zytulina 08.02.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dobra spadam bo już czekają z bramą papapapapapapappapapapapapapapapapaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a zapomniałem się przywitać Serwus Panowie Ukłony dla Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jamles teraz kawa a na piwko to wieczorem lepsza pora muszę na budowę jechać bo bramę do garażu dzisiaj montują a ja nie z tych co na dwa gazy jeżdżą nikt Ci pić nie każe, jamles, by siorpnoł... kawa wypita, piwa nie ma ...herbate łyknę PS. prund by sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jamles teraz kawa a na piwko to wieczorem lepsza pora muszę na budowę jechać bo bramę do garażu dzisiaj montują a ja nie z tych co na dwa gazy jeżdżą nikt Ci pić nie każe, jamles, by siorpnoł... kawa wypita, piwa nie ma ...herbate łyknę PS. prund by sie przydał Się robi , już płynie http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/761_2004-0232.jpg Dzieńdoberek A u mnie jest zima , śnieg pada i jest zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jamles teraz kawa a na piwko to wieczorem lepsza pora muszę na budowę jechać bo bramę do garażu dzisiaj montują a ja nie z tych co na dwa gazy jeżdżą nikt Ci pić nie każe, jamles, by siorpnoł... kawa wypita, piwa nie ma ...herbate łyknę PS. prund by sie przydał proszę... http://herbatkowo.blox.pl/resource/herbatkazpradem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 piękne dzięki dostawcom prądu ale ta herbatka kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A u mnie jest zima , śnieg pada i jest zimno eee, ciepło w batkach siedzę za oknem deszcz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 piękne dzięki dostawcom prądu ale ta herbatka kopie nie, jak się uziemiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 piękne dzięki dostawcom prądu ale ta herbatka kopie nie, jak się uziemiony A Ty wiesz ile trza wypić co by się uziemnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A u mnie jest zima , śnieg pada i jest zimno eee, ciepło w batkach siedzę za oknem deszcz pada U nas tak z 10cm napadało ale teraz juz jest 0C i pewnie się nie utrzyma . A miałam nadzieję że w weekend narty przypnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A u mnie jest zima , śnieg pada i jest zimno eee, ciepło w batkach siedzę za oknem deszcz pada U nas tak z 10cm napadało ale teraz juz jest 0C i pewnie się nie utrzyma . A miałam nadzieję że w weekend narty przypnę to teraz przypnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A u mnie jest zima , śnieg pada i jest zimno eee, ciepło w batkach siedzę za oknem deszcz pada U nas tak z 10cm napadało ale teraz juz jest 0C i pewnie się nie utrzyma . A miałam nadzieję że w weekend narty przypnę to teraz przypnij Teraz to ja mogę sobie buty co najwyżej włożyć I się kijkami podeprzeć Narty muszę pożyczyć , swoich się jeszcze nie dorobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.02.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dzeńnadobry ja nie elektryk ale prąd lubię a o nartach i wspomnieniach pisałem gdzieś tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dybry Z dalekiej północy, z kręgu polarnego przybywam.Zima, zimno, śnieżnie, mroźnie, biało, ślisko brrrrjest coś na rozgrzewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jest coś na rozgrzewkę? marszobieg do monopolowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wokół "komturii" sniegu niewiele. I dobrze. Mróz 4 stopnie. Rano było 6. W srodku + 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jest coś na rozgrzewkę? marszobieg do monopolowego monopolowy tuż z rogiem, za krótki odcinek, by się zgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jest coś na rozgrzewkę? marszobieg do monopolowego monopolowy tuż z rogiem, za krótki odcinek, by się zgrzać zgrzać to się zgrzeje to co się z monopolowego przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wokół "komturii" sniegu niewiele. I dobrze. Mróz 4 stopnie. Rano było 6. W srodku + 20 Cafe Info Meteo Live prawie bezchmurne niebo, słoneczko, lekki wiaterek i +6 za oknem idę krecią samowolę budowlaną zrównać ze stanem zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts