beti555 16.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć! Mąż mi uciekł na 3 tygodnie.... Napewno nie uciekł od Ciebie i Juzka I napewno szybko ten czas minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć! Mąż mi uciekł na 3 tygodnie.... Napewno nie uciekł od Ciebie i Juzka I napewno szybko ten czas minie Ja wiem....ale teraz mi jest źle Pewnie niedługo przejdzie, ale te rozstania są czasem dobijające.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.01.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cześć! Mąż mi uciekł na 3 tygodnie.... Napewno nie uciekł od Ciebie i Juzka I napewno szybko ten czas minie Ja wiem....ale teraz mi jest źle Pewnie niedługo przejdzie, ale te rozstania są czasem dobijające.... Tak, napewno, jednak taka tesknota jest bardzo fajna w związku... Pozniej jak juz sie spotka osobe, na ktora sie czekało, baaardzo sie jej obecność docenia A poczatki zawsze sa trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ewka kazała iść spać ...jakie spać? zaraz sernik wyjmę z piekarnika, przygotować talerzyki ja ?? spać ??? w życiu !!!! mówiłam coby iśc do sypialni i się bzykać w skarpetkach Tola ....czekam na serniczek ino duży kawałek ..schudłam już dziś z 10 deko a ja poszedłem spać ale jak się sernik przypalił to żadna strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ewka kazała iść spać ...jakie spać? zaraz sernik wyjmę z piekarnika, przygotować talerzyki ja ?? spać ??? w życiu !!!! mówiłam coby iśc do sypialni i się bzykać w skarpetkach Tola ....czekam na serniczek ino duży kawałek ..schudłam już dziś z 10 deko a ja poszedłem spać ale jak się sernik przypalił to żadna strata ale tylko z jednej strony, mogłeś się załapać na tę nieprzypaloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ewka kazała iść spać ...jakie spać? zaraz sernik wyjmę z piekarnika, przygotować talerzyki ja ?? spać ??? w życiu !!!! mówiłam coby iśc do sypialni i się bzykać w skarpetkach Tola ....czekam na serniczek ino duży kawałek ..schudłam już dziś z 10 deko a ja poszedłem spać ale jak się sernik przypalił to żadna strata ale tylko z jednej strony, mogłeś się załapać na tę nieprzypaloną tamta stron była dla Ewki , co dzisiaj w piekarniku może zista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 co dzisiaj w piekarniku może zista dziś wieje pustką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 co dzisiaj w piekarniku może zista dziś wieje pustką ale to nic w porównaniu z problemem zaby-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 co dzisiaj w piekarniku może zista dziś wieje pustką ale to nic w porównaniu z problemem zaby-g Zaba wygląda w każdej fryzurze odlotowo, więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 No jak nie będzie sernika, to mogę Was pączkami poczęstować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam Hej! Wreszcie ktoś się w KK pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ja też jestem, zapach pączków mnie skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a ja liczyłem na zupę chmielową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a ja liczyłem na zupę chmielową Jamles, nie sposób Ci odmówić http://files.myopera.com/uleczk_a/blog/piwko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 dzięki ale tyle dzisiaj nie dam rady chyba, że posiedzę do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 dzięki ale tyle dzisiaj nie dam rady chyba, że posiedzę do rana może to nie taki zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 dzięki ale tyle dzisiaj nie dam rady chyba, że posiedzę do rana może to nie taki zły pomysł? tyle, że mi się oczka kleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Tolu, a gdzie ten co wstaje z jęczmienia? Ja dziś, w kolejności: PECJALny, TYSKIe, ŻUBR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Tolu, a gdzie ten co wstaje z jęczmienia? Tomku, na samym środeczku tej baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts