Sebastiano 19.04.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A w komturii pochmurno, ale nie pada. Jeśli ma padać to tylko w nocy. Od rana musze gryźc ziemię. Mam SPECJALna natchnienie a u mnie niestety natchnienie właśnie niedawno się skończyło - jakoś tak nie zaplanowałem więcej No i padać zaczęło - tylko tak jakoś nie może się zdecydować - pada nie pada pada...abonamentu nie zapłaciłem czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 poza tym ambientowo medytujesz, czy tylko słuchasz zdecydowanie wersja dla słuchających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A ja gram... Dobrze, że nie słyszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Tomku - a ile tego grania jeszcze w lodówce zostało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.04.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 poza tym ambientowo medytujesz, czy tylko słuchasz zdecydowanie wersja dla słuchających wrażliwość muzyczna....to lubię Tomku, w co Ty pogrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 wersja dla słuchających nie kojarzy mi się z tzw. umc umc umc umc a z wrażliwością to też bywa różnie u róznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dyiđ sŁucham SPECJALnej natury. ZMIENILA SIE KLAWIATURA SAMA NA QWERTZ: CO MAM YROBIC: PLSKICH LITER TEz BRAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ZMIENILA SIE KLAWIATURA SAMA NA QWERTZ: CO MAM YROBIC: odstawić SPECJAL a poważnie, to przyciśnij klawisz ctrl i od razu po nim Shift...w taki płynny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Tomek - to samo może pomóc i bez odstawiania SPECJALa - nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 wersja dla słuchających nie kojarzy mi się z tzw. umc umc umc umc a z wrażliwością to też bywa różnie u róznych drążę temat, czyli bardziej początki, lata 70, a nie przełożenie na techno....czy może błądzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 generalnie jestem wychowany na el-muzie - począwszy od Krafwerk, Tangernie Dream, Klaus Schulze, nasz Biliński i inne podobne. Nowocześniejsze i spokojniejsze gatunki typu właśnie ambientu i chilloutu wydaje mi się, że powstały właśnie na kanwie tej muzyki. Jeżeli chodzi o mnie to spokojniejsze odmiany z różnych lat. Techno zdecydowanie nie..... Choć czasem na imrezie jakiś dream dance.... A poza tym i trochę rocka, popu, ogólnie co miłe do posłuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzięki, to działa Bedę musiał Wam SPECJALNIE podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Toli dziękuj - ale ja też skorzystam na tym SPECJALnym wieczorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.04.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 generalnie jestem wychowany na el-muzie - począwszy od Krafwerk, Tangernie Dream, Klaus Schulze, nasz Biliński i inne podobne. Marka Bilińskiego "Ogród Króla Świtu" słuchałam z czarnej płyty...mam ją do dziś, tylko nie mam już na czym odtwarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 świetny kawałek i do dziś jeden z najlepszych na polskiej scenie - o ile nie najlepszy. Ja niestety już dawno się przestawiłem z czarnych płyt na złote - qrczę jakość spadała chociaż był klimat posłuchać tak "ciepłej" muzyki, nieprzetworzonej cyfrowo i nieskażonej obróbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.04.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ponoć "stare" wraca, coraz większą popularnością cieszą się znów czarne krążki.Mają duszę?, chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 co stare zawsze było z duszą tylko jak słyszę czwartą przeróbkę np. POLICE przerobioną w jakąś wersję (w tym miejscu wymoderowano) to mnie nosi. Dużo kawałków wraca tylko jak się posłucha co z nimi zrobiono - brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.04.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 przeróbki są konsekwencją kryzysu....nie ma wielkich twórcówprzeboje jednego sezonu, nagrane jako singiel, bo brak materiału na pełną płytę...zamiast muzyków, zlepki dźwięków poskładane komputerowo...sięganie do wielkich, sprawdzonych hitów, bo nawet ich żałosna przeróbka gwarantuje sprzedaż...ech, takie czasy nic to, deszczu nie ma, przyjdzie go sobie wyobrazić zasypiając dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 19.04.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 i tym optymistycznym akcentem żegnam się również - zaczęło padać a na dodatek wiać jak licho dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzień dobry Pozdrowienia z zimnego podlasia. Wieje przeokropnie, temperatura nie przekracza 4 stopni, ale śnieg nie pada, wypadałoby się cieszyć gorąca pachnąca kawa dla tych, którzy lubią i tych, którym dziś niesprzyjające warunki meteorologiczne nie pozwalają skupić się na pracy piwo będzie po 13 http://www.pronovias.webpark.pl/kawa.jpg http://www.wrotapodlasia.pl/NR/rdonlyres/8E4D7FB3-6EE7-4853-9105-65A460A65925/4708/kawa2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts