zaba_gonia 12.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 powinnam juz iśc spac jak przystało na prawdziwą damę, a nie pić z "chłopami" Chyba że rzucisz coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Żabo, jeśli tyko moje łącze zdąży. Może sauna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.03.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Żubr, to jest takii ekologiczny prawie jak żubrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.03.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Żubr, to jest takii ekologiczny prawie jak żubrówka A ja w komturii to specjall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 13.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 aha, zapomnialam dodac ze z wlasnej praktyki wiem, ze jesli chałwa jest sezamowa to niesamowicie poprawia nastrój tak samo jak same sezamki. Tylko te kalorie... A dla tych co lubią a nie moga za wiele jej zjeść (ze wzgledu na słodycz) dodam, ze popijana mlekiem lepiej wchodzi ale czytałam też ze mleko pomaga w tym przypadku przyswajac to co z chałwy dobre i zdrowe. Ale nie pamiętam o który składnik tu chodziło... Nie znam się na tym. Po 20 latach pracy nad dostosowaniem wyrobów do zyczeń alergików mogę tylko napisać: "Kto pije mleko ten... rzyga daleko". Oby tylko rzygał. przepraszam, jeśli kogos uraziłem tym wpisem, ale ta opinia wynika z osobistych wieloletnich doświadzeń, a nie z rzetelnych, naukowych badań. Jednak zostanę przy tej swojej opinii nawet jeśli będzie groziło mi wieloletnie więzienie. to ja potwierdzam o tym rzyganiu, przez ponad 20 lat nie piłam mleka bo kiedyś mnie zmuszano a ja go nie trawiłam (delikatnie powiedziane). Do mleka i mlecznych wyrobów wróciłam kiedy w sklepach pojawiło się UHT i jogurty, kiedys tylko candia za granica na wakacjach... Ale w tym co napisałam powyzej chodziło mi, ze mleko cos tam rozpuszcza z chałwy co powoduje, ze ten składnik jest lepiej przyswajalny przez organizm. Niestety nie pamiętam o jaki to składnik chodziło. co do piwa też lubię, ale w tym stanie teraz 1. nie mogę 2. nie smakuje jak wcześniej... ale studiując w Olsztynie za czasów EB i Specjala było super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 To ja złożę życzenia wszystkim forumowym Krysiom i Bożenkom WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO!!! http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/2124_DSCN0722.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A ja kawkę i ciasteczko podam http://www.espresso-international.com/themes/espresso_2/custom/espresso_start.jpghttp://think.coffee.free.fr/espresso.jpg http://www2.odn.ne.jp/nagamimi/img/szarlotka-r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 A ja kawkę i ciasteczko podam ja zjem ciasteczko i wypiję kawę i powiem, że po tak długiej nieobecności to albo usprawiedliwienie od medyka albo milej widziana jakaś flaszeczka PS. po nartach czy przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Maxi, a gdzie zdjątka? Witam i donoszę i się chwalę i cieszę okrutnie, że na podlasiu słońce jak z folderu reklamowego Majorki Wreszcie wiem, o czym mówicie od wielu dni Jamles...dziś ja się opalam nosa nie przypaliłeś wczoraj, wiosenne to takie zdradliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Maxi, a gdzie zdjątka? Witam i donoszę i się chwalę i cieszę okrutnie, że na podlasiu słońce jak z folderu reklamowego Majorki Wreszcie wiem, o czym mówicie od wielu dni Jamles...dziś ja się opalam nosa nie przypaliłeś wczoraj, wiosenne to takie zdradliwe jest dzisiaj to jeszcze ładniej jest a nos cały , więcej "drugą" twarzą byłem zwrócony do słońca, żeby nie powiedzieć plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Plecami do słońca?...nie boisz się, że się obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Plecami do słońca?...nie boisz się, że się obrazi plecy mam fajniejsze od brzucha ...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Plecami do słońca?...nie boisz się, że się obrazi plecy mam fajniejsze od brzucha ...chyba wklej fotkę, ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Plecami do słońca?...nie boisz się, że się obrazi plecy mam fajniejsze od brzucha ...chyba wklej fotkę, ocenimy Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Plecami do słońca?...nie boisz się, że się obrazi plecy mam fajniejsze od brzucha ...chyba wklej fotkę, ocenimy Popieram jo tyz chca zoboczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 ale ciekawskie idę do fotografa, ciekawe czy mi zrobi zdjęcie brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 ale ciekawskie idę do fotografa, ciekawe czy mi zrobi zdjęcie brzucha Samemu zrób. Naturalne niepozowane zdjęcia są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jamles, bez wymówek, dobrze ? Beczka piwa będzie Twoja, wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 a podarujecie 1% podatku na zakup cyfrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts