Ivonesca 04.08.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 mbz: http://thumb2.image.altavista.com/image/343822581 czy wystarczy ?? czy zapodac cos mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 np. cos takiego http://thumb1.image.altavista.com/image/68221403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.08.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ivonesca, dzieki , od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.08.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 no to obrzartuchy popatrzcie.... http://humor.pogodzinach.net/modules/My_eGallery/gallery/humor/bajki/chomik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 emems - hi,hi,hi, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.08.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Dla mnie też poproszę jednego ziemniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.08.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 A u mnie nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.08.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 no to może troszke poezji..... kto zgadnie kto to napisał ??? Smok Na Wawelu, proszę pana, Mieszkał smok, co zawsze z rana Zjadał prosię lub barana. Przy obiedzie smok połykał Cztery kury lub indyka, Nadto krowę albo byka. Nagle raz, przy Wielkim Piątku, Krzyknął: "Coś tu nie w porządku!" Poczuł wielki ból w żołądku, Potem spuchła mu wątroba, Dwa migdały, płuca oba, Jak choroba, to choroba! Smok pomyślał: "Proszę, proszę, Nie mam zdrowia za dwa grosze, Czas już zostać mi jaroszem." I smok biedny od tej pory, By oczyścić krew i pory, Jadał marchew, jadał pory, Groch, selery i kapustę, Wszystko z wody i nietłuste, Żeby kiszki były puste. Tak za roczkiem mijał roczek, Smok nasz stał się jak wymoczek, Wprost nie smok, lecz zwykły smoczek. Odtąd każda mądra niania Dziecku daje go do ssania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 ja tez chce...takiego zapiekanego w folii, z masełkiem czosnkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.08.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 A to na popołudniową siestę: http://www.browar.biz/obrazek.php?id=1215&wlk=1 http://www.browar.biz/obrazek.php?id=1240&wlk=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 04.08.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 a to kto zgadnie ?? Rozmawiała gęś z prosięciem Bardzo głośno i z przejęciem: Smutno samej żyć na świecie, A po drugie i po trzecie - Jeśli cenisz wdzięki gęsie, Jak najprędzej ze mną żeń się. Prosię na to: Miła gąsko, Głowę nieco masz za wąską, Trochę masz za długą szyję I zupełnie inny ryjek. Niechaj ciebie to nie rani, Lecz jesteśmy niedobrami. A gęś znowu: Cóż, mój drogi, Popatrz, ty masz cztery nogi, Nie masz pierza, nie masz dzioba, Ale mnie się to podoba. Prosiak skłonił się uprzejmie: Inny tak się tym nie przejmie, A ja - owszem. Bo zauważ, Że ja chodzę, a ty fruwasz, Jak dogonić zdołam ciebie, Gdy szybować będziesz w niebie? Na to gęś odpowie znowu: Domowego jestem chowu, Fruwam raz na sześć miesięcy, Żeby nie tyć, i nic więcej. Na to prosię znów odpowie: Muszę dbać o swoje zdrowie, Ty się kąpiesz nieustannie, Ty byś chciała mieszkać w wannie, Ja zaś - jeśli chodzi o to - Właśnie bardzo lubię błoto. Tutaj gęś już miała dosyć. Nie zamierzam ciebie prosić... I dodała z żalem w głosie: Teraz wiem, że jesteś prosię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 04.08.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 No to i ja dorzucę wierszyk: Gdybym miał dziesięć rąk to jedną drapałbym się w głowę.Drugą jadłbym lody czekoladowe.Trzecią grałbym w guziki.Czwartą szarpałbym dziewczyńskie warkoczyki.Piątą sprałbym tych dwóch od sąsiadki.Szóstą skubałbym kwiatki.Siódmą od niechcenia kierowałbym ulicznym ruchem.Ósmą łapałbym muchę.Dziewiątą waliłbym w ogromny bęben.A dziesiątą? Dziesiątej używać nie będę.Bo co? Bo rzecz wiadoma.Straszniem się napracował tamtymi dziewięcioma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 04.08.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Piękne wierszyki A czy oprócz poezji to coś bardziej przyziemnego można dostać? Marzy mi się zimny ginger.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Coś mi się wydaje, że niektóre z tych wierszyków znam..., ale pamięć jest zawodna, więc nie będę "strzelał"Czy normalny, zimny soczek chmielowy, zwany inaczej "tata fruit" może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.08.2003 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Emems, dzięki za wierszyk, jest świetny Co prawda zjadłem wczoraj prosiaka z rusztu, ale to chyba nie on jest przyczyną mojej niedyspozycji, tak więc , zamiast przechodzić na wegetarianizm, chyba przejdę na abstynencję Ivonesca, piękna szafa grająca http://karaoke.bankier.dysk.de/ELEKTRYCZNE_GITARY-Nie_pij_Piotrek.mid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 04.08.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Piosenka z tekstem Nie pij Piotrek, nie pij w_piątek Piątek zły jest na początek Co z_sobotą pracującą Będziesz chory na stojąco. Nie pij Piotrek, nie pij w_czwartek Picie w_czwartek nic nie warte Coś się zdarzy przyjemnego Nic nie zapamiętasz z_tego. Pij w_niedzielę, pij w_sobotę Na ulicy pij pod płotem Zapal sobie w_każde święta Pal spokojnie, leż i stękaj Nie pij Piotrek w_poniedziałek Ty się na to nie nadajesz W_poniedziałek trzeba walczyć Po pijaku sił nie starczy Nie pij Piotrek, nie pij w_środę W_środę jedziesz samochodem Nie ujedziesz za daleko Jeszcze staniesz się kaleką Wtorek lepszy jest do picia Musisz przecież mieć coś z_życia Pij we wtorek ile wlezie A najlepiej po obiedzie Nie pij Piotrek o dziewiątej Pić tak wcześnie jest niemądrze Lepiej gdy się robi ciemno Kiedy jest już wszystko jedno Mówisz w_głowie się gotuje W_sercu rwie się i kotłuje Nie bądź taki delikatny Twardy bądź jak Roman Bratny Wszystko dobrze jest do kiedy Nie narobisz sobie biedy Nie dość, że dokoła nędza Ty się sam w_tę nędzę wpędzasz Wypij trochę przed kolacją Żeby móc spokojnie zasnąć Jeśli jeszcze Cię nie bierze Powiedz co Ty na to szczerze A Piotrek na to szczerze: Ja vohl, ja volhl Ich liebe alkohol Ja vohl, ja volhl Ich liebe alkohol Ja vohl, ja volhl Ich liebe alkohol Ja vohl, ja volhl Ich liebe alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 04.08.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 No no, ale dziś w kawiarence poetycko było Ja poproszę o coś baaaardzo zimnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Jolana, soczku chmielowego. Mam bardzo zimny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 04.08.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 A mnie cos glowa boli, prosze o jakies schlodzone antidotum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.08.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Soczek z kiszonej kapusty? Na "gląkwę" najlepszy. Zawiera dużo witaminy C, sole mineralne i cenne mikroelementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts