tomek1950 23.03.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Skutecznym "zapieraczem" jest odgazowana Cola. Ale ciężarnym nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Skutecznym "zapieraczem" jest odgazowana Cola. Ale ciężarnym nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Skutecznym "zapieraczem" jest odgazowana Cola. Ale ciężarnym nie polecam. a to potwierdzam, cola i pepsi sa polecane w niezytach zołądkowych, sama je podaję dzieciom w takich przypadkach a polecała mi nawet nasza pediatra. A ja w ogóle ciężarnie uwielbiam cole wczesniej jakos nie odkryłam jej wspanialego słodziutkiego gazowanego smaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Cola i paluszki są bardzo dobre na sensacje żołądkowe Ja w ciążach namietnie piłam pepsi ze starszą córą to jeszcze była ta w szklanych butelakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Skutecznym "zapieraczem" jest odgazowana Cola. Ale ciężarnym nie polecam. a to potwierdzam, cola i pepsi sa polecane w niezytach zołądkowych, sama je podaję dzieciom w takich przypadkach a polecała mi nawet nasza pediatra. A ja w ogóle ciężarnie uwielbiam cole wczesniej jakos nie odkryłam jej wspanialego słodziutkiego gazowanego smaku... Mnie też nieraz nachodzi megaochota na colę I na sok porzeczkowy, bardzo często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Skutecznym "zapieraczem" jest odgazowana Cola. Ale ciężarnym nie polecam. a to potwierdzam, cola i pepsi sa polecane w niezytach zołądkowych, sama je podaję dzieciom w takich przypadkach a polecała mi nawet nasza pediatra. A ja w ogóle ciężarnie uwielbiam cole wczesniej jakos nie odkryłam jej wspanialego słodziutkiego gazowanego smaku... Mnie też nieraz nachodzi megaochota na colę I na sok porzeczkowy, bardzo często. ja sobie dziś nie odmawiam córcia poleciała po butelkę coli którą już kończę. Z soków to tylko pomarańczowy byle kwaśny z cząstkami I od 2 tygodni mam na tapecie sokowirówke i codziennie mam szklanke (dzbanek ) http://images.acclaimimages.com/_gallery/_SM/0269-0609-0413-1753_SM.jpg świezego jabłkowego lub marchwiowego mmm... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Skutecznym "zapieraczem" jest odgazowana Cola. Ale ciężarnym nie polecam. a to potwierdzam, cola i pepsi sa polecane w niezytach zołądkowych, sama je podaję dzieciom w takich przypadkach a polecała mi nawet nasza pediatra. A ja w ogóle ciężarnie uwielbiam cole wczesniej jakos nie odkryłam jej wspanialego słodziutkiego gazowanego smaku... Mnie też nieraz nachodzi megaochota na colę I na sok porzeczkowy, bardzo często. ja sobie dziś nie odmawiam córcia poleciała po butelkę coli którą już kończę. Z soków to tylko pomarańczowy byle kwaśny z cząstkami I od 2 tygodni mam na tapecie sokowirówke i codziennie mam szklanke (dzbanek ) http://images.acclaimimages.com/_gallery/_SM/0269-0609-0413-1753_SM.jpg świezego jabłkowego lub marchwiowego mmm... polecam Ja znów kompot z jabłek popijam http://www2.serbiancafe.com/kuvar/img/1014_breskve.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a bo przy takich komplikacjach to raczej wszystko gotowane, owoce też. Wymysliłam jeszcze dla Ciebie delikatny krupniczek na warzywach, jak lubisz, kasza tez dobrze działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ależ tutaj zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Ależ tutaj zdrowo Jak w kazdej kawiarni. p.s. Ja od dzis pije sok z burakow. Mam nadzieje, ze nie zburaczeje totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Zeljka Tobie nie grozi Ja tam jakieś soczki piję ostatnio te Tymbarki Multiwitamina z magnezem Multiwitamina z minerałami Multiwitamina immunobalance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 po buraczkach się buraczeje? bardzo lubię buraczki a po marchewkowym można być takim http://www.plan59.com/images/JPGs/ojboy56.jpg zadowolonym chyba jednak wybralabym buraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Sok buraczkowy, w odróżnieniu od odgazowanej coli, działa roz...... , bardzo łagodnie, nie przerywając snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a bo przy takich komplikacjach to raczej wszystko gotowane, owoce też. Wymysliłam jeszcze dla Ciebie delikatny krupniczek na warzywach, jak lubisz, kasza tez dobrze działa... Czekają mnie baaaaardzo lekkostrawne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Sok buraczkowy, w odróżnieniu od odgazowanej coli, działa roz...... , bardzo łagodnie, nie przerywając snu. Hahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.03.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 To ja uciekam i dobrej nocki życze wszystkim Witaminkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 23.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 i ja się zegnam wylewnie, mężus przyjechal i trza cały tydzień nadrabiać jego trzeba trochę podwitaminkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.03.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 i ja się zegnam wylewnie, mężus przyjechal i trza cały tydzień nadrabiać jego trzeba trochę podwitaminkować Ecchhh... Mój dopiero w niedzielę przyjedzie Miłego witaminkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Nie wiedziałem, że to się teraz nazywa "witaminkowanie" Choć Rosiewicz śpiewał, że najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 23.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Nie wiedziałem, że to się teraz nazywa "witaminkowanie" Choć Rosiewicz śpiewał, że najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny... a im więcej piwa sie wypije tym więcej witamin mają dziewczyny http://tokarstwo.interkar.pl/img/tyskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts