jamles 11.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ja za Twoje siły mogę wypić już teraz, bo siedzę przy żubrze zdrówko Tomku Tolu, Twoje zdrówko również. Tak jakoś się złożyło, że ja też siadłem przy tym zwierzaku Tyskie dno już widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ja za Twoje siły mogę wypić już teraz, bo siedzę przy żubrze zdrówko Tomku Tolu, Twoje zdrówko również. Tak jakoś się złożyło, że ja też siadłem przy tym zwierzaku Tyskie dno już widzę gdybyś usiadł przy żubrze, nie widziałbyś dna, tylko rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ja za Twoje siły mogę wypić już teraz, bo siedzę przy żubrze zdrówko Tomku Tolu, Twoje zdrówko również. Tak jakoś się złożyło, że ja też siadłem przy tym zwierzaku Tyskie dno już widzę gdybyś usiadł przy żubrze, nie widziałbyś dna, tylko rogi dwa się czają w lodówce ale podobno jutro też jest dzień i nie musisz wypić wszystkiego dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ja za Twoje siły mogę wypić już teraz, bo siedzę przy żubrze zdrówko Tomku Tolu, Twoje zdrówko również. Tak jakoś się złożyło, że ja też siadłem przy tym zwierzaku Tyskie dno już widzę gdybyś usiadł przy żubrze, nie widziałbyś dna, tylko rogi dwa się czają w lodówce ale podobno jutro też jest dzień i nie musisz wypić wszystkiego dzisiaj podobno co masz zrobić dziś, nie odkładaj na jutro, bo jutro nie umiera nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.04.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 dobrynawieczóra ja siadłem przy ...hajduku mocnym" do hajduuka stań wesooło ..., buntownicza wiaaro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 my nie buntowniki ino spokojne ludzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 my nie buntowniki ino spokojne ludzie som ...niespotykanie spokojne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej, żubry w dłoń... Jak to dobrze, że nie słychać jak ja... hmm śpiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej, żubry w dłoń... Jak to dobrze, że nie słychać jak ja... hmm śpiewam jakbym A. Waligórskiego słyszał w Trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej, żubry w dłoń... Jak to dobrze, że nie słychać jak ja... hmm śpiewam jakbym A. Waligórskiego słyszał w Trójce To dobrze, że mnie nie słyszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.04.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tomek - pomyliłeś słowa - miało być : " Hajduka w dłoń , wypijemy browara całeego ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 a ja sądziłam, że ruszacie w bój, coby Baśkę uwolnić od zbója Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 a ja sądziłam, że ruszacie w bój, coby Baśkę uwolnić od zbója "Baśka miała ...fajny biust ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hej żubry w dłoń, Zaraz będziem siadali na koń! Hej żubry w garść One lubią w jęczmieniu się paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tomek - pomyliłeś słowa - miało być : " Hajduka w dłoń , wypijemy browara całeego ..." Bodzio co Ty to pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.04.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 "W stepie szerookim , którego żubrem nawet złocistym nie ogarniesz hajdukiem mocnym wszystkich przebijesz choc w smaku jest ... dosyć marny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tomek - pomyliłeś słowa - miało być : " Hajduka w dłoń , wypijemy browara całeego ..." Bodzio co Ty to pijesz Z Baśką to Bodziu dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.04.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 "W stepie szerookim , którego żubrem nawet złocistym nie ogarniesz hajdukiem mocnym wszystkich przebijesz choc w smaku jest ... dosyć marny" wiedziałem panie Hrabio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Heej ojcze atamanieżubr w jęczmieniu smacznie chrapie.Kiedy znajdzie się w butelcePowędruje w nasze ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.04.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 hoola hoola mości panowienie ten wątek ktoś nam powie my som przeca we kawiarni a poeci z nas są marni są tu przecie "budujący poeci "muzykanty wierszokleciwypisujmy tam peanydotyczące piwa i ..jego piany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts