premiumpremium 20.12.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 A Wy znowu pyszności serwujecie... A ja nie mogę Mogę jedynie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.12.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 A Wy znowu pyszności serwujecie... A ja nie mogę Mogę jedynie popatrzeć a ja lubię patrzeć ... bo jestem wzrokowcem i nie tylko na smakołyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.12.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a ja lubię patrzeć ... bo jestem wzrokowcem i nie tylko na smakołyki ciekawe na jakie jeszcze....przekąski...zimne, czy gorące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.12.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 a ja lubię patrzeć ... bo jestem wzrokowcem i nie tylko na smakołyki ciekawe na jakie jeszcze....przekąski...zimne, czy gorące? wszystkie !! lśniące i pachnące !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Cześć Kawiarniani Klubowcy http://de.fishki.net/picsw/kofcreo_06.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Witam i za kawkę chwytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.12.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja też kawkę poproszę ale taką z turbodoładowaniem bo sie jakoś obudzić nie mogę Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja też kawkę poproszę ale taką z turbodoładowaniem bo sie jakoś obudzić nie mogę Dzieńdoberek ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 co za pogoda śpiąca...... witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zrobiłam dziś pasztet. Na 13 foremek!!! Tak to jest, jak się ma liczne grono rodzinne i znajomch Popakowałam też prezenty, ale jeszcze nie wszystkie. I poszłam sobie na manicure - a co, miałam chwilę dla siebie Teraz popijam sobie soczek http://www.freezi.net/napoje/file/napoj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zrobiłam dziś pasztet. Na 13 foremek!!! Tak to jest, jak się ma liczne grono rodzinne i znajomch Popakowałam też prezenty, ale jeszcze nie wszystkie. I poszłam sobie na manicure - a co, miałam chwilę dla siebie Teraz popijam sobie soczek http://www.freezi.net/napoje/file/napoj.jpg ups....az 13 ja dzis popleklowalam mieska, zrobiłam sledzie...jutro dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Tak tak, aż 13..... Dla nas, dla teściów, babciów, ciociów, sąsiadów Ja nie muszę mięska piec, śledzików robić..... O jak dobrze, pierwszy raz taki luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.12.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Tak tak, aż 13..... Dla nas, dla teściów, babciów, ciociów, sąsiadów Ja nie muszę mięska miec, śledzików robić..... O jak dobrze, pierwszy raz taki luz ale z pasztetem tez duzo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Tak tak, aż 13..... Dla nas, dla teściów, babciów, ciociów, sąsiadów Ja nie muszę mięska miec, śledzików robić..... O jak dobrze, pierwszy raz taki luz ale z pasztetem tez duzo pracy Jednorazowo Teraz się pieką. Ale w krzyżu mnie boli od tego stania przy mieleniu i mieszaniu Czuję się, jakbym miała 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dziewczyny, jakie Wy pracowite jesteście. Pasztety, peklowanie mięsiwa. Podziwiam, szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dziewczyny, jakie Wy pracowite jesteście. Pasztety, peklowanie mięsiwa. Podziwiam, szczerze. Tylko, że pierwszy raz w mojej "pasztetowej" karierze, kilka mi pękło w czasie pieczenia Nie wiecie czemu się tak robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dziewczyny, jakie Wy pracowite jesteście. Pasztety, peklowanie mięsiwa. Podziwiam, szczerze. Tylko, że pierwszy raz w mojej "pasztetowej" karierze, kilka mi pękło w czasie pieczenia Nie wiecie czemu się tak robi??? Najprostrze wytłumaczenie które mi się nasuwa to włożyłas w te pasztety zbyt wiele serca. Należało dodać wątróbki wieprzowej. Druga mozliwość, to ktoś się przed piekarnikiem wykrzywiał. A tak na poważnie to chyba trochę zbyt wysoka temperatura. Na smak pasztetu to nie powinno wpłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dziewczyny, jakie Wy pracowite jesteście. Pasztety, peklowanie mięsiwa. Podziwiam, szczerze. Tylko, że pierwszy raz w mojej "pasztetowej" karierze, kilka mi pękło w czasie pieczenia Nie wiecie czemu się tak robi??? Najprostrze wytłumaczenie które mi się nasuwa to włożyłas w te pasztety zbyt wiele serca. Należało dodać wątróbki wieprzowej. Druga mozliwość, to ktoś się przed piekarnikiem wykrzywiał. A tak na poważnie to chyba trochę zbyt wysoka temperatura. Na smak pasztetu to nie powinno wpłynąć. Na smak nie wpłynęło - już próbowałam Zawsze dodaję wątróbkę drobiową (a jakie powinny być proporcje wątróbka-mięso?), teraz dodałam mięsa z dzika, ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ na pęknięcia pasztetowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Mięso z dzika jest bardzo chude. Należało dodać trochę tłuszczu. Pasztet, dobry pasztet, to coś wspaniałego, ale do dietetycznych dań nie należy. Uwielbiam pasztet z dodatkiem dużej ilości gałki nuszkatołowej. Taki piekła kiedyś moja ciocia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts