Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cukiereczki były pyszne :D Takie wirtualne to nawet głąkwy nie czynią

:D

Jem właśnie obiadek - barszczyk z uszkami. Kawka za moment

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jem właśnie obiadek - barszczyk z uszkami. Kawka za moment

Smacznego!!! :wink:

Dziękuję. Własnie skończyłem :D

Teraz kawka. :)

:D Pychotka Jolano, w komturii takich smakołyków nie mam. Chętnie się poczęstuję.

http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/retail/retail_poland/STAGING/local_assets/images/segafredo_cappucino_180x144.jpg http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/retail/retail_poland/STAGING/local_assets/images/segafredo_black_180x144.jpg

Cappucino lub czarna dla rannych ptaszków i forumowych śpiochów ;)

Czarna, czarna :D Jak nie ma mleka to jest więcej kawy w filiżance :D

ależ dziś przepiękna pogoda! u mnie od pólnocy 15 stopni pokazuje a przez okno widze dziaciaki bez kurtek.

Pan monter dopiero dojechał :roll: 40 minut wnosił deske po desce a teraz zaczął wiercić. Mam ochotę jego przewiercić...

W taka pogodę mam ochotę wsiadac w samochód i na wieś do wieczora. Ale ta szafe skonczy pewnie nie wczesniej jak o 18... mam nadzieje ze ta jego powolność jest skutkiem dokładności :)

premiumpremium, on jest z Piotrkowa :)

ależ dziś przepiękna pogoda! u mnie od pólnocy 15 stopni pokazuje a przez okno widze dziaciaki bez kurtek.

Pan monter dopiero dojechał :roll: 40 minut wnosił deske po desce a teraz zaczął wiercić. Mam ochotę jego przewiercić...

W taka pogodę mam ochotę wsiadac w samochód i na wieś do wieczora. Ale ta szafe skonczy pewnie nie wczesniej jak o 18... mam nadzieje ze ta jego powolność jest skutkiem dokładności :)

premiumpremium, on jest z Piotrkowa :)

Znaczy się jakby co, to on za powolny...? :)

Ja pana do szafy i kuchni mam zamiar poderwać z Sulejowa :p :wink:

powolny to mało powiedziane... grzebała straszna, jeszcze nie skonczył a ja za godzine mam wizyte u lekarza :-?

Jego pracę ocenię jak już wszystko będzie odkurzone ale ogolny efekt "w pyle" jest zadowalający :) nie obyło się bez przygód- przez godzinę nie mieliśmy prądu bo główny korek poszedł skrzynka zamknięta (przepiłowaliśmy kłódke :roll: ) a na korku plomba (przecielismy plombe :roll:) a to wszystko dlatego ze przez godzine nie dodzwonilam się do chętnego do przyjęcia mojego zgłoszenia o awarii- pogotowie energetyczne się wyparło i zarządca też.... niech mi spróbują teraz coś dowalić za zerwanie plomby- to ja im dowale :p

PP, a masz kogoś specjalnego do kuchni i szaf z Sulejowa?

tu wybór padł na pana z Indeco- dali mi najlepszą cenę i 5 lat gwarancji. Dla porównania "rzemieślnik" no name z naszej dziury który robił mi 1,5 roku temu kuchnie tą samą szafę wycenił mi na 3600 + lustra :o i roczna gwarancja a indeco 2400 komplet i 5 lat pisemnej gwarancji... i fakture :p

nawet się nie zastanawiałam...

No właśnie mam :)

Wiem tylko, ze ustawiają się do niego kolejki i trzeba się dużo wcześniej z nim skontaktować. Więc mam zamiar pojechać do niego w tym tygodniu. Wiem też, ze ceny przystępne i bardzo solidne wykonanie. To jest pan polecony przez kilku znajomych, zadowolonych z jego pracy.

Jak będę wiedziała coś więcej, to dam znać :wink:

Dowal im mocca, a co!!! :D