Maxtorka 15.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 [chyba się nawódnię Ale pamiętaj jak wozem jesteś weź tylko jedną kuń zna drogę, sam wróci .....zawsze wracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mnie zostało gazetę poczytać chmurzy się, będzie padać PS. w krzyżach mnie strzyko pewnie rozeschnięty jezdeś... Witam wszystkich serdecznie a Ty medyk czy farmaceuta a żona mnie wygania do przychodni do jakiegoś znachora co Fastum albo B12 w zastrzykach przepisuje chyba się nawódnię a może klinika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam w kolejny nerwowoy dzień Dzięki wszystkim za troskę PP pistolecik nie potrzebny raczej meliska od Ivo bo to nerwy mamusi, której pierworodna córa zdaje pierwsze w swoim życiu poważne egzaminy do gimnazjum Jeszcze dziś minie i jutro a potem będziemy czekać na wyniki Kawkę łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mnie zostało gazetę poczytać chmurzy się, będzie padać PS. w krzyżach mnie strzyko pewnie rozeschnięty jezdeś... Witam wszystkich serdecznie a Ty medyk czy farmaceuta a żona mnie wygania do przychodni do jakiegoś znachora co Fastum albo B12 w zastrzykach przepisuje chyba się nawódnię a może klinika... oooo, to może po setuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Aga .........sie nie stresuj przecież będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witam w kolejny nerwowoy dzień Dzięki wszystkim za troskę PP pistolecik nie potrzebny raczej meliska od Ivo bo to nerwy mamusi, której pierworodna córa zdaje pierwsze w swoim życiu poważne egzaminy do gimnazjum Jeszcze dziś minie i jutro a potem będziemy czekać na wyniki Kawkę łapię No to ja trzymam kciuki za córcię, będzie wszystko ok!!! http://www.bosko.pl/kartki/kartki/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak pomoże na kręgosłup to ja też chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzięki Staram się nie stresowac ale jakoś mi nie wychodzi choć córuni tego nie pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Dzięki Staram się nie stresowac ale jakoś mi nie wychodzi choć córuni tego nie pokazuje Ale ja też tak mam. Wszyscy mi mówią, zebym sie nie denerwowała, bo to niepotrzebne, a ja chodzę jak ćma, dopóki nie wyjdę z egzaminu, czy nie załatwię jakiejś ważnej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak pomoże na kręgosłup to ja też chcem setunia jasne, że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak pomoże na kręgosłup to ja też chcem setunia jasne, że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak pomoże na kręgosłup to ja też chcem setunia jasne, że pomoże Tak od rana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak pomoże na kręgosłup to ja też chcem setunia jasne, że pomoże Tak od rana?? Też mnie się wydawało że to piwo z rana jak śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak pomoże na kręgosłup to ja też chcem setunia jasne, że pomoże Tak od rana?? a jak krzyże bolą od rana to co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Jak pomoże na kręgosłup to ja też chcem setunia jasne, że pomoże Tak od rana?? Lekartswa zazwyczyja przyjmuje się już od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 PP to mówi Aga dochtórka jej się słuchaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 PP to mówi Aga dochtórka jej się słuchaj To dochtórki to mi troche wykształcenia brakuje ale na podawniu leków się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 PP to mówi Aga dochtórka jej się słuchaj Słucham się słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=96667 A moze wy mi pomozecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 mocca - jakie pyszności biorę kulki Ivonesca, specjalnie dla Ciebie http://im.sify.com/cmsimages/Sify%20Food/Coffe-Cream_M.jpg więcej kulek szaleję dziś bo mi się fotki ukazują piękne dzięki ....uwielbiam takie kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts