tomek1950 11.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Cukiereczki były pyszne Takie wirtualne to nawet głąkwy nie czynią Jem właśnie obiadek - barszczyk z uszkami. Kawka za moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Jem właśnie obiadek - barszczyk z uszkami. Kawka za moment Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Jem właśnie obiadek - barszczyk z uszkami. Kawka za moment Smacznego!!! Dziękuję. Własnie skończyłem Teraz kawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Jem właśnie obiadek - barszczyk z uszkami. Kawka za moment Smacznego!!! Dziękuję. Własnie skończyłem Teraz kawka. I ciasteczko http://www.winiary.pl/Images/content/kuchnia_polska/photo/ciasto_jogurtowo_malinowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Dzięki premium, tego mi potrzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 11.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam w niedzielne popołudnie. Może racuszków, właśnie napiekłam http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy_d/racuchy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.03.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Pychotka Jolano, w komturii takich smakołyków nie mam. Chętnie się poczęstuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/retail/retail_poland/STAGING/local_assets/images/segafredo_cappucino_180x144.jpg http://www.bp.com/liveassets/bp_internet/retail/retail_poland/STAGING/local_assets/images/segafredo_black_180x144.jpg Cappucino lub czarna dla rannych ptaszków i forumowych śpiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Czarna, czarna Jak nie ma mleka to jest więcej kawy w filiżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.03.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Dzień doberek za kawkę ślicznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 12.03.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 dołączam poniedziałkowo kawowo i babkowo siedze i czekam na fachmana co mi szafe ma montować i juz sie 1.17 h spóźnia... powinnam mu potrącić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Podlasie wita. Szaro, chmurnie, zaraz zacznie padać.Z przyjemnością wypiję tu kawę, ciśnienie mizerne.Dobrego tygodnia życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 witam i znów poniedziałek ja biorę z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.03.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Podlasie wita. Szaro, chmurnie, zaraz zacznie padać. Z przyjemnością wypiję tu kawę, ciśnienie mizerne. Dobrego tygodnia życzę wszystkim. a ja się idę opalać ... tylko wypiję duuuuużą czarną kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A ja byłam na spacerze, do tego pomalowałam sobie paznokcie i byłam u fryzjerki poprawić fryzurę A co, niech juzek ma piekną mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 12.03.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ależ dziś przepiękna pogoda! u mnie od pólnocy 15 stopni pokazuje a przez okno widze dziaciaki bez kurtek. Pan monter dopiero dojechał 40 minut wnosił deske po desce a teraz zaczął wiercić. Mam ochotę jego przewiercić... W taka pogodę mam ochotę wsiadac w samochód i na wieś do wieczora. Ale ta szafe skonczy pewnie nie wczesniej jak o 18... mam nadzieje ze ta jego powolność jest skutkiem dokładności premiumpremium, on jest z Piotrkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 ależ dziś przepiękna pogoda! u mnie od pólnocy 15 stopni pokazuje a przez okno widze dziaciaki bez kurtek. Pan monter dopiero dojechał 40 minut wnosił deske po desce a teraz zaczął wiercić. Mam ochotę jego przewiercić... W taka pogodę mam ochotę wsiadac w samochód i na wieś do wieczora. Ale ta szafe skonczy pewnie nie wczesniej jak o 18... mam nadzieje ze ta jego powolność jest skutkiem dokładności premiumpremium, on jest z Piotrkowa Znaczy się jakby co, to on za powolny...? Ja pana do szafy i kuchni mam zamiar poderwać z Sulejowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 12.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 powolny to mało powiedziane... grzebała straszna, jeszcze nie skonczył a ja za godzine mam wizyte u lekarza Jego pracę ocenię jak już wszystko będzie odkurzone ale ogolny efekt "w pyle" jest zadowalający nie obyło się bez przygód- przez godzinę nie mieliśmy prądu bo główny korek poszedł skrzynka zamknięta (przepiłowaliśmy kłódke ) a na korku plomba (przecielismy plombe ) a to wszystko dlatego ze przez godzine nie dodzwonilam się do chętnego do przyjęcia mojego zgłoszenia o awarii- pogotowie energetyczne się wyparło i zarządca też.... niech mi spróbują teraz coś dowalić za zerwanie plomby- to ja im dowale PP, a masz kogoś specjalnego do kuchni i szaf z Sulejowa? tu wybór padł na pana z Indeco- dali mi najlepszą cenę i 5 lat gwarancji. Dla porównania "rzemieślnik" no name z naszej dziury który robił mi 1,5 roku temu kuchnie tą samą szafę wycenił mi na 3600 + lustra i roczna gwarancja a indeco 2400 komplet i 5 lat pisemnej gwarancji... i fakture nawet się nie zastanawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 12.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 No właśnie mam Wiem tylko, ze ustawiają się do niego kolejki i trzeba się dużo wcześniej z nim skontaktować. Więc mam zamiar pojechać do niego w tym tygodniu. Wiem też, ze ceny przystępne i bardzo solidne wykonanie. To jest pan polecony przez kilku znajomych, zadowolonych z jego pracy. Jak będę wiedziała coś więcej, to dam znać Dowal im mocca, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts