tomek1950 12.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Premiumpremium, dawaj małża. Właśnie otwieram SPECJALA. Ta specjalność jest praktycznie w Warszawie niedostępna. Na szczęście jestem w "komturii". Nie macie SPECJALA? Szok U nas jest w każdym sklepie Tiaaaaa, a ile kilometrów z Elbląga do Gdańska, nawet biorąc pod uwagę objazd koło Elbląga, a ile do Warszawy. Nie opłaca się. Podobno jest w jednym slklepi wWarszawie, ale jeszcze tam nie trafiłem. A 5 km od komturii dostatek. I to jest jedna z przyczyn, że w tym roku bedę Mazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja też kcem tatafruit może być nawet do ...40 stopni wg znanej skali Widzę, Bodziu, że z Ciebie prawdziwy znawca. No to LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU oby w tym roku tez było spotkanie w Redakcji na które Ty dojedziiesz., Jest jeszcze pare osób które chciałbym poznać w realu. Z KK. Jak tylko redakcja ogłosi termin zgłaszajcie się. Nocleg zapewniam. już ja sobie to zapamiętam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Masz Bodziu zarezerwowany materac. I transport z redakcyjnej piwnicy do miejsca noclegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Premiumpremium, dawaj małża. Właśnie otwieram SPECJALA. Ta specjalność jest praktycznie w Warszawie niedostępna. Na szczęście jestem w "komturii". Nie macie SPECJALA? Szok U nas jest w każdym sklepie Tiaaaaa, a ile kilometrów z Elbląga do Gdańska, nawet biorąc pod uwagę objazd koło Elbląga, a ile do Warszawy. Nie opłaca się. Podobno jest w jednym slklepi wWarszawie, ale jeszcze tam nie trafiłem. A 5 km od komturii dostatek. I to jest jedna z przyczyn, że w tym roku bedę Mazurem I dobrze, ze bedziesz Mazurem A swoja droga Specjal to ulubione piwo mojego meża Czasem zdradzał je dla innych nowości, ktore pojawiały sie w sklepach, ale baaaardzo szybko wracał do Specjala I mówi :Nie ma to jak czarny Specjal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam wieczornie Tak wczoraj Luuuulali a mnie ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 http://http://www.specjal-team.piwko.pl/thumbs/big_12.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 http://http://www.specjal-team.piwko.pl/thumbs/big_12.jpg Smacznego A jak myślisz, Co ja ja popijam jak nie czarnego SPECJALa ? Czerwony mi nie "pasi" Pozdrowienia dla małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja też mogę I super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 http://http://www.specjal-team.piwko.pl/thumbs/big_12.jpg Smacznego A jak myślisz, Co ja ja popijam jak nie czarnego SPECJALa ? Czerwony mi nie "pasi" Pozdrowienia dla małża Fenks, przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Masz Bodziu zarezerwowany materac. I transport z redakcyjnej piwnicy do miejsca noclegu też sobie to zapamiętam ... i zarezerwuj specjala specjalnie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 TTTTOOOOO LLLLUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Masz Bodziu zarezerwowany materac. I transport z redakcyjnej piwnicy do miejsca noclegu też sobie to zapamiętam ... i zarezerwuj specjala specjalnie dla mnie Najlepiej, jakbyś przyjechał dwa dni wczesniej, skoczylibyśmy na Mazury po zaopatrzenie w SPECJAa. No chyba, że ktoś dowiezie, kto ma dostęp na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 12.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Masz Bodziu zarezerwowany materac. I transport z redakcyjnej piwnicy do miejsca noclegu też sobie to zapamiętam ... i zarezerwuj specjala specjalnie dla mnie Najlepiej, jakbyś przyjechał dwa dni wczesniej, skoczylibyśmy na Mazury po zaopatrzenie w SPECJAa. No chyba, że ktoś dowiezie, kto ma dostęp na codzień. pożyjemy ....zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.01.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Obiecanaki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Masz Bodziu zarezerwowany materac. I transport z redakcyjnej piwnicy do miejsca noclegu też sobie to zapamiętam ... i zarezerwuj specjala specjalnie dla mnie Najlepiej, jakbyś przyjechał dwa dni wczesniej, skoczylibyśmy na Mazury po zaopatrzenie w SPECJAa. No chyba, że ktoś dowiezie, kto ma dostęp na codzień. Tomku.. jakby co.. to dla mnie też.... materacyk.. :D jeśli można się wprosić :D .... a i o SPECJSLu nie wspomne :D podrawiam m. ps. to tak żebyś nie zapomnieli o mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Obiecanaki cacanki Nie wierzysz Bogusiowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Masz Bodziu zarezerwowany materac. I transport z redakcyjnej piwnicy do miejsca noclegu też sobie to zapamiętam ... i zarezerwuj specjala specjalnie dla mnie Najlepiej, jakbyś przyjechał dwa dni wczesniej, skoczylibyśmy na Mazury po zaopatrzenie w SPECJAa. No chyba, że ktoś dowiezie, kto ma dostęp na codzień. Tomku.. jakby co.. to dla mnie też.... materacyk.. :D jeśli można się wprosić :D .... a i o SPECJSLu nie wspomne :D podrawiam m. ps. to tak żebyś nie zapomnieli o mnie :D Obecnie w Warszawie mam sporo materacyków Bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Tomku.. jakby co.. to dla mnie też.... materacyk.. :D jeśli można się wprosić :D .... a i o SPECJSLu nie wspomne :D podrawiam m. ps. to tak żebyś nie zapomnieli o mnie :D Obecnie w Warszawie mam sporo materacyków Bez obaw no to luzik :D... sam wiesz ze ja wymagań nie mam prawie żadnych :D pozdrawiam zakatarzonych i pociągających pociągający i zakatarzony maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 A co Wy jeszcze nie spicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts