premiumpremium 20.01.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Dzieki Beti, własnie teraz, skoro swit, sobie piję. No ja też skoro swit Wyleżałam się do 10 A teraz przyszłam na kawę i coś do kawy mam: http://wiecek.biz/pliki/wafle_z_karmelem/14-wafelki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 PP, czy to aby napewno czerwone wino? A za 26 setek gratulacje Nie wiem co to, ale wydało mi się procentowe Niepoprawna Oj dobra dobra. Jakbym dała soczek, to byście mnie okrzyczeli Mogę wam zalewajki później przynieść, jak sie zrobi (nie sama oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Lubię wafelki. A co to zalewajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Help! Może ktoś wie jak się pisze po angielsku autyzm? Słownik został na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Help! Może ktoś wie jak się pisze po angielsku autyzm? Słownik został na Mazurach "Autistic" to autystyczny, więc pewnie "autism" Nie mogę znaleźć tego w swoim słowniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Help! Może ktoś wie jak się pisze po angielsku autyzm? Słownik został na Mazurach "Autistic" to autystyczny, więc pewnie "autism" Nie mogę znaleźć tego w swoim słowniku. Tak, tak, AUTISM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 No własnie wielki słownik wylądował na Mazurach i zapomniałem zabrać, a w tych co mam w Warszawie nie ma. Nawet w Oxford Advanced... Dzięki PS Masz u mnie kieliszeczek czerwonego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Lubię wafelki. A co to zalewajka Zalewajka to taka zupa na bazie zurku, ale nie taka kwaśna. z ziemniakami, boczkiem, kiełbaską pokrojonymi w kostkę, pieczarkami (lub "prawdziwymi" grzybami ), taka lekko zawiesista. Pyszna ze świeżutkim chrupiacym chlebem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 No własnie wielki słownik wylądował na Mazurach i zapomniałem zabrać, a w tych co mam w Warszawie nie ma. Nawet w Oxford Advanced... Dzięki PS Masz u mnie kieliszeczek czerwonego wina Cieszę się, ze mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Lubię wafelki. A co to zalewajka Zalewajka to taka zupa na bazie zurku, ale nie taka kwaśna. z ziemniakami, boczkiem, kiełbaską pokrojonymi w kostkę, pieczarkami (lub "prawdziwymi" grzybami ), taka lekko zawiesista. Pyszna ze świeżutkim chrupiacym chlebem Pyszności Uwielbiam żurek. W drodze na Mazury mam dwie knajpki ze świetnym żarełkiem i żurkiem. Ciągle degustuję i ciągle nie mogę się zdecydować w której lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Lubię wafelki. A co to zalewajka Zalewajka to taka zupa na bazie zurku, ale nie taka kwaśna. z ziemniakami, boczkiem, kiełbaską pokrojonymi w kostkę, pieczarkami (lub "prawdziwymi" grzybami ), taka lekko zawiesista. Pyszna ze świeżutkim chrupiacym chlebem Pyszności Uwielbiam żurek. W drodze na Mazury mam dwie knajpki ze świetnym żarełkiem i żurkiem. Ciągle degustuję i ciągle nie mogę się zdecydować w której lepszy. Nie pozostaje Ci nic innego, jak degustować dalej i się nie zamartwiać, gdzie lepsze jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.01.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 No własnie wielki słownik wylądował na Mazurach i zapomniałem zabrać, a w tych co mam w Warszawie nie ma. Nawet w Oxford Advanced... Bo w gruncie rzeczy Oxford Advanced wcale nie jest najlepszy. Polecam Longman Dict of Contemporary. 100 razy lepszy W końcu to sprzedaję, to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Dzieki Beti, własnie teraz, skoro swit, sobie piję. Skoro świt Pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nikt tu nie zagląda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 No własnie wielki słownik wylądował na Mazurach i zapomniałem zabrać, a w tych co mam w Warszawie nie ma. Nawet w Oxford Advanced... Bo w gruncie rzeczy Oxford Advanced wcale nie jest najlepszy. Polecam Longman Dict of Contemporary. 100 razy lepszy W końcu to sprzedaję, to wiem Beti, a skolko stoit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 dobrynawieczór spragniony szuka sponsora ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Z jęczmienia, czy z żyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Z jęczmienia, czy z żyta? wszystko jedno , byle mokre i dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Bodziu, to tak na szybko: http://www.wyborowa.com/gfx/drinki/polishmojito.jpg Potrzebujesz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.01.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 dla mnie ? - styknie nale som nie byda przeca pił ... dlo Cie i inszych bywalców kk http://www.e-shopping.gr/images/products/116/07b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts