premiumpremium 14.12.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Byłyście w Gołębiewskim? Polecam gorąco!!! A kawa pyszna, tylko muszę dosładzać, chociaż kawki nigdy nie słodzę. Jednak te przyprawy wymagają słodkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.12.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 W Hotelu Gołębiewski w naszym mieście kawa smakuje jak lura, a już o jedzeniu to szkoda gadać. Po stokroć wolę kawę w KK U mnie leje deszcz, ciemno i mokro o okropnie brrrrrr. Życzę Wam słonecznego dnia i zmykam, sprawy nie poczekają, trzeba je pozałatwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Teraz to już na mus musze dopaśc ten młynek co do gołębiowskego nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 W Hotelu Gołębiewski w naszym mieście kawa smakuje jak lura, a już o jedzeniu to szkoda gadać. Po stokroć wolę kawę w KK U mnie leje deszcz, ciemno i mokro o okropnie brrrrrr. Życzę Wam słonecznego dnia i zmykam, sprawy nie poczekają, trzeba je pozałatwiać. Ja jeżdżę na Wielkanoc do Wisły. I bardzo mi się tam podoba - i jedzenie jest dobre, i pokoje fajne, i baseny super A swoją kawa w KK jest zawsze wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 U nas słonecznie choć zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Byłyście w Gołębiewskim? Polecam gorąco!!! A kawa pyszna, tylko muszę dosładzać, chociaż kawki nigdy nie słodzę. Jednak te przyprawy wymagają słodkosci Normalnie piję kawę czarną i gorzką ale z tą przyprawą też sobie dosładzam .....cukrem waniliowym W Gołębiowskim byłam , w Mikołajkach . Fajnie ale dużo Rosjan . Niektórzy jak mafiosi wyglądali aż strach było na nich spojrzeć . Ale w Aquaparku się można wyszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.12.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja jeżdżę na Wielkanoc do Wisły. I bardzo mi się tam podoba - i jedzenie jest dobre, i pokoje fajne, i baseny super PP, u nas w "Tropikanie" moi chłopcy załatwili spodenki kąpielowe I jeden i drugi miał po zejściu ze zjeżdżalni dziury w wiadomym miejscu Nadgorliwi, czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja najczęsciej jeżdżę ba Wielkanoc do Karpacza tylko nie mam takiego hotelu, kawę sama musze zrobić a jedzenie co przyniesiemy to mamy Za to mam ośrodek z widokime na Śnieżkę A teraz uciekam bo mnie obowiązki domowe wzywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 W Hotelu Gołębiewski w naszym mieście kawa smakuje jak lura, a już o jedzeniu to szkoda gadać. Po stokroć wolę kawę w KK U mnie leje deszcz, ciemno i mokro o okropnie brrrrrr. Życzę Wam słonecznego dnia i zmykam, sprawy nie poczekają, trzeba je pozałatwiać. Gołebiewski w Wiśle jest ekstra a kawa przepyszna i jedzonko super bylam bardzo zadowolona u nas cudownie swieci sloneczko i jest cieplutko ( jak na grudzień ) drzwi mam otwarte na osciez i wpuszczam świeże powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 witam w szczcecinie....szaro buro....słonca nie ma....zimno, wiater duje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Gołebiewski w Wiśle jest ekstra a kawa przepyszna i jedzonko super bylam bardzo zadowolona to popołudniowa kawa w Wiśle http://www.golebiewski.pl/hg_wisla/data/galeria/foto/hotel_02.jpg Heniek płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.12.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 W Hotelu Gołębiewski w naszym mieście kawa smakuje jak lura, a już o jedzeniu to szkoda gadać. Po stokroć wolę kawę w KK U mnie leje deszcz, ciemno i mokro o okropnie brrrrrr. Życzę Wam słonecznego dnia i zmykam, sprawy nie poczekają, trzeba je pozałatwiać. Gołebiewski w Wiśle jest ekstra a kawa przepyszna i jedzonko super bylam bardzo zadowolona u nas cudownie swieci sloneczko i jest cieplutko ( jak na grudzień ) drzwi mam otwarte na osciez i wpuszczam świeże powietrze Ja teraz zaczynam rozpaczać, gdzyż z wielkim brzuchem nie będę mogła wylegiwać się w jacuzzi i wygrzewać w saunie... Zostaje mi basen, fala, jaskinia solna....i kawiarnie O jamles, jak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.12.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja teraz zaczynam rozpaczać, gdzyż z wielkim brzuchem nie będę mogła wylegiwać się w jacuzzi PP, zanim brzuch zrobi się wielki, to biegusiem, masz okazję, czeka na Ciebie http://www.libertyhill.co.jp/images/shisetsu_images/jacuzzi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.12.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Obiecane Jamlesowi http://vegetarian.pl/zloty/piekaryslaskie/peaceanka092004/croolic/sIMG_4260.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Obiecane Jamlesowi http://vegetarian.pl/zloty/piekaryslaskie/peaceanka092004/croolic/sIMG_4260.JPG ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.12.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja teraz zaczynam rozpaczać, gdzyż z wielkim brzuchem nie będę mogła wylegiwać się w jacuzzi PP, zanim brzuch zrobi się wielki, to biegusiem, masz okazję, czeka na Ciebie http://www.libertyhill.co.jp/images/shisetsu_images/jacuzzi.jpg Ale się wyleżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja teraz zaczynam rozpaczać, gdzyż z wielkim brzuchem nie będę mogła wylegiwać się w jacuzzi PP, zanim brzuch zrobi się wielki, to biegusiem, masz okazję, czeka na Ciebie http://www.libertyhill.co.jp/images/shisetsu_images/jacuzzi.jpg Ale się wyleżałam To ja szybciutko po Tobie wskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.12.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja teraz zaczynam rozpaczać, gdzyż z wielkim brzuchem nie będę mogła wylegiwać się w jacuzzi PP, zanim brzuch zrobi się wielki, to biegusiem, masz okazję, czeka na Ciebie http://www.libertyhill.co.jp/images/shisetsu_images/jacuzzi.jpg Ale się wyleżałam To ja szybciutko po Tobie wskoczę ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.12.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja teraz zaczynam rozpaczać, gdzyż z wielkim brzuchem nie będę mogła wylegiwać się w jacuzzi PP, zanim brzuch zrobi się wielki, to biegusiem, masz okazję, czeka na Ciebie http://www.libertyhill.co.jp/images/shisetsu_images/jacuzzi.jpg Ale się wyleżałam To ja szybciutko po Tobie wskoczę Nie ma sprawy Ja idę Ci zrobić drinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Jamles, Ty też drinka czy piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts