Teska 04.04.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 nie moge sie dzis obudzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.04.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a jea je Już jezdem ale nie jem ino zara spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dzięki za kawę dziewczyny Teska mam to co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Matko, jaka jestem zmęczona i śpiaca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 04.04.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam również i dołączam do Klubu_Przytomnych_Inaczej... Nie wiem co się dzieje ale jakimis resztami sił i ostatnią mobilizacją przeprowadziłam kolejny batalion z urzędasami od rana do południa i od 13 nie mogę się zwlec z łózka a powinnam mieć przerobiony juz nastepny "materiał" lektury na forum... a ja prawie nie kontaktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.04.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Właśnie dopiłam drugą kawkę ( a dzisiaj już czwartą ) i dalej należę do Klubu Przytomnych Inaczej Nie wiem czy od rana jakiejś krzywdy komu nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Właśnie dopiłam drugą kawkę ( a dzisiaj już czwartą ) i dalej należę do Klubu Przytomnych Inaczej Nie wiem czy od rana jakiejś krzywdy komu nie zrobiłam Maxi - nie mówił Ci jakiś lekarz ,że kawa w takich ilościach może zaszkodzić ? może maślankę albo kefir ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.04.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Właśnie dopiłam drugą kawkę ( a dzisiaj już czwartą ) i dalej należę do Klubu Przytomnych Inaczej Nie wiem czy od rana jakiejś krzywdy komu nie zrobiłam Maxi - nie mówił Ci jakiś lekarz ,że kawa w takich ilościach może zaszkodzić ? może maślankę albo kefir ...? Ewcia pewnie że mówił ale ja wiesz jednym uchem słucham a drugim wypuszczam A te moje kawki to nikczemnej pojemności są , jak je cuzamen do kupy zbiorę to się z nich jedna porządna szklanica zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam...wieczorkowo.... witam w środku nocy spac nie mogłes??? czy praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A te moje kawki to nikczemnej pojemności są , jak je cuzamen do kupy zbiorę to się z nich jedna porządna szklanica zbierze właśnie sobie siorbię kawkę ...takiego mi smaka zrobiłaś ale to dopiero druga dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.04.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A te moje kawki to nikczemnej pojemności są , jak je cuzamen do kupy zbiorę to się z nich jedna porządna szklanica zbierze właśnie sobie siorbię kawkę ...takiego mi smaka zrobiłaś ale to dopiero druga dzisiaj A ja sobie teraz herbatkę z cytrynką parzę , cosik mi zimno Chętnie bym jakiegoś grzańca wypiła ale chyba za kierowcę będę dziś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam również i dołączam do Klubu_Przytomnych_Inaczej... Nie wiem co się dzieje ale jakimis resztami sił i ostatnią mobilizacją przeprowadziłam kolejny batalion z urzędasami od rana do południa i od 13 nie mogę się zwlec z łózka a powinnam mieć przerobiony juz nastepny "materiał" lektury na forum... a ja prawie nie kontaktuje Cześć mamuśka Jak zyjesz? Jak brzuch? Nie przejmuj się, dla mni wstanie z łóżka też jest baaaardzo męczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 04.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam również i dołączam do Klubu_Przytomnych_Inaczej... Nie wiem co się dzieje ale jakimis resztami sił i ostatnią mobilizacją przeprowadziłam kolejny batalion z urzędasami od rana do południa i od 13 nie mogę się zwlec z łózka a powinnam mieć przerobiony juz nastepny "materiał" lektury na forum... a ja prawie nie kontaktuje Cześć mamuśka Jak zyjesz? Jak brzuch? Nie przejmuj się, dla mni wstanie z łóżka też jest baaaardzo męczące no hej! sama nie wiem co się ze mną dzieje od paru dni tak trudno mi się zmobilizowac do czegokolwiek brzuch ma się dobrze, nawet z łóżka wstaję rano normalnie ale chyba ciśnienie cos od paru dni nie teges. ale jak poczytalam dzisiejszych KK to widze ze nie tylko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam również i dołączam do Klubu_Przytomnych_Inaczej... Nie wiem co się dzieje ale jakimis resztami sił i ostatnią mobilizacją przeprowadziłam kolejny batalion z urzędasami od rana do południa i od 13 nie mogę się zwlec z łózka a powinnam mieć przerobiony juz nastepny "materiał" lektury na forum... a ja prawie nie kontaktuje Cześć mamuśka Jak zyjesz? Jak brzuch? Nie przejmuj się, dla mni wstanie z łóżka też jest baaaardzo męczące no hej! sama nie wiem co się ze mną dzieje od paru dni tak trudno mi się zmobilizowac do czegokolwiek brzuch ma się dobrze, nawet z łóżka wstaję rano normalnie ale chyba ciśnienie cos od paru dni nie teges. ale jak poczytalam dzisiejszych KK to widze ze nie tylko u mnie Nie tylko Mój brzuch rano wstaje przede mną i mnie budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 04.04.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam również i dołączam do Klubu_Przytomnych_Inaczej... Nie wiem co się dzieje ale jakimis resztami sił i ostatnią mobilizacją przeprowadziłam kolejny batalion z urzędasami od rana do południa i od 13 nie mogę się zwlec z łózka a powinnam mieć przerobiony juz nastepny "materiał" lektury na forum... a ja prawie nie kontaktuje Cześć mamuśka Jak zyjesz? Jak brzuch? Nie przejmuj się, dla mni wstanie z łóżka też jest baaaardzo męczące no hej! sama nie wiem co się ze mną dzieje od paru dni tak trudno mi się zmobilizowac do czegokolwiek brzuch ma się dobrze, nawet z łóżka wstaję rano normalnie ale chyba ciśnienie cos od paru dni nie teges. ale jak poczytalam dzisiejszych KK to widze ze nie tylko u mnie Nie tylko Mój brzuch rano wstaje przede mną i mnie budzi a to to i mój brzuch potrafi ale bardziej daje chyba czadu wieczorem kiedy się kładę. Dba zeby mamusia była ciągle na wysokich obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 04.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a to to i mój brzuch potrafi ale bardziej daje chyba czadu wieczorem kiedy się kładę. Dba zeby mamusia była ciągle na wysokich obrotach Ja nie daję rady wieczorem być na wysokich obrotach Mówię "Dobra, Ty szalej, ja idę spać" A rano muszę się wyprostować, poleżeć, juzek sie poprzeciąga, zaliczy gimnastykę i lecimy do kuchni strrrrrasznie wygłodniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 04.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a to to i mój brzuch potrafi ale bardziej daje chyba czadu wieczorem kiedy się kładę. Dba zeby mamusia była ciągle na wysokich obrotach Ja nie daję rady wieczorem być na wysokich obrotach Mówię "Dobra, Ty szalej, ja idę spać" A rano muszę się wyprostować, poleżeć, juzek sie poprzeciąga, zaliczy gimnastykę i lecimy do kuchni strrrrrasznie wygłodniali to Ty masz bardzo grzecznego i wyrozumiałego Juzka ja nie zasne dopóki dziecie sie nie uspokoi. a wysokie obroty mam wymuszone... bo urzęduję w domu i w terenie z 3.5 letnim "Juzkiem" a mam tez starszą na szczęscie sporo samodzielną córcię. Ale oprzątnąć ten inwentarz i wszystkiego dopilnować tak czy siak trzeba... i wcale lekko nie jest ale nikt nie mówił że będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dzień dobry Ludu Pracujący! Ten niepracujący też niech wstaje i dzień wita Po porannych przymrozkach już wychodzi słoneczko. Oby cały dzień świeciło! Ja dziś odbieram (podobno) POZWOLENIE NA BUDOWĘ Po południu przywożą mi pustaki Musimy rozładować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 05.04.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 witam wszystkich i zapraszam na skromną imprezkę http://www.barakudaklub.com.pl/GRAFIKA/WESELA1.jpg http://www.shisha.pl/common/photo/menu/menu-wina.jpg http://images.fotosearch.com/bigcomps/CSK/CSK013/ks10313.jpg http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg http://minnesotadon.ms11.net/pix/birthday.jpg kolejność dowolna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Wita niepracujący, czyli pracujący inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts