tomek1950 01.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Gratulacje młodej parze Obyscie zawsze młodzi byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuje za życzenia ponieważ ślub braliśmy 29 lutego to nigdy nie wiadomo kiedy swiętować wczoraj chciałam już iść spać a mężulek mówi - a co to? wesela nie bedzie ?? no to świętowaliśmy troszkę a potem nad ranem kot zrzucił doniczkę z parapetu - i komentarz - no tak, na weselach też są czasem straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuje za życzenia ponieważ ślub braliśmy 29 lutego to nigdy nie wiadomo kiedy swiętować Jak to nie wiadomo? 28 lutego, w lata przestępne również 29, a poprawiny 1 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ivonesca Wielkie LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU za dalsze lata życia w miłości, pomyślności i dobrobycie wszelakim Dzieńdoberek wszystkim, ja w przelocie, chwycę trochę kalorii, by w tym lataniu nie zasłabnąć. I zostawię też co nie co http://www.karczmanapiwnej.pl/images/desery_oro.jpghttp://www.karczmanapiwnej.pl/images/desery_fruttibosco.jpghttp://www.karczmanapiwnej.pl/images/desery_diavolo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuje za życzenia ponieważ ślub braliśmy 29 lutego to nigdy nie wiadomo kiedy swiętować Jak to nie wiadomo? 28 lutego, w lata przestępne również 29, a poprawiny 1 marca no niby tak albo po prostu co 4 lata - takie młode małżeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 witam i zapraszam na poczęstunek.....minęła nam własnie 15 rocznica ślubu http://www.beachhouse-restaurant.com/images/photos/food_1_large.jpg taka rocznica by mi sie podobała plaża ,słońce ,masaż i totalne lenistwo ...ech ...pomarzyć IWONESKA najpiękniejsze życzenia dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuje za życzenia ponieważ ślub braliśmy 29 lutego to nigdy nie wiadomo kiedy swiętować Jak to nie wiadomo? 28 lutego, w lata przestępne również 29, a poprawiny 1 marca no niby tak albo po prostu co 4 lata - takie młode małżeństwo Ivonesca Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuję dziewczyny Ew-ka - mnie by się też podobało na razie jednak tylko wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuję dziewczyny Ew-ka - mnie by się też podobało na razie jednak tylko wirtualnie tez bym tak chciała...u mnie w maju 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuję dziewczyny Ew-ka - mnie by się też podobało na razie jednak tylko wirtualnie tez bym tak chciała...u mnie w maju 20 okrąglutka rocznica bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuję dziewczyny Ew-ka - mnie by się też podobało na razie jednak tylko wirtualnie tez bym tak chciała...u mnie w maju 20 u mnie w grudniu..... 25 czyli SREBRNE WESELE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ivo Gratulki i wielkie LLLLLUUUUUUU I kolejnych rocznic Może któraś w końcu będzie na takiej wyspie w lenistwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 dziękuję dziewczyny Ew-ka - mnie by się też podobało na razie jednak tylko wirtualnie tez bym tak chciała...u mnie w maju 20 u mnie w grudniu..... 25 czyli SREBRNE WESELE no to już wiemy, że Sylwestra spędzamy w....Oleśnie Ivonesco GRATULACJE !!! PS. ja w sierpniu okrągłe 19 lat "niewoli" będę świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ja tyleż samo w październiku kcesz piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 PS. ja w sierpniu okrągłe 19 lat "niewoli" będę świętować ja tyle samo w styczniu tego roku bym obchodzila , gdybym sie nie uwolnila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ja tyleż samo w październiku kcesz piwko? a ze Zawiszą można pomieszać a w październiku to masz 19 urodziny ....bo ja niewdzięczny myślałem, że dwudzieste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 PS. ja w sierpniu okrągłe 19 lat "niewoli" będę świętować ja tyle samo w styczniu tego roku bym obchodzila , gdybym sie nie uwolnila ale mnie się w tej niewoli to nawet ...podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ja tyleż samo w październiku kcesz piwko? a ze Zawiszą można pomieszać a w październiku to masz 19 urodziny ....bo ja niewdzięczny myślałem, że dwudzieste lata dwudzieste, lata trzydzieste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Aga, jamles - pięknie dziękuję ale rocznicowy rok sie szykuje a teraz skoro już wstał nowy dzień - POBUDKA!!!!! kawa pachnie..... http://www.coffeemakersetc.com/images/caffe_black.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.03.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzień dobry dobrze, że kawa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts