Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie wiedziałem, że to się teraz nazywa "witaminkowanie" :wink:

Choć Rosiewicz śpiewał, że najwięcej witaminy maja polskie dziewczyny... :D

a im więcej piwa sie wypije tym więcej witamin mają dziewczyny :wink:

http://tokarstwo.interkar.pl/img/tyskie.jpg

Taka kuracja witaminowa... :D

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja na suchym wikcie bo kuchni nie ma.

Albo pojade do pobliskiej knajpki. Mają świetne flaczki i pierogi własnej roboty.

Bardzo dietetyczne, ze skwarkami :p

witam obiadkowo

chociaż obiad w kawiarni.,.. a co mi tam ;)

PP specjal for ju http://www.hortex.com.pl/repository/images/mrozonki/przepisy/dania/potrawka-cieleca-i-ryz-z-marchewka.jpg

No no, mocca, jesteś wielka :)

Dzięki!!!

W sumie taki ryż+marchewka właśnie kończy mi się gotować... no i kompot z jabłek - chyba się uzależniłam :p

No żeszzzz kurrrrrde!!! Myślałam, że już wszystkie błędy młodości mam poza sobą :roll: :lol: A tu jednak okazuje się, że NIE!!! Znów mnie zaskoczyło... pranie po wyjęciu z pralki :lol: Wtajemniczeni wiedzą pewnie jaki kolor prania uzyskuje się piorąc nowy seledynowy ręcznik? 8)

Calusieńkie pranie jest żółte :cry: :roll: Łącznie z nową bluzką, której jeszcze nie założyłam na siebie... :roll: :oops: Nie ma co, gospodyni ze mnie całą gębą :lol:

A to i ja te skwarki ku osłodzie poproszę :lol:

No żeszzzz kurrrrrde!!! Myślałam, że już wszystkie błędy młodości mam poza sobą :roll: :lol: A tu jednak okazuje się, że NIE!!! Znów mnie zaskoczyło... pranie po wyjęciu z pralki :lol: Wtajemniczeni wiedzą pewnie jaki kolor prania uzyskuje się piorąc nowy seledynowy ręcznik? 8)

Calusieńkie pranie jest żółte :cry: :roll: Łącznie z nową bluzką, której jeszcze nie założyłam na siebie... :roll: :oops: Nie ma co, gospodyni ze mnie całą gębą :lol:

A to i ja te skwarki ku osłodzie poproszę :lol:

To będziesz miała piękną nową żółtą bluzkę - na wiosnę jak znalazł :lol: :lol: :lol:

http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2180_2006-0164.JPG