premiumpremium 03.01.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Taka byłam głodna że o innych nie pomyślałam To już dwie się tłumaczymy z okruszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 tola , jesteś jeszcze ? Coś na szybko zrobiłam Smacznego http://www.alo-catering.com.pl/catering/021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorka, na szybko takie rzeczy potrafisz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorka, na szybko takie rzeczy potrafisz zrobić? i jeszcze serwetkę wyszydełkowała zdolna ta nasza Maxi PP masz żurawinę od teściowej, a ja mam od Ani Wiśniewskiej. Jeden słoik zjedlismy w Święta, a drugi chyba poczeka do Wielkanocy.....rewelacyjna, aż żal zjadać tak bez okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 03.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Czy ja się załapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorka, na szybko takie rzeczy potrafisz zrobić? i jeszcze serwetkę wyszydełkowała zdolna ta nasza Maxi PP masz żurawinę od teściowej, a ja mam od Ani Wiśniewskiej. Jeden słoik zjedlismy w Święta, a drugi chyba poczeka do Wielkanocy.....rewelacyjna, aż żal zjadać tak bez okazji. Bo ja nie mam tak blisko Ani Wiśniewskiej A żurawiny Ci u mnie dostatek. Bo moja teściówka nie umie gotować dla 4osobowej rodziny, ona mogłaby wojsko wyżywić, wiec słoików z żurawina jest mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Czy ja się załapię? Gdyby to był RW to byś zainkasował gaciorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Maxtorka, na szybko takie rzeczy potrafisz zrobić? i jeszcze serwetkę wyszydełkowała zdolna ta nasza Maxi Grunt to dobra organizacja pracy Najpierw przygotowuje się wszystkie składniki a potem to już one same się pieknie układają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Oj za późno przyszłam Dla mnie nic nie zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Nie chciałam..... ale żurawinkę paluszkiem wyjadałaś...pycha co? Żurawinkę mam od teściowej. Mogę ją jeść słoikami a to się je słoikami .myślałem, że jakąś łyżeczką czy coś podobnego, albo paluszkami jak Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Oj za późno przyszłam Dla mnie nic nie zostało nie będziesz musiała spalać albo zrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 ...tylko okruszki zostały Nie chciałam..... ale żurawinkę paluszkiem wyjadałaś...pycha co? Żurawinkę mam od teściowej. Mogę ją jeść słoikami a to się je słoikami .myślałem, że jakąś łyżeczką czy coś podobnego, albo paluszkami jak Tola Zbereźne te paluszki Toli, co? Ja to już hardkor, słoikami jem, nie patyczkuję się łyżeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 03.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Oj za późno przyszłam Dla mnie nic nie zostało nie będziesz musiała spalać albo zrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.01.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 albo paluszkami jak Tola paluszkami jadła PP, ja tylko podglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 albo paluszkami jak Tola paluszkami jadła PP, ja tylko podglądałam to muszę się spotakać z NFZ.............okulista, dentysta i ten od.......wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 albo paluszkami jak Tola paluszkami jadła PP, ja tylko podglądałam to muszę się spotakać z NFZ.............okulista, dentysta i ten od.......wątroby AA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.01.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 albo paluszkami jak Tola paluszkami jadła PP, ja tylko podglądałam to muszę się spotakać z NFZ.............okulista, dentysta i ten od.......wątroby AA??? nie AA ale NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witajcie z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Cześć kawy nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Cześć kawy nie ma... Ano nie ma A organizm sie domaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts