jea 02.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Dzieńdoberek A co tu taka przerwa do piątkowego poranka Witajcie za dużo siorpnołem...dlatego przerwa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.04.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Jogurcik na kaca Miłego, słonecznego popołudnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.04.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 My się dziś lodami objadamy http://www.festus.pl/img/19/226/133_lody.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A ja kupiłam dziś lody, wrzuciłam do zamrażarki, kupiłam wiśnie drylowane i w święta zrobię deser Ew-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 02.04.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A ja kupiłam dziś lody, wrzuciłam do zamrażarki, kupiłam wiśnie drylowane i w święta zrobię deser Ew-ki A jaki to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A ja kupiłam dziś lody, wrzuciłam do zamrażarki, kupiłam wiśnie drylowane i w święta zrobię deser Ew-ki A jaki to??? to chyba ten po którym przez kilka dni nie można na forum zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A ja kupiłam dziś lody, wrzuciłam do zamrażarki, kupiłam wiśnie drylowane i w święta zrobię deser Ew-ki A jaki to??? to chyba ten po którym przez kilka dni nie można na forum zajrzeć bardzo śmieszne Jamles ...bardzo śmieszne a ja wczoraj serwowałam po obiedzie taaaaaakieeee porcje oczywiście z gorącymi wiśniami -mój papiczek był zachwycony -a mlaskał a siorbał ( ma 77 lat ) -mówił ,że takich lodów jak żyje -to nie jadł ale u mnie to mu wszystko smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A ja kupiłam dziś lody, wrzuciłam do zamrażarki, kupiłam wiśnie drylowane i w święta zrobię deser Ew-ki A jaki to??? to chyba ten po którym przez kilka dni nie można na forum zajrzeć ale u mnie to mu wszystko smakuje nie uwierzę, póki nie spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 nie uwierzę, póki nie spróbuję to na kiedy sie umawiamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A mogę się też wprosić? na te wiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 nie uwierzę, póki nie spróbuję to na kiedy sie umawiamy ? na po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A mogę się też wprosić? na te wiśnie a tam na wiśnie Heniek ma zawsze kista Żywca w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Kista to i ja przytargam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 A mogę się też wprosić? na te wiśnie ba zawsze nawet te w płynie jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 nie uwierzę, póki nie spróbuję to na kiedy sie umawiamy ? na po świętach bardzo dobry termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.04.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Znaczy się, jesteśmy umówieni po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Znaczy się, jesteśmy umówieni po świętach. których Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A mogę się też wprosić? na te wiśnie a tam na wiśnie Heniek ma zawsze kista Żywca w zapasie wiśnie w cze... pardon w ...piwie - to będzie nowe doświadczenie jesli chodzi o termin to w wojsku sie mówiło : spotkamy sie za dwie niedziele ...palmowe ach jeszcze ... kawa z rana ... http://www.trampolina.org.pl/www/media/images/lanckorona06/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A ja kupiłam dziś lody, wrzuciłam do zamrażarki, kupiłam wiśnie drylowane i w święta zrobię deser Ew-ki A jaki to??? to chyba ten po którym przez kilka dni nie można na forum zajrzeć bardzo śmieszne Jamles ...bardzo śmieszne a ja wczoraj serwowałam po obiedzie taaaaaakieeee porcje oczywiście z gorącymi wiśniami -mój papiczek był zachwycony -a mlaskał a siorbał ( ma 77 lat ) -mówił ,że takich lodów jak żyje -to nie jadł ale u mnie to mu wszystko smakuje Hahaahahaha Ewcia, to cóż to za pyszności serwujesz? Zdradzisz sekret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts