Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie w taki sobie dzionek.

Chciałam sie przywitac kawą i czymś jeszcze ale ni pierona- nie wchodzą mi tu zdjecia... :roll: więc tylko się witam.

premimpremium, szukam dobrej sprawdzonej ekipy do kompleksowego dachu a nawet 2 dachów, więźba dachówka ceramiczna 2-3 okna dachowe i cała reszta, w tym sezonie budowlanym :). Masz może jakieś dobre namiary kogoś z okolicy? Byłabym wdzięczna...

Hmmm.....

U mnie więźbę kładła ekipa, która robiła dom od podstaw i robi go nadal :)

A mam blachodachówkę, więc ekipy znanej mi osobiscie nie mam zadnej.

Ale zapytam znajomego, który też się buduje w Piotrkowie i ma dachóweczkę położoną.

moja murująca ekipa tez jest chętna do położenia więźby ale sam majster powiedział, że skoro to ma być ceramika (a oni kryją tylko blachodachówką) to lepiej niech więźbę kładzie sobie ten co tą dachówkę będzie układał bo później nieporozumienia wychodzą. Zaimponował mi tym powiedzeniem bo mi to wszystko jedno kto robi więźbę ale inny by się porwał żeby tylko kasę zarobić a on uczciwie sprawę postawił więc go posłucham.

A chciałabym kogoś naprawdę sprawdzonego a nie z powietrza bo to będzie kupa kasy... szacuję ze z materiałem ok 80 tys albo lepiej :roll: a ja mam założenie że ten dach to już dożywotnio sobie robię...

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich serdecznie w taki sobie dzionek.

Chciałam sie przywitac kawą i czymś jeszcze ale ni pierona- nie wchodzą mi tu zdjecia... :roll: więc tylko się witam.

premimpremium, szukam dobrej sprawdzonej ekipy do kompleksowego dachu a nawet 2 dachów, więźba dachówka ceramiczna 2-3 okna dachowe i cała reszta, w tym sezonie budowlanym :). Masz może jakieś dobre namiary kogoś z okolicy? Byłabym wdzięczna...

Hmmm.....

U mnie więźbę kładła ekipa, która robiła dom od podstaw i robi go nadal :)

A mam blachodachówkę, więc ekipy znanej mi osobiscie nie mam zadnej.

Ale zapytam znajomego, który też się buduje w Piotrkowie i ma dachóweczkę położoną.

moja murująca ekipa tez jest chętna do położenia więźby ale sam majster powiedział, że skoro to ma być ceramika (a oni kryją tylko blachodachówką) to lepiej niech więźbę kładzie sobie ten co tą dachówkę będzie układał bo później nieporozumienia wychodzą. Zaimponował mi tym powiedzeniem bo mi to wszystko jedno kto robi więźbę ale inny by się porwał żeby tylko kasę zarobić a on uczciwie sprawę postawił więc go posłucham.

A chciałabym kogoś naprawdę sprawdzonego a nie z powietrza bo to będzie kupa kasy... szacuję ze z materiałem ok 80 tys albo lepiej :roll: a ja mam założenie że ten dach to już dożywotnio sobie robię...

Dowiedziałam się, ze ekipa, która zakładała mi blachodachówkę, robi też dachy od więźby po komin ;) Jeśli chcesz, podam Ci do nich numer telefonu. My osobiście jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług. Chyba, ze znasz piotrkowską firmę ERWIK??

Dzięki. Wypiję kawkę i lecę kupić szczotkę obrotowa bo mi się wykończyła.

Jak to w rodzinie, Forumowej. :D Pędzę do sklepu, bo pracy jeszcze dużo, a jutro przyjeżdża komisja kontrolna w osobie mojej ślubnej, więc muszę się spieszyć.

Gdyby ktoś chciał więcej kawki to self service.

http://www.coffeemakersetc.com/images/caffe_black.gif

mnie zostało gazetę poczytać :-? :wink:

chmurzy się, będzie padać :roll:

PS. w krzyżach mnie strzyko :-? :wink:

pewnie rozeschnięty jezdeś...

Witam wszystkich serdecznie :D

a Ty medyk czy farmaceuta :roll: 8)

a żona mnie wygania do przychodni do jakiegoś znachora co Fastum albo B12

w zastrzykach przepisuje :o :evil:

chyba się nawódnię 8) :oops: :wink: