premiumpremium 05.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Wszystkim razem i kazdemu z osobna ślicznie dziękuję zapraszam na kawkę, ciacho i co tylko oko zapragnie zyczcie mi tylko jednego, zeby ten d.. naczelnik podpisał mi dzisiaj pozwolenie to będzie za... fajny prezent urodzinowy dla calej rodzinki Życzymy i mocno trzymamy kciuki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 zyczcie mi tylko jednego, zeby ten d.. naczelnik podpisał mi dzisiaj pozwolenie to będzie za... fajny prezent urodzinowy dla calej rodzinki Tylko czy on wie o Twoich urodzinach ? Moze by mu tak dyskretnie napomnieć Oczywiście kciuki zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dzień dobry gdzie nie wejdę, to impreza mocca wszystkiego dobrego... http://www.twojekwiaty.pl/photo/456.jpg a pozwolenie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 dupcy się te forum coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.04.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 mocca... Życzę urodzinkowo wszystkiego co najlepsze!!! A pozwolenie będziedziś do odbioru!!! Czego Tobie i sobie życzę Ja zaraz dzwonie i pytam Od rana leży w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle Gratulki a co to som fakle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.04.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle Gratulki a co to som fakle? pochodnie gorolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle Gratulki a co to som fakle? http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.04.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle Gratulki a co to som fakle? http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm Jaka piękna tradycja Jak napisałeś o tym pierwszy raz i szukałam znaczenia słowa fakle zaczęłam czytac że robi się je ze zużytych mioteł brzozowych i pierwsze skojarzenie było takie żeby na te miotły wsiąść i do Cię przylecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 MOCCA 100 lat w szczęściu, zdrowiu pomyślności http://www.twojekwiaty.pl/photo/750.jpg ...moja córka też baran(ek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle Gratulki a co to som fakle? http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm Jaka piękna tradycja Jak napisałeś o tym pierwszy raz i szukałam znaczenia słowa fakle zaczęłam czytac że robi się je ze zużytych mioteł brzozowych i pierwsze skojarzenie było takie żeby na te miotły wsiąść i do Cię przylecieć przylatuj w nagrodę może cukierka znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ...moja córka też baran(ek) dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 z okazji 49 setki zamiast na LLLLLLLLLLLlluuulanie, zapraszam na wielkoczwartkowe fakle Gratulki a co to som fakle? http://rok.katowice.pl/Album/Fakle/Fakle.htm Jaka piękna tradycja Jak napisałeś o tym pierwszy raz i szukałam znaczenia słowa fakle zaczęłam czytac że robi się je ze zużytych mioteł brzozowych i pierwsze skojarzenie było takie żeby na te miotły wsiąść i do Cię przylecieć przylatuj w nagrodę może cukierka znajdziesz Coś Ty , tyle dziecków to j ja z temi staremi oczami szans nie mam Miłego faklowania ( mam nadzieję że tak można ten zwyczaj nazwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ...moja córka też baran(ek) dzisiejszy 14.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 05.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dziękuje raz jeszcze komu nie dziękowałam za zyczenia pozwolenia dziś nie mam... spędziłam pół dnia na kursowaniu od wydziału do projektanta i spowrotem próbując wyrabiać i nadrabiać ich nowe pomysły nim zdążą wymyslec coś kolejnego. I pół godziny temu chyba wyczerpał im się reperuar bo... zostałam wręcz ZASTRASZONA ze jesli chcę wejść w tą wojnę (pomiędzy naczelnikiem a projektantem jest konflikt od dłuższego czasu) to musze wiedzieć ze robili mi to w trybie szybkim (od poniedziałku, fakt) ale jak ja tak to oni mają 65 dni na wydanie postanowienia a w tym terminie będą mieli duuuzo czasu na DOKŁADNE ZAJĘCIE SIĘ MOIM PROJEKTEM (jak to mawiają- szukajcie a znajdziecie...) wyszłam stamtąd prawie z bekiem... PP dobrze przewidziałaś to beczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dziękuje raz jeszcze komu nie dziękowałam za zyczenia pozwolenia dziś nie mam... spędziłam pół dnia na kursowaniu od wydziału do projektanta i spowrotem próbując wyrabiać i nadrabiać ich nowe pomysły nim zdążą wymyslec coś kolejnego. I pół godziny temu chyba wyczerpał im się reperuar bo... zostałam wręcz ZASTRASZONA ze jesli chcę wejść w tą wojnę (pomiędzy naczelnikiem a projektantem jest konflikt od dłuższego czasu) to musze wiedzieć ze robili mi to w trybie szybkim (od poniedziałku, fakt) ale jak ja tak to oni mają 65 dni na wydanie postanowienia a w tym terminie będą mieli duuuzo czasu na DOKŁADNE ZAJĘCIE SIĘ MOIM PROJEKTEM (jak to mawiają- szukajcie a znajdziecie...) wyszłam stamtąd prawie z bekiem... PP dobrze przewidziałaś to beczenie To pobeczę z Tobą A później zaserwuję Ci porcję lodów z bakaliami Tak to jest z urzędasami, też naczekałam się na WZ i pozwolenie. Ale niedługo juz je dostaniesz Szykuj się do budowlanego boju!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 05.04.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 chyba właśnie sobie zaserwuje coś mocniejszego, moze lody z jakims wzmacniaczem... PP, ja sama jestem urządasem, co więcej ja pracuje w tym samym urzędzie... na WZ czekałam od sierpnia do lutego mimo zapewnień ze najdłużej 2 miesiace. Teraz z tym pozwoleniem... cholera wyjdą mi terminy wszystkich skompletowanych kwitów (US, ZUS) i będę od nowa płacić za nowe zaświadczenia, wypisy i czekac na nie kolejne tygodnie... i nic w banku nie załatwie, umów nie popodpisuje z wykonawcami (bo co, a jak sie uprze to z sali porodowej nic nie załatwie przecież) nic tylko pobuczeć mi zostało.... stawiam, kto ma chęć ze mną się http://www.h3.dion.ne.jp/~tukiko/image/drink.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.04.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 chyba właśnie sobie zaserwuje coś mocniejszego, moze lody z jakims wzmacniaczem... PP, ja sama jestem urządasem, co więcej ja pracuje w tym samym urzędzie... na WZ czekałam od sierpnia do lutego mimo zapewnień ze najdłużej 2 miesiace. Teraz z tym pozwoleniem... cholera wyjdą mi terminy wszystkich skompletowanych kwitów (US, ZUS) i będę od nowa płacić za nowe zaświadczenia, wypisy i czekac na nie kolejne tygodnie... i nic w banku nie załatwie, umów nie popodpisuje z wykonawcami (bo co, a jak sie uprze to z sali porodowej nic nie załatwie przecież) nic tylko pobuczeć mi zostało.... stawiam, kto ma chęć ze mną się http://www.h3.dion.ne.jp/~tukiko/image/drink.jpg Ja mam No kurczę, to swoim też życie utrudniają? Ty sama sobie pozwolenia nie możesz wydać? Nie stresuj się, złość pieknosci szkodzi. Chociaż ja na początku też się wkurzałam przez każdy papierek. Ale to z czasem mija i teraz obojętnie do tego podchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts