jamles 19.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tym gorącym to można język oparzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 witaj Ivo.... u ciebie tez taka zimnica jest??? czym by się tu rozgrzać no wiesz.... wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tym gorącym to można język oparzyć no co........pije kawkę z wkładką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Na Mazurach tez zimnica, zaledwie +3. Polskie litery chyba zniknely od tego zimna, albo wiatr je wywial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tym gorącym to można język oparzyć no co........pije kawkę z wkładką.... myślałem o herbatce od emems a można prosić o wkładkę bez kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tym gorącym to można język oparzyć no co........pije kawkę z wkładką.... myślałem o herbatce od emems a można prosić o wkładkę bez kawy mozna....wklada to rum....bacardi jak lubisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tym gorącym to można język oparzyć no co........pije kawkę z wkładką.... myślałem o herbatce od emems a można prosić o wkładkę bez kawy mozna....wklada to rum....bacardi jak lubisz:) to jednak bez kawy albo gorącej herbaty emems sie nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ufff przyturlałam wkładka do mojej herbatki http://i6.photobucket.com/albums/y203/gargulczy/27-gru-2005/grzaniec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 ufff przyturlałam wkładka do mojej herbatki http://i6.photobucket.com/albums/y203/gargulczy/27-gru-2005/grzaniec.jpg a to co jest za trunek??? no co....mozna nie wiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 19.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Grzaniec Galicyjski Jedyne w swoim rodzaju czerwone wino gronowe deserowe, produkowane z wina importowanego, wzbogacone oryginalnym wyciągiem z przypraw korzennych w oparciu o XVIII wieczną recepturę. Zalecane spożywanie wina na gorąco - wino wlewamy do dzbanka lub garnka, nie dodajemy żadnych przypraw i podgrzewamy na gazie lub w kuchence mikrofalowej do około 60-70 stopni C, tj. aż pojawi się biały dymek. Uwaga! - trunku nie wolno zagotować! Grzaniec Galicyjski to naturalny środek przeciw grypowy. Doskonała inhalacja górnych dróg oddechowych. Wierny kompan zimowych wyjazdów na narty, jak również letnich biesiad przy ognisku. Produkt otrzymał złoty medal przyznany przez Krajową Radę Winiarstwa na Ogólnopolskim Konkursie Winiarskim za najlepsze wino deserowe w 1996 roku. W kwietniu 2004 roku GRZANIEC GALICYJSKI został laureatem XVII edycji Konsumenckiego Konkursu Jakości Produktów "Najlepsze w Polsce" uzyskując, przyznany przez Polskich Konsumentów, certyfikat "THE BEST IN POLAND". Chocia w Polsce Grzańcaod dawnych lat macie,A wżdy do niego takich cnótktóre ma - nie znacie,Wypijcież tego Grzańca Gorzałkopijowieobaczycie jaką moc ma- ratować zdrowie! Wlej Grzańca do garnca,Pij gorącegoA poczujesz wybornySmak jego! http://www.torunskiepierniki.pl/dopiernika/obrazki/malysa05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Madzia kto Tobie pozwolił turlać taką beczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 http://www.torunskiepierniki.pl/dopiernika/obrazki/malysa05.jpg taka buteleczka wystarczy do........jedenastej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jamles, to Ty chcesz skonczyc przed 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Grzaniec Galicyjski Jedyne w swoim rodzaju czerwone wino gronowe deserowe, produkowane z wina importowanego, wzbogacone oryginalnym wyciągiem z przypraw korzennych w oparciu o XVIII wieczną recepturę. Zalecane spożywanie wina na gorąco - wino wlewamy do dzbanka lub garnka, nie dodajemy żadnych przypraw i podgrzewamy na gazie lub w kuchence mikrofalowej do około 60-70 stopni C, tj. aż pojawi się biały dymek. Uwaga! - trunku nie wolno zagotować! Grzaniec Galicyjski to naturalny środek przeciw grypowy. Doskonała inhalacja górnych dróg oddechowych. Wierny kompan zimowych wyjazdów na narty, jak również letnich biesiad przy ognisku. Produkt otrzymał złoty medal przyznany przez Krajową Radę Winiarstwa na Ogólnopolskim Konkursie Winiarskim za najlepsze wino deserowe w 1996 roku. W kwietniu 2004 roku GRZANIEC GALICYJSKI został laureatem XVII edycji Konsumenckiego Konkursu Jakości Produktów "Najlepsze w Polsce" uzyskując, przyznany przez Polskich Konsumentów, certyfikat "THE BEST IN POLAND". Chocia w Polsce Grzańca od dawnych lat macie, A wżdy do niego takich cnót które ma - nie znacie, Wypijcież tego Grzańca Gorzałkopijowie obaczycie jaką moc ma - ratować zdrowie! Wlej Grzańca do garnca, Pij gorącego A poczujesz wyborny Smak jego! http://www.torunskiepierniki.pl/dopiernika/obrazki/malysa05.jpg to spróbuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 http://www.torunskiepierniki.pl/dopiernika/obrazki/malysa05.jpg taka buteleczka wystarczy do........jedenastej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zimno we Wrocku również....częstuję sie wiec z tej dużej beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jamles, to Ty chcesz skonczyc przed 13 ja wogóle nie zacznę teraz doczytałem, że to trzeba na gazie albo w mikroweli a ja nie posiadam tylko płyta ceramiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 zimno we Wrocku również....częstuję sie wiec z tej dużej beczki chyba wszedzie ta zimnica nastała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.03.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 http://www.torunskiepierniki.pl/dopiernika/obrazki/malysa05.jpg taka buteleczka wystarczy do........jedenastej myślałem, że pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 http://www.torunskiepierniki.pl/dopiernika/obrazki/malysa05.jpg taka buteleczka wystarczy do........jedenastej myślałem, że pomożesz no tak...chcociaz mam mikrowele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts