tomek1950 13.04.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dobranoc Leszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 POBUDKA (tuba) Dzień dobry ludu budujący!!!! Wstawać proszę i na działki pomykać. Słońce pięknie świeci, dzień zapowiada się cudny. Wiosna Ja przylazłam do roboty na 4 godzinki a potem zmykam na działeczkę. Ech, siedzę jak na szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 POBUDKA (tuba) Dzień dobry ludu budujący!!!! Wstawać proszę i na działki pomykać. Słońce pięknie świeci, dzień zapowiada się cudny. Wiosna Ja przylazłam do roboty na 4 godzinki a potem zmykam na działeczkę. Ech, siedzę jak na szpilkach Czerwonych ? Poluje na takowe ale nic ciekawego nie znalazłam Dzieńdoberek Cudny dzień , na łono iść trzeba Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja same czerwone spotykam Ale dla siebie kupię czerwone bez szpilek Torebka już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.04.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja same czerwone spotykam Ale dla siebie kupię czerwone bez szpilek Torebka już jest! No to połowę sukcesu masz za sobą Ja na jedno i drugie poluję . Ładne sandałki , takie delikatniusie widziałam w sklepie Ecco , nie wiem czy się na nie nie skuszę . Co prawda obcasik mają niski ale są słodkie . Wczoraj przy mnie babeczka je rozpakowywała i ewidencjonowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.04.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja same czerwone spotykam Ale dla siebie kupię czerwone bez szpilek Torebka już jest! No to połowę sukcesu masz za sobą Ja na jedno i drugie poluję . Ładne sandałki , takie delikatniusie widziałam w sklepie Ecco , nie wiem czy się na nie nie skuszę . Co prawda obcasik mają niski ale są słodkie . Wczoraj przy mnie babeczka je rozpakowywała i ewidencjonowała . Uwielbiam buty z Ecco Widzę, ze kupujecie buciki na wiosnę... To moze i ja sobie coś zakupię Moja mama dzis kupiła sobie torebkę. Żółtą. Jest cudna Muszę się uśmiechnąć o jej pozyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja to nie wiem czy kupię ale bym chciała Wszsytko przeliczam teraz na pustaki A że buduje z BK to nawet w czerwonym kolorze nie są tylko w szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja to nie wiem czy kupię ale bym chciała Wszsytko przeliczam teraz na pustaki A że buduje z BK to nawet w czerwonym kolorze nie są tylko w szarym trzeba było białe wybrać ......wiem, kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 dobrynawieczór a ja to kupiłem dzis pierwsze półbuty od ...7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja to nie wiem czy kupię ale bym chciała Wszsytko przeliczam teraz na pustaki A że buduje z BK to nawet w czerwonym kolorze nie są tylko w szarym trzeba było białe wybrać ......wiem, kasa "Czarne buty do roboty, Czerwone do tańca..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja to nie wiem czy kupię ale bym chciała Wszsytko przeliczam teraz na pustaki A że buduje z BK to nawet w czerwonym kolorze nie są tylko w szarym trzeba było białe wybrać ......wiem, kasa "Czarne buty do roboty, Czerwone do tańca..." białe do różańca chyba niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 dobrynawieczór a ja to kupiłem dzis pierwsze półbuty od ...7 lat kompania talony dawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 OOOO - widze że bractwo piwno kawiarniane prawie w komplecie ...no to pyrsk ....http://tokarstwo.interkar.pl/img/tyskie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Bodzio ja zwykle niezawodny Białe - bardzo niepraktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 dobrynawieczór a ja to kupiłem dzis pierwsze półbuty od ...7 lat kompania talony dawała pierona - jakbych na talony czekoł to dalij bych po bosoku {jak na awatrku} łaził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Bodzio ja zwykle niezawodny jednak musioł dostać jakoś premia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 http://www.laphroaig.com/images/our_whiskies/40yr_bottle.jpg to na okoliczność zostania olimpijczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 http://www.laphroaig.com/images/our_whiskies/40yr_bottle.jpg to na okoliczność zostania olimpijczykiem Jamles, czterdziestka Toż to majątek Qurcze, dlaczego jak coś dobre to drogie? Tak dla wyjaśnienia to piłem tylko dziesięcioletnią. Super smak, tylko ręka drży, bo cena wyższa niż Jasia Wedrowniczka w najdroższym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 http://www.laphroaig.com/images/our_whiskies/40yr_bottle.jpg to na okoliczność zostania olimpijczykiem noo chopie żech jużech myśloł że ... o suchym pysku ciynżko myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts