jamles 14.04.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 http://images22.fotosik.pl/99/1ead85b228676280.jpg ta cytrynówka to ma moc ... jeden kwiotek już leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.04.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 odstawić, najlepiej na 48 godzin to mi się w tym przepisie nie podoba Zawsze trzeba byc przygotowanym , przecież nikt nie powiedział że owa cytrynówka nie może byc odnawiana na bieżąco o tym my niepomyśleli .....najgorsze pierwsze dwa dni I o to chodzi czekanie tez bywa przyjemne jedynie przy tyskim żubrze czas sie nie dłuży... miłego czekania na cud...trynówkę i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.04.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 http://images22.fotosik.pl/99/1ead85b228676280.jpg ta cytrynówka to ma moc ... jeden kwiotek już leży moj mąż napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.04.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Może być fałszywy koniak? 1/2 l wódki czystej 1 łyżka stołowa miodu 2 łyżeczki herbaty czarnej 2 suszone śliwki Po połączeniu składników we flaszce wstawiamy ja do lodówki na 14 dni, po czym przesączamy przez bibułkę i wlewamy do butelki po koniaku http://members.cox.net/scavenger7/Smilies/drunk.gif okrutna z tym czekaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Może być fałszywy koniak? 1/2 l wódki czystej 1 łyżka stołowa miodu 2 łyżeczki herbaty czarnej 2 suszone śliwki wstawiamy ja do lodówki na 14 dni, NIEWYKONYWALNE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Natychmiast, tzn. po 4 godzinach może być karmelówka: Mleko zagęszczone słodzone w puszce gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu, a po ostygnięciu dodajemy pół litra czystej wódki, mieszamy mikserem i jest pyszny likierek gotowy do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Natychmiast, tzn. po 4 godzinach może być karmelówka: Mleko zagęszczone słodzone w puszce gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu, a po ostygnięciu dodajemy pół litra czystej wódki, mieszamy mikserem i jest pyszny likierek gotowy do picia to ja poczekam na......cytrynówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.04.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Natychmiast, tzn. po 4 godzinach może być karmelówka: Mleko zagęszczone słodzone w puszce gotujemy conajmniej trzy godziny na małym ogniu, a po ostygnięciu dodajemy pół litra czystej wódki, mieszamy mikserem i jest pyszny likierek gotowy do picia to ja poczekam na......cytrynówkę Dobry wybór, bo natychmiast to tylko flaszka z nocnego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Hehe, Jamles, możesz czekać i tak: setka wódki, dodaj 2 łyżki miodu, sok z pół cytrynki i dopełnij gorącą herbatą... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.04.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Hehe, Jamles, możesz czekać i tak: setka wódki, dodaj 2 łyżki miodu, sok z pół cytrynki i dopełnij gorącą herbatą... :D czy to jest gripex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.04.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Hehe, Jamles, możesz czekać i tak: setka wódki, dodaj 2 łyżki miodu, sok z pół cytrynki i dopełnij gorącą herbatą... :D czy to jest gripex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Hehe, Jamles, możesz czekać i tak: setka wódki, dodaj 2 łyżki miodu, sok z pół cytrynki i dopełnij gorącą herbatą... :D A trzeba dopełniać? herbatą, gorącą? toż to "duch" uleci bezpowrotnie. A po drugie to grypę juz przeleżałem, w święta. Męczyć sie dalej nie mam zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.04.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 A trzeba dopełniać? herbatą, gorącą? toż to "duch" uleci bezpowrotnie. Tak jakbyś nigdy nie pił herbatki po zbójnicku, też na gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.04.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 A trzeba dopełniać? herbatą, gorącą? toż to "duch" uleci bezpowrotnie. Tak jakbyś nigdy nie pił herbatki po zbójnicku, też na gorąco Jest to dobre ale na nartach w Zakopanym a nie na budowie w słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.04.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja to znałem pod nazwą "herbata góralska" Dobre było po nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.04.2007 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A trzeba dopełniać? herbatą, gorącą? toż to "duch" uleci bezpowrotnie. Tak jakbyś nigdy nie pił herbatki po zbójnicku, też na gorąco Jest to dobre ale na nartach w Zakopanym a nie na budowie w słońcu Iwozelka, u mnie teraz ciemna, zimna noc. U Ciebie słońce? Wypiłam herbatkę z prądem i idę spać. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ciem topry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hop hop !!! jest tu kto ? światło sie świeci ale pusto gdzie kierowniczka Kawiarni ? pewnie dalej w łazience siedzi ma ktoś ochotę na piwko bo otwieram ...prosto z lodówki -ma sie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Kierowniczka musi dziś iść wcześniej spać, wróciła nad ranem z baletów, a lata już nie te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.04.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Kierowniczka musi dziś iść wcześniej spać, wróciła nad ranem z baletów, a lata już nie te jasne -wszystko jasne ale jutro na tę Pełnoletność córy -STAWIASZ !!! i to nie będą oczy w słup DOBREJ NOCKI -Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts