premiumpremium 03.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.01.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" to tabliczka małej czekoladki nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" to tabliczka małej czekoladki nie zaszkodzi Małej powiadasz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.01.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" to tabliczka małej czekoladki nie zaszkodzi Małej powiadasz......... pewnie co to jest 10 dkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.01.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience Nie posiadam takiego sprzętu Mała tabliczka napewno nie zaszkodzi - powiem więcej napewno pomoże - na samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience Nie posiadam takiego sprzętu Mała tabliczka napewno nie zaszkodzi - powiem więcej napewno pomoże - na samopoczucie najlepiej wywal wagę, chyba, że wannę masz wysoko i po niej wchodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.01.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience Nie posiadam takiego sprzętu Mała tabliczka napewno nie zaszkodzi - powiem więcej napewno pomoże - na samopoczucie najlepiej wywal wagę, chyba, że wannę masz wysoko i po niej wchodzisz Albo Waga jest teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Może śpią jeszcze Albo już jeszcze nie Ale już niedługo na pewno dzisiaj Ale teraz też?? wstałem o 11-tej z przerwą między 5.30 a 8.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" to tabliczka małej czekoladki nie zaszkodzi Małej powiadasz......... pewnie co to jest 10 dkg W nocy spalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" to tabliczka małej czekoladki nie zaszkodzi Małej powiadasz......... pewnie co to jest 10 dkg W nocy spalisz a jak ktoś nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.01.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" to tabliczka małej czekoladki nie zaszkodzi Małej powiadasz......... pewnie co to jest 10 dkg W nocy spalisz a jak ktoś nie pali To zrzuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Jedz PP jedz A kto Ci zabrania Waga, która stoi pod wanną w łazience a kto by sie wagą przejmował...taki szczegół na pewno nie jest dokładna Ale ta u lekarza, myślę, ze jest dokładna Swierdził, ze Boze Narodzenie to jedyne świeta, kiedy mogłam przytyć I tak jestem dumna z mojego dotychczasowego "wyniku" to tabliczka małej czekoladki nie zaszkodzi Małej powiadasz......... pewnie co to jest 10 dkg W nocy spalisz a jak ktoś nie pali To zrzuci? [/quote:8861317e8d] to będę zrzucał.............tylko jeszcze dzisiaj czekolady nie zjadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 To kto spala, a kto zrzuca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 To ja sobie zjem kolację. Ktoś chętny na kanapki? http://j.o2.pl/reklama/rama/serwis/200509/zdjecia/mrozna_polnoc_300x224.jpghttp://j.o2.pl/reklama/rama/serwis/200509/zdjecia/dostatni_zachod_300x224.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 To ja sobie zjem kolację. Ktoś chętny na kanapki? http://j.o2.pl/reklama/rama/serwis/200509/zdjecia/mrozna_polnoc_300x224.jpghttp://j.o2.pl/reklama/rama/serwis/200509/zdjecia/dostatni_zachod_300x224.jpg Ale pyszne Z miłą chęcią sie skuszę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Nie chciałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Nie chciałam..... ale żurawinkę paluszkiem wyjadałaś...pycha co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Taka byłam głodna że o innych nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Nie chciałam..... ale żurawinkę paluszkiem wyjadałaś...pycha co? Żurawinkę mam od teściowej. Mogę ją jeść słoikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts