Maxtorka 18.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A u nas leje jak z cebra Kawki chętnie się napiję bo jakoś się dobudzić nie mogę Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj Maxi http://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/artcolleen.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj Maxi http://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/artcolleen.JPG Cześć Aguś Ale śliczna ta kawusia Aż żal wypić Jeszcze troszkę na nią popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj Maxi http://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/artcolleen.JPG Ależ przepiekna ta kawa... Ciekawe jak taką zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witaj Maxi http://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/artcolleen.JPG Ależ przepiekna ta kawa... Ciekawe jak taką zrobić Gdzieś w necie ( zabij mnie ale nie pamiętam gdzie ) widziałam takie szablony do ozdabiania kawy , np . czekoladą w proszku , śmiatanką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Po prostu cuuuudooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Rewolucja w przepisach budowlanych (Gazeta Wyborcza, tm/18.01.2007, godz. 07:32) Rewolucja w przepisach budowlanych. Żeby postawić własny dom, nie trzeba będzie czekać miesiącami na zgodę urzędników - informuje "Gazeta Wyborcza" powołując się na Ministerstwo Budownictwa. Resort ogłosił właśnie na swojej stronie internetowej założenia do projektu nowego prawa budowlanego. Wynika z nich, że na budowę domu jednorodzinnego niepotrzebne będzie pozwolenie! Wystarczyć ma samo zgłoszenie do starostwa powiatowego z dołączonym projektem domu. Urzędnicy w starostwie mieliby za zadanie jedynie sprawdzić, czy projekt spełnia wymogi planu zagospodarowania. Zachowane musiałyby być także odległości od działek sąsiadów. Brak reakcji urzędników przez miesiąc oznaczałby zgodę na rozpoczęcie budowy - dodaje gazeta. - Radykalnie zmniejszymy zakres ingerencji administracji - deklaruje cytowana przez "Gazetę Wyborczą" wiceminister budownictwa Elżbieta Janiszewska-Kuropatwa. - Popieramy ten kierunek myślenia. Państwo powinno interweniować tylko wtedy, gdy ktoś łamie przepisy - mówi szef Prezydium Konferencji Inwestorów Ryszard Kowalski. czy to sen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Rewolucja w przepisach budowlanych (Gazeta Wyborcza, tm/18.01.2007, godz. 07:32) Rewolucja w przepisach budowlanych. Żeby postawić własny dom, nie trzeba będzie czekać miesiącami na zgodę urzędników - informuje "Gazeta Wyborcza" powołując się na Ministerstwo Budownictwa. Resort ogłosił właśnie na swojej stronie internetowej założenia do projektu nowego prawa budowlanego. Wynika z nich, że na budowę domu jednorodzinnego niepotrzebne będzie pozwolenie! Wystarczyć ma samo zgłoszenie do starostwa powiatowego z dołączonym projektem domu. Urzędnicy w starostwie mieliby za zadanie jedynie sprawdzić, czy projekt spełnia wymogi planu zagospodarowania. Zachowane musiałyby być także odległości od działek sąsiadów. Brak reakcji urzędników przez miesiąc oznaczałby zgodę na rozpoczęcie budowy - dodaje gazeta. - Radykalnie zmniejszymy zakres ingerencji administracji - deklaruje cytowana przez "Gazetę Wyborczą" wiceminister budownictwa Elżbieta Janiszewska-Kuropatwa. - Popieramy ten kierunek myślenia. Państwo powinno interweniować tylko wtedy, gdy ktoś łamie przepisy - mówi szef Prezydium Konferencji Inwestorów Ryszard Kowalski. czy to sen? Czy uważasz, ze w każdym przypadku jest dobrym pomysłem budować bez zezwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 mam dziwne wrażenie że to tylko " pisowska kiełbasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Witam popołudniowo witam, coś mi forum pod wiatr idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Leszku, gratulacje 4444 razy. Może na tym spotkaniu Muratora będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 witam, coś mi forum pod wiatr idzie To nie dziwota, w taką pogodę to zaskakujace, ze wogole chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Rewolucja w przepisach budowlanych (Gazeta Wyborcza, tm/18.01.2007, godz. 07:32) Rewolucja w przepisach budowlanych. Żeby postawić własny dom, nie trzeba będzie czekać miesiącami na zgodę urzędników - informuje "Gazeta Wyborcza" powołując się na Ministerstwo Budownictwa. Resort ogłosił właśnie na swojej stronie internetowej założenia do projektu nowego prawa budowlanego. Wynika z nich, że na budowę domu jednorodzinnego niepotrzebne będzie pozwolenie! Wystarczyć ma samo zgłoszenie do starostwa powiatowego z dołączonym projektem domu. Urzędnicy w starostwie mieliby za zadanie jedynie sprawdzić, czy projekt spełnia wymogi planu zagospodarowania. Zachowane musiałyby być także odległości od działek sąsiadów. Brak reakcji urzędników przez miesiąc oznaczałby zgodę na rozpoczęcie budowy - dodaje gazeta. - Radykalnie zmniejszymy zakres ingerencji administracji - deklaruje cytowana przez "Gazetę Wyborczą" wiceminister budownictwa Elżbieta Janiszewska-Kuropatwa. - Popieramy ten kierunek myślenia. Państwo powinno interweniować tylko wtedy, gdy ktoś łamie przepisy - mówi szef Prezydium Konferencji Inwestorów Ryszard Kowalski. czy to sen? Jak nie będzie pozwolenia, to ludzie pewnie zaczną budować jak chcą. Część się bowiem na tym zna, a część nie. I nie zdziwię się, jak po pewnym czasie okaże się, ze trzeba coś przebudowywać, odbudowywać, lub, co gorsza, burzyć. Lepiej niech będzie tak, jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nie ma LLLLLllllluuuuuuu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nie ma LLLLLllllluuuuuuu??????? Premiumpremium, wyłącznie soczkiem marchewkowym lun jabłkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nie ma LLLLLllllluuuuuuu??????? Premiumpremium, wyłącznie soczkiem marchewkowym lun jabłkowym. Ja to już wiem czym mogę, akuratnie zieloną herbatą Ale chodziło mi o Was... Już wieczór, a w KK pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.01.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Zaliczyłam sześciotysięcznik, może jakieś LLLLUUUUUlanko by tak z tej okazji? Wspinaczka mnie wyczerpała, potrzebuję czegoś energetyzującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Zaliczyłam sześciotysięcznik, może jakieś LLLLUUUUUlanko by tak z tej okazji? Wspinaczka mnie wyczerpała, potrzebuję czegoś energetyzującego mówisz -masz http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/046/4625.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy przypadkiem Tola nie myslała o czyms innym ? Drink z RedBullem tez jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts