , ale u nas tego sklepu akurat nie ma . Najwyżej poproszę siostrzyczkę z Gdyni Mi dziś powiedziała wszystkowiedząca i wszędziebywająca ciocia, ze ta przyprawa jest w jednym sklepie, a nawet ją wypróbowała i że jest przepyszna Jutro z rana ruszam do tego sklepu. Chyba cały zapas wykupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.12.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja jutro spróbuje pokukac po sklepach Witam wieczornie Zajrzę jutro do Auchan , może tam będą mieć ten młynek . Można jeszcze w Piotrze i Pawle spróbować , no i w Bomi , ale u nas tego sklepu akurat nie ma . Najwyżej poproszę siostrzyczkę z Gdyni Mi dziś powiedziała wszystkowiedząca i wszędziebywająca ciocia, ze ta przyprawa jest w jednym sklepie, a nawet ją wypróbowała i że jest przepyszna Jutro z rana ruszam do tego sklepu. Chyba cały zapas wykupię Wykup , wykup , a my od Ciebie chętnie odkupimy Ja też jak spotkam wezmę na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ja nie ma za dużego pola do popisu ale może własnie spotkam w jakimś małym sklepiku Spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.12.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Śnieżne dzień dobry! http://images1.fotosik.pl/17/sg2n24brscek18pkm.jpghttp://images1.fotosik.pl/17/sg2n24brscek18pkm.jpghttp://images1.fotosik.pl/17/sg2n24brscek18pkm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts