jea 11.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ew-ka cześć i dzięki ja dziś choruję, mówić nie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Aga Tola ...przepisy na priva posłałam .....ale w sobotę pieczecie szarlotkę -OBOWIĄZKOWO i zdajecie relację z wyników Dzieki za przepis. co do soboty to nie obiecuje ale jak tylko upiekę to się pochwalę Witam w kolejny dzień tygodnia, kawke łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 I ja przy kawce witam Co za pogoda Całą noc wiało i tak wściekle padało , ze miałam obawy o nasze okna dachowe jea , najlepiej pod kołderkę wskoczyć tak na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 I ja przy kawce witam Co za pogoda Całą noc wiało i tak wściekle padało , ze miałam obawy o nasze okna dachowe jea , najlepiej pod kołderkę wskoczyć tak na kilka dni mogę sobie pozwolić maxi na 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 U nas też wieje, a w nocy było koszmarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 I ja przy kawce witam Co za pogoda Całą noc wiało i tak wściekle padało , ze miałam obawy o nasze okna dachowe jea , najlepiej pod kołderkę wskoczyć tak na kilka dni mogę sobie pozwolić maxi na 2 dni To sobie pozwól i maximalnie ten czas wykorzystaj , przede wszystkim wyśpij sie i odpocznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 U nas też wieje, a w nocy było koszmarnie No właśnie u nas też . Jeszcze nigdy nie słyszałam żeby tak mocno padało . Miało sie wrażenie jakby te krople deszczu się po prostu wściekły i z całej siły uderzały w co się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 I jakieś okłady by się przydały na to gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie w południe. Podlasie też targane huraganowymi wiatrami. Nieprzyjemne to okrutnie, brrrrr. Aga, będziesz okładać Jea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.01.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ...a ja doczekałem ostatniej liczby w DL patrzcie 49 seta mi się trafiła J ... i kto powiedział, że nie można walnąć sety od ra... to jest południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie w południe. Podlasie też targane huraganowymi wiatrami. Nieprzyjemne to okrutnie, brrrrr. Aga, będziesz okładać Jea ? sztachetą PS. a u mnie wieje tak sobie, ale jeszcze świeci słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ...a ja doczekałem ostatniej liczby w DL patrzcie 49 seta mi się trafiła J ... i kto powiedział, że nie można walnąć sety od ra... to jest południa no to ZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witajcie w południe. Podlasie też targane huraganowymi wiatrami. Nieprzyjemne to okrutnie, brrrrr. Aga, będziesz okładać Jea ? sztachetą PS. a u mnie wieje tak sobie, ale jeszcze świeci słońce taa, jeszcze z gwoździami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ...a ja doczekałem ostatniej liczby w DL patrzcie 49 seta mi się trafiła J ... i kto powiedział, że nie można walnąć sety od ra... to jest południa No to LLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUU!!!!! http://www.chrisdec.com/Wodka4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 NO TO LLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ....tylko za kierownicę nie wsiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 NO TO LLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ....tylko za kierownicę nie wsiadaj no ToLu niebędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jerzysiu LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU nie jedną ale 49 setek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Co Wy się tak tu LUUUUUUUUUUUUUUUUUU ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jest okazja jakich mało A kobietom w ciąży to wolno mały kieliszeczek czerwonego wina od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jest okazja jakich mało A kobietom w ciąży to wolno mały kieliszeczek czerwonego wina od czasu do czasu. Ja sie objadłam sałatki owocowej właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts