Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wszystkim razem i kazdemu z osobna ślicznie dziękuję

zapraszam na kawkę, ciacho i co tylko oko zapragnie ;)

zyczcie mi tylko jednego, zeby ten d.. naczelnik podpisał mi dzisiaj pozwolenie :)

to będzie za... fajny prezent urodzinowy dla calej rodzinki ;)

Życzymy i mocno trzymamy kciuki!!!!!!

• Odpowiedzi 67,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• jamles

4953

• tola

4546

• tomek1950

3920

• Aga J.G

3894

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle 8)

Gratulki :D

a co to som fakle? :o

http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm

Jaka piękna tradycja :D

Jak napisałeś o tym pierwszy raz i szukałam znaczenia słowa fakle zaczęłam czytac że robi się je ze zużytych mioteł brzozowych i pierwsze skojarzenie było takie żeby na te miotły wsiąść i do Cię przylecieć :lol: :lol: :wink:

z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle 8)

Jak napisałeś o tym pierwszy raz i szukałam znaczenia słowa fakle zaczęłam czytac że robi się je ze zużytych mioteł brzozowych i pierwsze skojarzenie było takie żeby na te miotły wsiąść i do Cię przylecieć :lol: :lol: :wink:

przylatuj w nagrodę może cukierka znajdziesz :wink:

przylatuj w nagrodę może cukierka znajdziesz :wink:

Coś Ty , tyle dziecków to j ja z temi staremi oczami szans nie mam :wink:

Miłego faklowania :D ( mam nadzieję że tak można ten zwyczaj nazwać :roll: )

Dziękuje raz jeszcze komu nie dziękowałam za zyczenia :)

pozwolenia dziś nie mam... spędziłam pół dnia na kursowaniu od wydziału do projektanta i spowrotem próbując wyrabiać i nadrabiać ich nowe pomysły nim zdążą wymyslec coś kolejnego. I pół godziny temu chyba wyczerpał im się reperuar bo... zostałam wręcz ZASTRASZONA :o :o :o ze jesli chcę wejść w tą wojnę (pomiędzy naczelnikiem a projektantem jest konflikt od dłuższego czasu) to musze wiedzieć ze robili mi to w trybie szybkim (od poniedziałku, fakt) ale jak ja tak to oni mają 65 dni na wydanie postanowienia a w tym terminie będą mieli duuuzo czasu na DOKŁADNE ZAJĘCIE SIĘ MOIM PROJEKTEM (jak to mawiają- szukajcie a znajdziecie...)

wyszłam stamtąd prawie z bekiem... PP dobrze przewidziałaś to beczenie :roll:

Dziękuje raz jeszcze komu nie dziękowałam za zyczenia :)

pozwolenia dziś nie mam... spędziłam pół dnia na kursowaniu od wydziału do projektanta i spowrotem próbując wyrabiać i nadrabiać ich nowe pomysły nim zdążą wymyslec coś kolejnego. I pół godziny temu chyba wyczerpał im się reperuar bo... zostałam wręcz ZASTRASZONA :o :o :o ze jesli chcę wejść w tą wojnę (pomiędzy naczelnikiem a projektantem jest konflikt od dłuższego czasu) to musze wiedzieć ze robili mi to w trybie szybkim (od poniedziałku, fakt) ale jak ja tak to oni mają 65 dni na wydanie postanowienia a w tym terminie będą mieli duuuzo czasu na DOKŁADNE ZAJĘCIE SIĘ MOIM PROJEKTEM (jak to mawiają- szukajcie a znajdziecie...)

wyszłam stamtąd prawie z bekiem... PP dobrze przewidziałaś to beczenie :roll:

To pobeczę z Tobą ;)

A później zaserwuję Ci porcję lodów z bakaliami :)

Tak to jest z urzędasami, też naczekałam się na WZ i pozwolenie. Ale niedługo juz je dostaniesz :) Szykuj się do budowlanego boju!!!!!

chyba właśnie sobie zaserwuje coś mocniejszego, moze lody z jakims wzmacniaczem...

PP, ja sama jestem urządasem, co więcej ja pracuje w tym samym urzędzie... :roll:

na WZ czekałam od sierpnia do lutego mimo zapewnień ze najdłużej 2 miesiace. Teraz z tym pozwoleniem... cholera wyjdą mi terminy wszystkich skompletowanych kwitów (US, ZUS) i będę od nowa płacić za nowe zaświadczenia, wypisy i czekac na nie kolejne tygodnie... i nic w banku nie załatwie, umów nie popodpisuje z wykonawcami (bo co, a jak sie uprze to z sali porodowej nic nie załatwie przecież)

nic tylko pobuczeć mi zostało....

stawiam, kto ma chęć ze mną się :roll:

http://www.h3.dion.ne.jp/~tukiko/image/drink.jpg

chyba właśnie sobie zaserwuje coś mocniejszego, moze lody z jakims wzmacniaczem...

PP, ja sama jestem urządasem, co więcej ja pracuje w tym samym urzędzie... :roll:

na WZ czekałam od sierpnia do lutego mimo zapewnień ze najdłużej 2 miesiace. Teraz z tym pozwoleniem... cholera wyjdą mi terminy wszystkich skompletowanych kwitów (US, ZUS) i będę od nowa płacić za nowe zaświadczenia, wypisy i czekac na nie kolejne tygodnie... i nic w banku nie załatwie, umów nie popodpisuje z wykonawcami (bo co, a jak sie uprze to z sali porodowej nic nie załatwie przecież)

nic tylko pobuczeć mi zostało....

stawiam, kto ma chęć ze mną się :roll:

http://www.h3.dion.ne.jp/~tukiko/image/drink.jpg

Ja mam :)

No kurczę, to swoim też życie utrudniają? :)

Ty sama sobie pozwolenia nie możesz wydać? :lol: :lol: :lol:

Nie stresuj się, złość pieknosci szkodzi. Chociaż ja na początku też się wkurzałam przez każdy papierek. Ale to z czasem mija i teraz obojętnie do tego podchodzę ;)