Maluszek 19.12.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 To może jeszcze troszkę ciacha na dzień dobry http://www.cajungrocer.com/images/desserts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj Maluszku... fajne ciacho, ale niestety muszę się znowu oszczędzać, ostatnio trochę sobie pofolgowałem za dużo i złapałem kilka zbędnych kg, wiec trzeba znowu cośniecoś zrzucić, aby na marcowe spotkanie w muratorze być jak nowy :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj Maluszku... fajne ciacho, ale niestety muszę się znowu oszczędzać, ostatnio trochę sobie pofolgowałem za dużo i złapałem kilka zbędnych kg, wiec trzeba znowu cośniecoś zrzucić, aby na marcowe spotkanie w muratorze być jak nowy :D pozdrawiam znowu tylko woda ja z ciasteczka nie zrezygnuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj Maluszku... fajne ciacho, ale niestety muszę się znowu oszczędzać, ostatnio trochę sobie pofolgowałem za dużo i złapałem kilka zbędnych kg, wiec trzeba znowu cośniecoś zrzucić, aby na marcowe spotkanie w muratorze być jak nowy :D pozdrawiam znowu tylko woda ja z ciasteczka nie zrezygnuję no nie samą wodą człowiek zyje a ze zrezygnowaniem z ciastek nie mam zadnych problemow, w tym temacie potrafie mieć silna wole pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj Maluszku... fajne ciacho, ale niestety muszę się znowu oszczędzać, ostatnio trochę sobie pofolgowałem za dużo i złapałem kilka zbędnych kg, wiec trzeba znowu cośniecoś zrzucić, aby na marcowe spotkanie w muratorze być jak nowy :D pozdrawiam znowu tylko woda ja z ciasteczka nie zrezygnuję jamles - tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 e tam...ja tez nie....niech tam sobie tyłeczek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.12.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 O rany, jakie pyszności... Tu kawa, tam herbata... Ciasta, ciasteczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Muszę się pochwalić, mam nowe bryle Widzę znacznie lepiej. Na drugą parę, do bliży muszę poczekać kilka dni, bo nie było odpowiednich szkieł. Może wreszcie zobaczę jakieś pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 strasznie pusto...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.12.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Muszę się pochwalić, mam nowe bryle Widzę znacznie lepiej. Na drugą parę, do bliży muszę poczekać kilka dni, bo nie było odpowiednich szkieł. Może wreszcie zobaczę jakieś pieniądze? Raz...dwa...trzy... Próba okularów http://www.embajadadepolonia.net/images/banknoty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.12.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 strasznie pusto...... Teska, jestem ja i herbata z cytryną Jeśli chcesz, to Tobie też przyniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Muszę się pochwalić, mam nowe bryle Widzę znacznie lepiej. Na drugą parę, do bliży muszę poczekać kilka dni, bo nie było odpowiednich szkieł. Może wreszcie zobaczę jakieś pieniądze? Ja od czwartku nosze na nosie nowe okulary i strasznie cierpie z tego powodu .....po raz pierwszy mam szkła progresywne i nie moge sie przyzwyczaić chodze w nich cały dzień, ale wieczorem zmieniam na stare -normalne szkła podobno trwa to tydzień ale u mnie jakoś tak niemrawo sie to dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Raz dałem się namówić na szkła progresywne i po miesiącu zmieniono mi (bezpłatnie) na normalne. Nie byłem w stanie się przyzwyczaić. Świat wirował mi w oczach jak karuzela. Teraz do czytania mam mieć coś na kształt progresywnych, z bardzo małą różnicą pomiędzy górą i dołem soczewek.Majka ma już trzecie progresywne i bardzo sobie chwali od samego początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Muszę się pochwalić, mam nowe bryle Widzę znacznie lepiej. Na drugą parę, do bliży muszę poczekać kilka dni, bo nie było odpowiednich szkieł. Może wreszcie zobaczę jakieś pieniądze? Raz...dwa...trzy... Próba okularów Najbardziej lubię te z Zygmuntem Starym. Są takie... poręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 nawet mi nie mów ,że nie można sie dostosować do takich okularów ....zapłaciłam za szkła majątek ( ponad 800zł) -chyba mnie coś trafi i się zapłaczę z żalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Muszę się pochwalić, mam nowe bryle Widzę znacznie lepiej. Na drugą parę, do bliży muszę poczekać kilka dni, bo nie było odpowiednich szkieł. Może wreszcie zobaczę jakieś pieniądze? Raz...dwa...trzy... Próba okularów Najbardziej lubię te z Zygmuntem Starym. Są takie... poręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.12.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 A takie okulary Wam odpowiadają? http://www.partybox.pl/images/2006-05-04_09.15.29_26735.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 nawet mi nie mów ,że nie można sie dostosować do takich okularów ....zapłaciłam za szkła majątek ( ponad 800zł) -chyba mnie coś trafi i się zapłaczę z żalu Vision Expres daje szansę. Jesli nie zaakceptujesz progresywnych w ciągu 30 dni wymieniają gratis na dwa komplety szkieł - jeden do dali, drugi do bliży lub komplet szkieł dwuogniskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 nawet mi nie mów ,że nie można sie dostosować do takich okularów ....zapłaciłam za szkła majątek ( ponad 800zł) -chyba mnie coś trafi i się zapłaczę z żalu Vision Expres daje szansę. Jesli nie zaakceptujesz progresywnych w ciągu 30 dni wymieniają gratis na dwa komplety szkieł - jeden do dali, drugi do bliży lub komplet szkieł dwuogniskowych. a ja nie robiłam w Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.12.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Mimo, że mam wąsko rozstawione oczy i dość głęboko osadzone, mam bardzo szeroki kąt widzenia. Kiedyś okulista który mnie badał nie mógł się nadziwić, że ja prawie widzę swoje uszy. Dlatego też do dali lubię mieć duże okulary... ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts