Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu, nie możesz spać w swoim własnym domu? Bank Cię gnębi?

Dobrze, że wene poczułaś

z :D obawiałem się, że o Forum zapomniałaś.

Tomku, zapomniec sie nie da :p ino z czasem roznie bywa :evil:

Ostatnio na bezsennosc cierpie... w porze nocnej, bo rano to mi baaardzo dobrze sie spi ( gorzej ze wstawaniem :lol: :lol: :lol: ) :)

Znam tę wstretną porę. Obecnie jako bezrobotny, będący na utrzymaniu również forumowiczów (ponad 500 zł netto miesięcznie) doceniam Twoje poświęcenie.

Chole.. ja chcę pracować dla tego kraju i ludzi w nim żyjących.

Wybacz mbz , to tak mi sie wymsknęło. Mogę wstawać nawet o 6. . Lubię znacznie później :D

Tomek, nie mam, co wybaczac :) Ja wlasciwie to lubie tam chodzic ( do pracy znaczy), i wstawac lubie, nawet neiraz wczesnie, tylko jakos tak ostatnio nie za bardzo, chyba przez zwariowana pogode no i te okropne wichury :x

odnośnie wichur to dziś (a moze to już było wczoraj?) miałem najlepszą droge do pracy w historii :D slalom miedzy lecącymi z drzew gałęziami... dla mnie bomba.. czułem się jak w grze komputerowej, tylko trzeba było bardziej uważać aby nie wyskoczył komunikat "Game Over" :D :D :D

pozdrawiam

m.

Jestemod srody bliski zresetowania się. Nie fizycznie, alkoholu nie mam, ale psychicznie.

Życie jest jak koszulka dziecka: krótkie i zas.....

Masz rację Aga, zbyt krótkie. 53 lata to wobec średniej na forum duzo, Nie jestem sie w stanie od 2 dni pogodzić z faktem. Przepraszam za osobiste wynurzenia, ale czasmi to silniejsze od chęci bycia kimś. Niby nikt najbliższy, ale jednak mocno mną trząchnęło. Przepraszam

Masz rację Aga, zbyt krótkie. 53 lata to wobec średniej na forum duzo, Nie jestem sie w stanie od 2 dni pogodzić z faktem. Przepraszam za osobiste wynurzenia, ale czasmi to silniejsze od chęci bycia kimś. Niby nikt najbliższy, ale jednak mocno mną trząchnęło. Przepraszam

o kim mówisz Tomku ?

dobry wieczór -obecnym na spotkaniu wieczornym :D

właśnie wróciłam z babskiego sabatu ...i tak z przyzwyczajenia zaglądam :D

o kim mówisz Tomku ?

dobry wieczór -obecnym na spotkaniu wieczornym :D

właśnie wróciłam z babskiego sabatu ...i tak z przyzwyczajenia zaglądam :D

o naszym kolegu. Qu... dlaczego? Jego zona dzwoniła do mnie w środę woeczorem. Nie mogę zrozumieć, dlaczego ? Majka też nie.

Wybaczcie proszę osobiste wynurzenia.

nie mogę tego zrozumieć. dlaczego?

Sorry, nie mogę