tomek1950 21.12.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Za wątrobą, niezależnie od źródła jej pochodzenia nie przepadam, ale dodać trzeba by smak był pełny, a nie przypominający pasztetową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.12.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Mięso z dzika jest bardzo chude. Należało dodać trochę tłuszczu. Pasztet, dobry pasztet, to coś wspaniałego, ale do dietetycznych dań nie należy. Uwielbiam pasztet z dodatkiem dużej ilości gałki nuszkatołowej. Taki piekła kiedyś moja ciocia. Dodałam jeszcze innych mięs - wołowinę, cielęcinę, golonkę i też konkretną porcję tłuszczyku Wątróbkę zawsze - chociaż nie lubię Jakoś tak pierwszy raz tak mi się z pasztetem zrobiło... Ale i tak wszyscy wszamia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.12.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Nie obawiaj , to powiedzą, że delikatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.12.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 dzień dobry http://christmas.indiaserver.com/gifs/coffee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Doobry dzień...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Cześć dziewczyny żyjecie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błache i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech wszystkie się spełnią, czaru świątecznej atmosfery dopełnienią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Za wątrobą, niezależnie od źródła jej pochodzenia nie przepadam, ale dodać trzeba by smak był pełny, a nie przypominający pasztetową. moją bym sobie odpuścił a z nutrii pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Za wątrobą, niezależnie od źródła jej pochodzenia nie przepadam, ale dodać trzeba by smak był pełny, a nie przypominający pasztetową. moją bym sobie odpuścił a z nutrii pychota z nutrii???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Cześć dziewczyny żyjecie jeszcze Ja żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ja tez...jeszcze...jutro o tej porze to pewnie juz mniej zywa bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.12.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ja tez...jeszcze...jutro o tej porze to pewnie juz mniej zywa bede Ale na pewno bardziej niz niektóre karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.12.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ja tez...jeszcze...jutro o tej porze to pewnie juz mniej zywa bede Ale na pewno bardziej niz niektóre karpie szkoda tych karpii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.12.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Za wątrobą, niezależnie od źródła jej pochodzenia nie przepadam, ale dodać trzeba by smak był pełny, a nie przypominający pasztetową. moją bym sobie odpuścił a z nutrii pychota surówka z młodej wątróbki...na surowo zdrowa i smaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 ja tez...jeszcze...jutro o tej porze to pewnie juz mniej zywa bede Ale na pewno bardziej niz niektóre karpie szkoda tych karpii..... Taki juz ich los..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Za wątrobą, niezależnie od źródła jej pochodzenia nie przepadam, ale dodać trzeba by smak był pełny, a nie przypominający pasztetową. moją bym sobie odpuścił a z nutrii pychota surówka z młodej wątróbki...na surowo zdrowa i smaczna OOOOO przestańcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.12.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Jadłem kiełbasę z nutrii. Bardzo smaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Za wątrobą, niezależnie od źródła jej pochodzenia nie przepadam, ale dodać trzeba by smak był pełny, a nie przypominający pasztetową. moją bym sobie odpuścił a z nutrii pychota surówka z młodej wątróbki...na surowo zdrowa i smaczna OOOOO przestańcie.... spróbuj u mnie to jedzą tylko teściowa i JA oboje żyjemy, tylko nie wiem czy mam się z tego powodu cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.12.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Jadłem kiełbasę z nutrii. Bardzo smaczna. popieram Najlepszego Technologa od JEDZENIA ,PIWA i WHISKACZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.12.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 A koniny ktoś w tym zacnym gronie próbował? Chyba nie ma lepszego befsztyka niż z końskiej polędwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.