mocca 14.03.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie w taki sobie dzionek. Chciałam sie przywitac kawą i czymś jeszcze ale ni pierona- nie wchodzą mi tu zdjecia... więc tylko się witam. premimpremium, szukam dobrej sprawdzonej ekipy do kompleksowego dachu a nawet 2 dachów, więźba dachówka ceramiczna 2-3 okna dachowe i cała reszta, w tym sezonie budowlanym . Masz może jakieś dobre namiary kogoś z okolicy? Byłabym wdzięczna... Hmmm..... U mnie więźbę kładła ekipa, która robiła dom od podstaw i robi go nadal A mam blachodachówkę, więc ekipy znanej mi osobiscie nie mam zadnej. Ale zapytam znajomego, który też się buduje w Piotrkowie i ma dachóweczkę położoną. moja murująca ekipa tez jest chętna do położenia więźby ale sam majster powiedział, że skoro to ma być ceramika (a oni kryją tylko blachodachówką) to lepiej niech więźbę kładzie sobie ten co tą dachówkę będzie układał bo później nieporozumienia wychodzą. Zaimponował mi tym powiedzeniem bo mi to wszystko jedno kto robi więźbę ale inny by się porwał żeby tylko kasę zarobić a on uczciwie sprawę postawił więc go posłucham. A chciałabym kogoś naprawdę sprawdzonego a nie z powietrza bo to będzie kupa kasy... szacuję ze z materiałem ok 80 tys albo lepiej a ja mam założenie że ten dach to już dożywotnio sobie robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie w taki sobie dzionek. Chciałam sie przywitac kawą i czymś jeszcze ale ni pierona- nie wchodzą mi tu zdjecia... więc tylko się witam. premimpremium, szukam dobrej sprawdzonej ekipy do kompleksowego dachu a nawet 2 dachów, więźba dachówka ceramiczna 2-3 okna dachowe i cała reszta, w tym sezonie budowlanym . Masz może jakieś dobre namiary kogoś z okolicy? Byłabym wdzięczna... Hmmm..... U mnie więźbę kładła ekipa, która robiła dom od podstaw i robi go nadal A mam blachodachówkę, więc ekipy znanej mi osobiscie nie mam zadnej. Ale zapytam znajomego, który też się buduje w Piotrkowie i ma dachóweczkę położoną. moja murująca ekipa tez jest chętna do położenia więźby ale sam majster powiedział, że skoro to ma być ceramika (a oni kryją tylko blachodachówką) to lepiej niech więźbę kładzie sobie ten co tą dachówkę będzie układał bo później nieporozumienia wychodzą. Zaimponował mi tym powiedzeniem bo mi to wszystko jedno kto robi więźbę ale inny by się porwał żeby tylko kasę zarobić a on uczciwie sprawę postawił więc go posłucham. A chciałabym kogoś naprawdę sprawdzonego a nie z powietrza bo to będzie kupa kasy... szacuję ze z materiałem ok 80 tys albo lepiej a ja mam założenie że ten dach to już dożywotnio sobie robię... Dowiedziałam się, ze ekipa, która zakładała mi blachodachówkę, robi też dachy od więźby po komin Jeśli chcesz, podam Ci do nich numer telefonu. My osobiście jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług. Chyba, ze znasz piotrkowską firmę ERWIK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 14.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 nie znam tej firmy, właściwie żadnej nie znam jestem dopiero na początku tej drogi... Chętnie przyjmę namiary do nich i pogadam co mnie boli a nuż wyniknie z tego cos fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Cześć!!! Kawusia dla Was, przed chwilą zaparzona http://www.schaerer.com/webautor-data/58/03_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.03.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzięki. Wypiję kawkę i lecę kupić szczotkę obrotowa bo mi się wykończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 witam Tomek juz widzę upił pół filiżanki.....załapię się na tą resztke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak to w rodzinie, Forumowej. Pędzę do sklepu, bo pracy jeszcze dużo, a jutro przyjeżdża komisja kontrolna w osobie mojej ślubnej, więc muszę się spieszyć. Gdyby ktoś chciał więcej kawki to self service. http://www.coffeemakersetc.com/images/caffe_black.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 jak pędzisz do sklepu to nie zapomij o Żubrach (-ówkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dobra kawa Dzieńdoberek rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dobra kawa Dzieńdoberek rana Dz. D-y kawa dobra, drugą poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dobra kawa Dzieńdoberek rana Dz. D-y kawa dobra, drugą poproszę http://img214.imageshack.us/img214/9539/porannakawa1jb6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To ja może się na herbatkę skuszę Z ciasteczkiem http://www.cafe-galicja.com/images/szarlotka.jpgSie Państwo częstuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mnie zostało gazetę poczytać chmurzy się, będzie padać PS. w krzyżach mnie strzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mnie zostało gazetę poczytać chmurzy się, będzie padać PS. w krzyżach mnie strzyko pewnie rozeschnięty jezdeś... Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 http://www.aprioriru.ru/images/Image/mENU_coffe%20br_R.JPG witam i zapraszam, może ktos się skusi byle szybko bo jakoś ten stosik znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mocca - jakie pyszności biorę kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mnie zostało gazetę poczytać chmurzy się, będzie padać PS. w krzyżach mnie strzyko pewnie rozeschnięty jezdeś... Witam wszystkich serdecznie a Ty medyk czy farmaceuta a żona mnie wygania do przychodni do jakiegoś znachora co Fastum albo B12 w zastrzykach przepisuje chyba się nawódnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 15.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mocca - jakie pyszności biorę kulki Ivonesca, specjalnie dla Ciebie http://im.sify.com/cmsimages/Sify%20Food/Coffe-Cream_M.jpg więcej kulek szaleję dziś bo mi się fotki ukazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 [chyba się nawódnię Ale pamiętaj jak wozem jesteś weź tylko jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 [chyba się nawódnię Ale pamiętaj jak wozem jesteś weź tylko jedną kuń zna drogę, sam wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts