Maxtorka 22.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ale ciacho mniam gdzie ...........już nie widzę Bo ja zjadłam Głodna byłam aaaaaaaaa a ja po tym piwie idę na dializę nara Powodzenia jużżżżżżżżżż Miałam jeszcze napisać ino butków nie zamocz a tu już pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ale ciacho mniam gdzie ...........już nie widzę Bo ja zjadłam Głodna byłam aaaaaaaaa a ja po tym piwie idę na dializę nara Powodzenia jużżżżżżżżżż Miałam jeszcze napisać ino butków nie zamocz a tu już pozamiatane powycierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzień doberek Widzę, że już po kawie, po piwie, po ciachu Nawet posprzątane To zapytam, czy jeszcze otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzień doberek Widzę, że już po kawie, po piwie, po ciachu Nawet posprzątane To zapytam, czy jeszcze otwarte? Ooooo druga zmiana przyszla To ja się odmeldowuję , jesteście w dobrych rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzień doberek Widzę, że już po kawie, po piwie, po ciachu Nawet posprzątane To zapytam, czy jeszcze otwarte? http://www.gifownik.pl/zmienione/7x.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzień doberek Widzę, że już po kawie, po piwie, po ciachu Nawet posprzątane To zapytam, czy jeszcze otwarte? Ooooo druga zmiana przyszla To ja się odmeldowuję , jesteście w dobrych rękach Maxi, nie rób mi tego Jamles, piwiarnia po drodze była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzień doberek Widzę, że już po kawie, po piwie, po ciachu Nawet posprzątane To zapytam, czy jeszcze otwarte? Ooooo druga zmiana przyszla To ja się odmeldowuję , jesteście w dobrych rękach to ja się oddaję w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 22.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tolu, cały Twoj http://static.deliaonline.com/images/originals/chocolate-beer-cake_4-adjusted-26124.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzień doberek Widzę, że już po kawie, po piwie, po ciachu Nawet posprzątane To zapytam, czy jeszcze otwarte? Ooooo druga zmiana przyszla To ja się odmeldowuję , jesteście w dobrych rękach to ja się oddaję w dobre ręce To ja potem sprawdzę jak sie oddałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mocca wielka jesteś czekolady w tabliczce nie lubię, ale czekoladowe ciasto uwielbiam Jamles no nie wiem, czy będą Ci zazdrościć, czy współczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To ja potem sprawdzę jak sie oddałeś myślisz, że to jest do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To ja potem sprawdzę jak sie oddałeś myślisz, że to jest do sprawdzenia Po oczach będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To ja potem sprawdzę jak sie oddałeś myślisz, że to jest do sprawdzenia kpt. Maxi na tropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 To ja potem sprawdzę jak sie oddałeś myślisz, że to jest do sprawdzenia kpt. Maxi na tropie Po owocach ich poznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Maxi, chyba dziś rano Klosa oglądałaś, dwa odcinki były i to mocno szpiegowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Maxi, chyba dziś rano Klosa oglądałaś, dwa odcinki były i to mocno szpiegowskie Telepatycznie się z nim łączyłam A teraz już mnie nie ma , spadam do pracy Miłego popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Maxi, chyba dziś rano Klosa oglądałaś, dwa odcinki były i to mocno szpiegowskie Telepatycznie się z nim łączyłam A teraz już mnie nie ma , spadam do pracy Miłego popołudnia spadochron masz a ja chyba sobie pójdę na słoneczko.....za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a ja idę chmury przepędzać, bo wnerwia mnie to, że słońce zasłaniają Jamles, zastąp mnie za barem, opalanie szkodliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a ja idę chmury przepędzać, bo wnerwia mnie to, że słońce zasłaniają Jamles, zastąp mnie za barem, opalanie szkodliwe jest jestem, baru dopilnuję i zupkę ugotuję reszta jamlesów w drodze do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 22.03.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 u mnie obiadek prawie gotowychętnych zapraszam http://static.firedoglake.com/2006/09/soup.jpg moje danie w jakiś oczopląs się zamieniło, podmieniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts