Ivonesca 07.08.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 proszę się częstować :http://images.animfactory.com/animations/food/beverages/tea_steaming_md_wht.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.08.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Nie przegonilem, to jakas gruba pomylka Trzeba odpoczywac w przerwach pomiedzy praca czyli tzw dojazda albo dojscie. Milego odpoczynku w Chorwacji ale Grecja jest lepsza (pewniejsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.08.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Pitbull, sprawdzilam, nie przegoniles, ale w takim razie to jestes chyba wiceliderem A dlaczego Grecja pewniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 mbz - miłego wypoczynku jeśli jedziesz samochodem to szerokiej drogi: http://thumb2.image.altavista.com/image/240021088 jeśli lecisz - to spokojnych lotów http://thumb1.image.altavista.com/image/107445763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.08.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Jade autkiem, uff, pewnie bedzie ciezko w taki upal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 ale pewnie będą śliczne widoczki w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 07.08.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Pitbull, sprawdzilam, nie przegoniles, ale w takim razie to jestes chyba wiceliderem Pitbullowi dano tytuł Lidera, albo w uznaniu zasług (wytrwałość, której mnie brakuje), albo po to by mnie ostrzec, że się nie udzielam ostatnio. {niepotrzebne skreślić ) Uważam, że to dobry pomysł - jakoś raźniej we dwójkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Witam Czy nad Bałtykiem naszym drogim, zawsze musi padać? To znaczy nie nonstop może,ale czy musi często,tak często,że psuje ludziom urlopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 ojej, opalko..czyzbys była na urlopie a tam deszcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Jak zwykle nad naszym morzem.Może nie cały czas ale..... I tylko wizyta pewnych miłych osób osłodziła ten deszcz (akurat trafiły na największe deszcze ) Tak czy inaczej w przyszłym roku kiedunek Chorwacja. ps.Mówię tak co roku, po czym laduję u nas, w deszczu. Nawet kilka dni wilgoci psuje cały efekt. A taka Chorwacja to chyba pewna jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 07.08.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Piwko dla genialnej Ewusi... http://www.budweiser.com/_images/age_t7_img4.jpg to odpoczywajcie http://www.nicaragua-vacations.com/images/nictl1.jp Wypijcie moje zdrówko.. ja konczę tydzień mojej pracy i zaraz zaczynam weekend... iii znowu z góry na Mazury to do zobaczenia w poniedziałek... Pa pa buziaki paaaa A to dla popołudniowej zmiany http://www.clubsofamerica.com/prodimg/bottles.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 07.08.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Opalko!!! Ja co roku wyjeżdżałam nad ciepłe morza (Śródziemne, Adriatyk, Egejskie, Czerwone). Zawsze cieplutko, miło i przyjemnie. W tym roku postanowiłam zapoznać mego dwuletniego synka z Bałtykiem i... Udało się - byliśmy tydzień od 20-27 lipca w Karwi. Cały czas piękne słoneczko - z wyjątkiem jednej krótkiej ulewy w sobotnie południe. Woda nawet dało się wejść i popływać. Stwierdziłam że Bałtyk postanowił zachęcić mnie do dalszych wizyt. Także przykro mi że akurat Tobie "dostała" się brzydka pogoda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.08.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Opal, i wlasnie miedzy innymi dlatego teraz Chorwacja, tez za mna chodzi od paru lat i wreszcie! Jak bylo opowiem po powrocie A teraz co, dziewczyny, moze po drineczku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 07.08.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Opalko, jaki deszcz na morzem? A gdzie Ty jesteś? U mnie nie pada, jest super Madzia, miłego wypoczynku wracaj wypoczęta i zrelaksowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 To musiałyśmy się widzieć.Bo my właśnie w podobnym terminie byliśmy przed Karwią. W Karwii kupowaliśmy gromadnie dzieciom buty,bo się tak rozpadało. Fakt,że byliśmy tylko tydzień i na ten czas ze 4 dni były pochmurne.W zeszłym roku byłam prawie miesiąc więc jakoś sie ta pogoda rozłożyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.08.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 papatki - zmykam do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.08.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 No to pa, pa, do 25 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 witam wszystkich....ale hmm..pusto tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.08.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Strrrrasznie pusto, może piwka imbirowego Teska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Imbirowego nie można za dużo,bo strasznie piecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts