Aga J.G 10.01.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 U nas też wiosennie,słonko już zaczyna sie chować, wiatr też okrutny Ale jestem jakaś taka dziwnie zmęczona, może to wina nocnego dyżuru, a może organizm nie przywykł do takiej pogody w środku zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Hej, nie zaglądałem tu od chyba dwóch lat. Miło znowu WAS poczytać Witaj mik99, nie ważne ile lat, ważne, że odnalazłeś drogę do domu (czytaj do KK) na niskie ciśnienie wizyta w KK jest najlepsza i strzałki narysuj dla Maćka Ślimaka, bo też drogę zapomniał Pozdrawiam całą Rodzinkę i... skrobnij coś czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jeszcze wiele innych osób drogę do KK zapomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jeszcze wiele innych osób drogę do KK zapomniało a KK ich pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jeszcze wiele innych osób drogę do KK zapomniało a KK ich pamięta I wspomina z tęsknotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jeszcze wiele innych osób drogę do KK zapomniało a KK ich pamięta I wspomina z tęsknotą oj tak....może ta tęsknota do nich doleci i sprawi, że zajrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 cześc dziewczynki Tola -upiekłas szarlotkę wg przepisu ? ( tak m sie przypomniało ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 cześc dziewczynki Tola -upiekłas szarlotkę wg przepisu ? ( tak m sie przypomniało ) ....ale siem poprawiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Może Tolusia może poczekamy i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Może Tolusia może poczekamy i zobaczymy jakby co, to będziemy nawoływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 od rana powieka mi drga uciążliwe toto okrutnie .....ponoć czegoś w organiźmie brakuje ...piwo piję, ale nic nie pomaga.....macie jakiś pomysł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tola ...nie bój sie to prosty i szybki przepis -ja sie prosze moich chłopaków ,żeby im upiec szarlotkę ,ale chyba sie juz przejedli Tylko Kasia , jak zawita do domu to rzuca sie wygłodniala na ciasto to najłatwiejszy przepis na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 od rana powieka mi drga uciążliwe toto okrutnie .....ponoć czegoś w organiźmie brakuje ...piwo piję, ale nic nie pomaga.....macie jakiś pomysł ? przystojny mężczyzna w szlafroczku przemyka przed Twymi oczami....to i oczko puszczasz, by widział że jesteś zainteresowana....jak dzieci, no, jak dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak oczka puszcza to nic nie pomoże a tak ogólnie to magnez i potas trzeba uzupełnić ja też chcę przepis na szrlotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ewka, napisz jeszcze raz, bo nie wiem, czy swego, nie zgubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jak zgubiłaś to trudno coś upiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Aga Tola ...przepisy na priva posłałam .....ale w sobotę pieczecie szarlotkę -OBOWIĄZKOWO i zdajecie relację z wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 od rana powieka mi drga uciążliwe toto okrutnie .....ponoć czegoś w organiźmie brakuje ...piwo piję, ale nic nie pomaga.....macie jakiś pomysł ? Ewo, wypij drugie, a Heńkowi też daj. Gwarantuję, że przejdzie. Wypiłaś jedno pewnie na to drugie oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 od rana powieka mi drga uciążliwe toto okrutnie .....ponoć czegoś w organiźmie brakuje ...piwo piję, ale nic nie pomaga.....macie jakiś pomysł ? Ewo, wypij drugie, a Heńkowi też daj. Gwarantuję, że przejdzie. Wypiłaś jedno pewnie na to drugie oko. wypiłam drugie ....i nic nie pomogło ....i znów od rana czuję drgawki w oku pewnikiem muszę jakieś witaminki łyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 kawa świeżo zaparzona http://www.vergnano.pl/Vergnano_graphics/Ekspresy/saeco_CafeNova_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts