premiumpremium 12.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Jea dzięki, za rozweselacza Za oknem zima, śnieg przykrył wszystko, można wyciągać świąteczne stroiki i przepisy na ciasta, śledzie i szynki wędzone. A to dla PP, żeby myszami nie straszyła http://www.surawka.republika.pl/Brzoskwinia_pliki/image001.jpg Tola, ślicznie dziękujemy Ale, ze jak... Że ja myszami mam straszyć? Pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 PP, chyba nie pokręciłam. Bo niby jesteś jedna, ale podwójna, tak? A jak się osobie podwójnej czegoś odmówi, to się myszy wprowadzą do odmawiającej . Podrap Józka w stópkę ode mnie. Jeśli coś plotę, to przez ten prezent od Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.12.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 PP, chyba nie pokręciłam. Bo niby jesteś jedna, ale podwójna, tak? A jak się osobie podwójnej czegoś odmówi, to się myszy wprowadzą do odmawiającej . Podrap Józka w stópkę ode mnie. Jeśli coś plotę, to przez ten prezent od Jea jaka podwójna , chyba się napiję i spróbuję te myszy zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 PP miałaś szczęscie ja na razie nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 PP, chyba nie pokręciłam. Bo niby jesteś jedna, ale podwójna, tak? A jak się osobie podwójnej czegoś odmówi, to się myszy wprowadzą do odmawiającej . Podrap Józka w stópkę ode mnie. Jeśli coś plotę, to przez ten prezent od Jea Tak, tak podwójna jestem Ale o myszach nie słyszałam... Ależ mam asa w rękawie Juzek w stópkę podrapany, bardzo mu się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Juzek[/b] w stópkę podrapany, bardzo mu się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.12.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 A ja w kawiarni ze szklanką mleka siedzę http://www.mlekara-moravica.co.yu/slike/mleko.jpg Jak mówi mąż - pij mleko, juzek będzie wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.12.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 O rany, nikogo od rana tu nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.12.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Oj a co tu tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.12.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Oj a co tu tak pusto Wszędzie tak pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.12.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam kawa podana, kto pierwszy ten lepszy... http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_zdjecie,_cukierniczka_zdjecie_cukierniczki_250.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 witam mniam..załapałam s ie na kawusie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Dzieńdoberek Za kawkę dziękuję Ale mam do kawki młynek Kamisa Dostałam wczoraj w markecie AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam Kawke zaraz sobie zrobię A młynka nadal nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Aga , jak nie dostaniesz wyślij mi namiary na priva . Przezornie 2 nabyłam więc się z Tobą podzielę Do świątecznej kawki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Mam zamiar być ambitna i jeszcze poszukać ale w razie czego bedę pamietała o Twojej propozycji i już dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.12.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam kawa podana, kto pierwszy ten lepszy... http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_zdjecie,_cukierniczka_zdjecie_cukierniczki_250.jpg Ojej... Z Hotelu Gołębiewski taka pyszna kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.12.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Dzieńdoberek Za kawkę dziękuję Ale mam do kawki młynek Kamisa Dostałam wczoraj w markecie AS No wreszcie jest młynek! U mnie w mieście już chyba nigdzie nie znajdę. Chociaż poprosiłam babeczkę z osiedlowego warzywniaka, żeby zapytała w hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Witam kawa podana, kto pierwszy ten lepszy... http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_zdjecie,_cukierniczka_zdjecie_cukierniczki_250.jpg Ojej... Z Hotelu Gołębiewski taka pyszna kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Dzieńdoberek Za kawkę dziękuję Ale mam do kawki młynek Kamisa Dostałam wczoraj w markecie AS No wreszcie jest młynek! U mnie w mieści już chyba nigdzie nie znajdę. Chociaż poprosiłam babeczkę z osiedlowego warzywniaka, żeby zapytała w hurtowni. U nas też nigdzie nie było więc jak spotkałam to wzięłam 2 od razu ( jedyne zresztą ) . Kawka z tą przyprawą jest rzeczywiście smaczna , taka rozgrzewająca , choć ja osobiście jeszcze troszkę wanilii bym dodała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts