premiumpremium 12.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No co tam u Was "lulajki"??? http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/zdjecia/owoce.jpg Może owocków? Mam pod dostatkiem bananów, jabłek, winogron, brzoskwiń i ananasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No co tam u Was "lulajki"??? http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/zdjecia/owoce.jpg Może owocków? Mam pod dostatkiem bananów, jabłek, winogron, brzoskwiń i ananasów Skusze sie na brzoskinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No co tam u Was "lulajki"??? http://www.fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl/zdjecia/owoce.jpg Może owocków? Mam pod dostatkiem bananów, jabłek, winogron, brzoskwiń i ananasów Skusze sie na brzoskinkę http://www.meetingfactory.pl/adm/images2/gora_brzoskwinia.jpg Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mniam, jakie soczyste dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. co dzisiaj wszyscy z tym deszczem przecież nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. Zimę wywiewa I truskaweczki przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. co dzisiaj wszyscy z tym deszczem przecież nie pada Oj, u mnie taki drobny deszczyk pada Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. co dzisiaj wszyscy z tym deszczem przecież nie pada Oj, u mnie taki drobny deszczyk pada Niestety to przynajmniej trawnika nie musisz podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 W Giżycku mocno wieje. Na Niegocinie pustki. Nie ma żagli.Deszcz przestał padać, ale jest pochmurno i ponuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. co dzisiaj wszyscy z tym deszczem przecież nie pada Oj, u mnie taki drobny deszczyk pada Niestety to przynajmniej trawnika nie musisz podlewać Jeszcze go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. co dzisiaj wszyscy z tym deszczem przecież nie pada Oj, u mnie taki drobny deszczyk pada Niestety to przynajmniej trawnika nie musisz podlewać Jeszcze go nie mam Niemniej jednak nie musisz podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O i truskaweczki są. Znaczy się już po zimie, co za oknami widać. Tylko czemu tak wieje i leje. co dzisiaj wszyscy z tym deszczem przecież nie pada Oj, u mnie taki drobny deszczyk pada Niestety to przynajmniej trawnika nie musisz podlewać Jeszcze go nie mam Niemniej jednak nie musisz podlewać Tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No to co, kawa popołudniowa na słodziutko? http://kucharz.pl/components/com_akogallery/img_pictures/kawa_mrozona.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No to co, kawa popołudniowa na słodziutko? http://kucharz.pl/components/com_akogallery/img_pictures/kawa_mrozona.jpg Premiumpremium, o tej porze, to ja może jakiś "tatafruit" z Twoim małżem? Musi się chłop przyzwyczajać do bycia ojcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No to co, kawa popołudniowa na słodziutko? http://kucharz.pl/components/com_akogallery/img_pictures/kawa_mrozona.jpg Premiumpremium, o tej porze, to ja może jakiś "tatafruit" z Twoim małżem? Musi się chłop przyzwyczajać do bycia ojcem. To ja go zawołam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja też kcem tatafruit może być nawet do ...40 stopni wg znanej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Premiumpremium, dawaj małża. Właśnie otwieram SPECJALA. Ta specjalność jest praktycznie w Warszawie niedostępna. Na szczęście jestem w "komturii". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Premiumpremium, dawaj małża. Właśnie otwieram SPECJALA. Ta specjalność jest praktycznie w Warszawie niedostępna. Na szczęście jestem w "komturii". Nie macie SPECJALA? Szok U nas jest w każdym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja też kcem tatafruit może być nawet do ...40 stopni wg znanej skali Widzę, Bodziu, że z Ciebie prawdziwy znawca. No to LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU oby w tym roku tez było spotkanie w Redakcji na które Ty dojedziiesz., Jest jeszcze pare osób które chciałbym poznać w realu. Z KK. Jak tylko redakcja ogłosi termin zgłaszajcie się. Nocleg zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts