jea 26.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Dzień doberek wszystkim dzięki za kawkę i przekgryzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 czesc wszystkim...... ale przekąska a tyłeczek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Faktycznie kawusia i ciasteczko pyszne. Miłego dnia wszystkim życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.03.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Teska - a niech rośnie W końcu wiosna do nas zawitała więc będzie czas na zrzucenie zbędnych kilogramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszytskich w słoneczny poniedziałek łapię kawkę i przekąskę i pędzę do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Teska - a niech rośnie W końcu wiosna do nas zawitała więc będzie czas na zrzucenie zbędnych kilogramów toz własnie...od wczoraj zrzucam w ogrodzie ledwo dzis wstałam z łózka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 co sie dzieje z kk.....od wczoraj rano nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 co sie dzieje z kk.....od wczoraj rano nikogo a tam od wczoraj nie których to od soboty nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.03.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 co sie dzieje z kk.....od wczoraj rano nikogo bo mię nie było? Kawka, proszę... http://www.strykowski.net/kawa/Zdjecia_kawy,_kawa,_kawa_zdjecie,_fotografie_kawy_1415.jpg i dla jamlesa...czarna mała http://kopalniawiedzy.pl/m/foto_extra/1150135987_781590.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.03.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ja dziś witam i dorzucam przekąske do kawypodobno marcepanowe http://pechedegourmand.canalblog.com/images/DSC00961.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ja jestem!!!!!!!!!!! Wczoraj cały dzień na budowie, jak wpadłam do łóżka, to zasnęłam w sekundę Miałam usg. Juzek pozostanie dla nas wielką słodką tajemnicą do 8 czerwca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 hej premiumpremium! przyjedź do mojego, masz blisko a jest bezbłędny za 5 dyszek prawde Ci powie jak tam po diecie? jesz juz normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 hej premiumpremium! przyjedź do mojego, masz blisko a jest bezbłędny za 5 dyszek prawde Ci powie jak tam po diecie? jesz juz normalnie? Juzek się tak ułożył, ze nie ma możliwości, aby się dowiedzieć kim jest Jem już w połowie normalnie. Zaczęłam surowe owoce i jogurty, bez których cierpiałam najbardziej Odebrałam wczoraj prawko i śmigałam furą mojego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 TociJuzek prawka gratuluję ale uważaj z tym śmiganiem, swiezynka jesteś a ciężarnie reakcja i koncentracja sa słabsze niz normalnie- wiem coś o tym miałam dzis jechac do Piotrkowa ale chyba odłoze no to zdrówko http://www.eversnaturkost.de/martinevers/images/rezeptbilder/SojaJoghurt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 TociJuzek prawka gratuluję ale uważaj z tym śmiganiem, swiezynka jesteś a ciężarnie reakcja i koncentracja sa słabsze niz normalnie- wiem coś o tym miałam dzis jechac do Piotrkowa ale chyba odłoze no to zdrówko http://www.eversnaturkost.de/martinevers/images/rezeptbilder/SojaJoghurt.jpg No wiesz mocca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A tak sobie przechodziłam , patrzę a tu pyszna kawka i ciasteczka więc się poczęstowalam Miłego słonecznego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 27.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 TociJuzek prawka gratuluję ale uważaj z tym śmiganiem, swiezynka jesteś a ciężarnie reakcja i koncentracja sa słabsze niz normalnie- wiem coś o tym miałam dzis jechac do Piotrkowa ale chyba odłoze no to zdrówko http://www.eversnaturkost.de/martinevers/images/rezeptbilder/SojaJoghurt.jpg No wiesz mocca mialam na mysli siebie za kierownicą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ja też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ja też jestem Cześć Maluszku Nie bywasz tu często . A jak tam tarasik ? Na jaki sie zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Cześć Maxtorko Fakt - ostatnio zaniedbałam forum ale mam nadzieję, że teraz troszkę częściej będę tu zaglądać A wiesz, że właśnie myślałam jak Twój taras przeżył zimę - nasz jeszcze nie gotowy ale na 100% będzie drewniany i najpawdopodobniej z tego samego drewna co Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts