tomek1950 23.03.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Nie wiedziałem, że to się teraz nazywa "witaminkowanie" Choć Rosiewicz śpiewał, że najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny... a im więcej piwa sie wypije tym więcej witamin mają dziewczyny http://tokarstwo.interkar.pl/img/tyskie.jpg Taka kuracja witaminowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 cos sie dzieje....pustka....... wiec cichutko sobie pzrycupne przy kawci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tesko miłego dnia U mnie pustki nie ma. Zaspałam Zapomniałam, że dzis pracuję Nie było mnie tydzień i wracam odrazu w weekend do pracy Pęd od samego rana. Głodna jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tesko miłego dnia U mnie pustki nie ma. Zaspałam Zapomniałam, że dzis pracuję Nie było mnie tydzień i wracam odrazu w weekend do pracy Pęd od samego rana. Głodna jestem... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam o poranku ale z Ciebie ranny ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witam o poranku ale z Ciebie ranny ptaszek A zawsze mi sie wydawało że na wschodzie to słoneczko wcześniej wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Tomku mam coś dla Ciebie... http://images22.fotosik.pl/65/c6eb1a3bc23729b0m.jpg To podobno jedna z najpiękniejszych kawiarni świata wg Washington Post Lokalizacja: Kraków ul. Św.Tomasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Serwujecie w kawiarni jakieś dietetyczne rzeczy czy mam sobie coś przynieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 jakiś sucharek chyba się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Hmmm... pora obiadowa więc chyba diety nie będzie Ja dziś częstuję penne z borowikami w śmietanowym sosie Rodzinka sie rozjechała więc gotuję tylko dla siebie Ale jak bardzo chcesz to po obiadku może być herbatka odchudzająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja na suchym wikcie bo kuchni nie ma. Albo pojade do pobliskiej knajpki. Mają świetne flaczki i pierogi własnej roboty. Bardzo dietetyczne, ze skwarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 24.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witam obiadkowo chociaż obiad w kawiarni.,.. a co mi tam PP specjal for ju http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/dania/potrawka-cieleca-i-ryz-z-marchewka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Hmmm... pora obiadowa więc chyba diety nie będzie Ja dziś częstuję penne z borowikami w śmietanowym sosie Rodzinka sie rozjechała więc gotuję tylko dla siebie Ale jak bardzo chcesz to po obiadku może być herbatka odchudzająca Ja nie mogę herbatek odchudzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 witam obiadkowo chociaż obiad w kawiarni.,.. a co mi tam PP specjal for ju http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/dania/potrawka-cieleca-i-ryz-z-marchewka.jpg No no, mocca, jesteś wielka Dzięki!!! W sumie taki ryż+marchewka właśnie kończy mi się gotować... no i kompot z jabłek - chyba się uzależniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ja na suchym wikcie bo kuchni nie ma. Albo pojade do pobliskiej knajpki. Mają świetne flaczki i pierogi własnej roboty. Bardzo dietetyczne, ze skwarkami Ja też bardzo lubię takie dietetyczne jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No żeszzzz kurrrrrde!!! Myślałam, że już wszystkie błędy młodości mam poza sobą A tu jednak okazuje się, że NIE!!! Znów mnie zaskoczyło... pranie po wyjęciu z pralki Wtajemniczeni wiedzą pewnie jaki kolor prania uzyskuje się piorąc nowy seledynowy ręcznik? Calusieńkie pranie jest żółte Łącznie z nową bluzką, której jeszcze nie założyłam na siebie... Nie ma co, gospodyni ze mnie całą gębą A to i ja te skwarki ku osłodzie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 No żeszzzz kurrrrrde!!! Myślałam, że już wszystkie błędy młodości mam poza sobą A tu jednak okazuje się, że NIE!!! Znów mnie zaskoczyło... pranie po wyjęciu z pralki Wtajemniczeni wiedzą pewnie jaki kolor prania uzyskuje się piorąc nowy seledynowy ręcznik? Calusieńkie pranie jest żółte Łącznie z nową bluzką, której jeszcze nie założyłam na siebie... Nie ma co, gospodyni ze mnie całą gębą A to i ja te skwarki ku osłodzie poproszę To będziesz miała piękną nową żółtą bluzkę - na wiosnę jak znalazł http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2180_2006-0164.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.03.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A to fakt, ufarbowała się idealnie równiusieńko Żadnych plam czy przebarwień Piękne te żonkile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts