premiumpremium 31.01.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Gdzie wy?? Właśnie Śpicie już? Ja nie Kursuję między rw a kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Gdzie wy?? Właśnie Śpicie już? Ja nie Kursuję między rw a kk Zauważyłam Dobrze, ze jest autostrada, to szybko można tak kursować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Zauważyłam Dobrze, ze jest autostrada, to szybko można tak kursować Sama się sobie dziwię, ze jeszcze tak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Zauważyłam Dobrze, ze jest autostrada, to szybko można tak kursować Sama się sobie dziwię, ze jeszcze tak mogę Eee tam, dopiero nabierasz predkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 31.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Kochani,A kto tu mówi o spaniu...Może zainstalujemy taki automat serwujący capucino w naszej kawiarencehttp://www.horepa.nl/images_index_keuken_apparatuur_horeca/koffie_koffiemachines_esspreso-machines_thee_capucino/307140.jpgWtedy dla każdego starczy tego dobrego ciepłego napoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.01.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Zauważyłam Dobrze, ze jest autostrada, to szybko można tak kursować Sama się sobie dziwię, ze jeszcze tak mogę Eee tam, dopiero nabierasz predkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć to ja sobie naleje z tego automatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć to ja sobie naleje z tego automatu sam będziesz pić u mnie leje i wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cześć to ja sobie naleje z tego automatu sam będziesz pić u mnie leje i wieje u mnie podobnie, to do kawy... http://www.vipbook.ru/photo/drinks/razvorot/koniak-razvorot-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry:) I ja sie napije tej kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry:) I ja sie napije tej kawy możemy jeszcze "poczytać" książkę od jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry:) I ja sie napije tej kawy możemy jeszcze "poczytać" książkę od jea Kurcze, jakoś ... słabo... widzę literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.02.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Temu to dobrze http://www.gify.amor.pl/koty/koty31.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńboberek A małą czarna z tego automatu też leci ? Książka jea bardzo zacna jest , tylko czy to nie za wcześnie na czytanie ? Jeszcze 13-tej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńboberek A małą czarna z tego automatu też leci ? Książka jea bardzo zacna jest , tylko czy to nie za wcześnie na czytanie ? Jeszcze 13-tej nie ma a co Ty taka historyczna, dzisiaj już IV RP, na edukację trzeba stawiać to i czytać należy... dużo i często i ......w każdej wolnej chwili PS. ten automat to przestawimy na tylko "czarna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńboberek A małą czarna z tego automatu też leci ? Książka jea bardzo zacna jest , tylko czy to nie za wcześnie na czytanie ? Jeszcze 13-tej nie ma a co Ty taka historyczna, dzisiaj już IV RP, na edukację trzeba stawiać to i czytać należy... dużo i często i ......w każdej wolnej chwili PS. ten automat to przestawimy na tylko "czarna" No dobra , pomińmy słowo wstępne i przejdźmy do 1-go rozdziału Ale czytamy powoli , co by się literaturo piękno delektować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzień doberek dla mnie proszę z mlekiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzieńboberek A małą czarna z tego automatu też leci ? Książka jea bardzo zacna jest , tylko czy to nie za wcześnie na czytanie ? Jeszcze 13-tej nie ma a co Ty taka historyczna, dzisiaj już IV RP, na edukację trzeba stawiać to i czytać należy... dużo i często i ......w każdej wolnej chwili PS. ten automat to przestawimy na tylko "czarna" No dobra , pomińmy słowo wstępne i przejdźmy do 1-go rozdziału Ale czytamy powoli , co by się literaturo piękno delektować to po cóż ja robiłem "kursy" szybkiego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzień doberek dla mnie proszę z mlekiem... Maxi......koty nakarmiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 dzień doberek dla mnie proszę z mlekiem... Maxi......koty nakarmiła no trudno...jakoś przemęczę się z czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts